Az arena csak egy egynapos moka amire lehet ugy keszulni ahogy most tesszuk. A bajnoksagra viszont fejben is keszulni kellene es sokkal jobban odatennunk magunkat mint ahogy most tesszuk... Megprobalok en is!
Kezdje mindenki olvasni az arénaszabályokat mi minden változott meg. :) Pl. nem szabályozzák a blitzet! Akkor és annyi ember megy, aki és amikor csak akar... Érdekes eredmények lesznek.
Vettek át szabályt a szolnoki arénáról is. A 4. kisérlet után nem választható mint régen az 5.próbálkozás vagy VP, hanem automatikus VP van...
Gergő már írta hogy kellenének játékosok a goallineblitz csapatunkba.most megkérném azokat a csapattársakat akik amúgy is nyomnak velünk a mindenféle netes játékot hogy csatlakozzanak.különösen a def játékosok kellenének nekem. Csonti,Kálmán Atis,Sándi,HBél-la(mondjuk ő csak szeretne védő lenni)Sós Tomi stb.ha kedvet kaptok először írjatok és meg dumáljuk milyen posztra és milyen típusú játékos kell. Jelentkezzetek jó móka. Aki támadó szeretne lenni az Ádámot és Gergőt keresse ott is van még kiadó hely a roosterben. Várom a jelentkezőket
Az INDEX elindította az új játékát a "Keressük az ország legokosabb megyéjét". Rákatintottam a Jász-Nagykun Szolnok inkonra, és a következő szöveg fogadott:
Azok részére akiknek a sportorvosi igazolás határideje lejárt, vagy a közeljövőben jár le, a sportorvos 02. 04-én 13.30.-tól biztosít időpontot a sportorvosi igazolások meghosszabítására.
A sportorvosi igazolás formanyomtatvány holnapi napon - nyomtatott formában - nálam az edzést követően elérhető lesz.
Aki az edzésen nem tud megjelenni, de szüksége van a nyomtaványra, a fórumon jelezze- email címmel - vagy önállóan töltse le a szövetség hivatalos oldaláról.
(Más - H. Péter - nagykorú szolnoki lakos, köztörvényes elkövető ügyében eljáró simagöröngyösi megyei bíróság- a vádlottat közmunkára itéli, amelyet 2010. 02.07-én köteles megkezdeni többszörösen visszaeső bűntársaival együtt a budapesti tagintézményben - Kánaáni út. A döntés jogerős, fellebezésnek helye nincs! - viccet félretéve igazuk van a többieknek!!)