.ondjuk en inkabb azt mondanam, hogy megvertek egy vendeget, aki veletlenul epp ujsagiro. Egyebkent ahol engem nem akarnak kiszolgalni, ott inkabb sarkon fordulok es megyek a masik husz meterrel odebb levo ettermbe. Egyebkent celszeru, ha a vendeg legalabb szazkilencven centire noveszti magat es szazhusz kilos, sokkal kevesebb atrocitas eri:-)
Értem én, hogy azér' írja a balliberális csávó, hogy illusztrálja: ő bizony olyan józan volt, hogy öt perccel előtte az iOS 11.5.7.8.9.12-ről cserélt eszmét.
"én éppen távoztam a Corinthia Grand Hotelből, ahol viszkikóstolás zajlott, én például tokaji aszús hordókban érlelt skót viszkit forgatva szidtam az új iOS 11-et az Index egykori dizájnerével."
"Jól szórakoztak, sőt még az áldozatot gyalázták a derék orbánisták!
Bencsik András azon “poénkodott”, hogy az Index újságírója most “leleplezett egy nemzetközi fasiszta hálózatot”.
Szentesi Zöldi László rákontrázott: “ezek régi nácik… (röhögés) amerikaiak, fehérek, protestánsok.. ez náci lesz!”
Huth Gerely (Pesti Srácok) szerint a bántalmazott újságíró “az Index egyik legvéresszájúbb, leggátlástalanabb paprikajancsija, akinek a megjelenése is irritáló”
Ezek a véglények, viszont háromszor annyit érdemelnének mint amit Szabó kapott!
Indexes ül a kocsmában, a kabátja hátuljára fel van írva: Utálom a "Bizt őröket.". Odalép hozzá egy kigyúrt bizt őr. - Mi van a kabátod hátuljára írva, te mocsok? - Ez az első dolog amit utálok bennetek: nem tudtok olvasni! - feleli az indexes. - Mi van, mi van; gyere ki, rendezzük le! - Ez a második dolog, amit utálok bennetek: süketek vagytok! Kimennek a kocsma elé, a bizt őr rögtön előránt egy kést: - Na most legyen nagy a szád! - Ez a harmadik dolog amit, utálok bennetek: mindig kést vesztek elő, mikor lövöldözés lesz!
igen ezt azonnal lattam az irasaidbol te tenyleg verekedo vagy legalabbis engem a 72 eves venembert meg tudnad verni na es egy kigyurt cigoval mikor allsz ki egy meccsre ?
Amúgy a videón elnézve az őrt, az is csak a nyeszlett, spicces , szemüveges csókára veszélyes, normális ember egy ütéssel megtanítaná a férget, hogy kell a vendéggel viselkedni.
ezt mondtam en is minden nap iszom mondjuk en soha se vagyok reszeg de otthon iszom egyedul es utana lefekszem aludni reszegen nem zabalni kell menni hanem agyba kell menni itt van vito az is iszik utana lefekszik
Ne de, írni, olvasni nem tud, dolgozni nem szeret, nem ért semmihez, hát dögöljön az ilyen éhen?
Ua. Jól valagba kell rúgni azokat az ál újságírókat akik (fél)részegen is a szakmát gyakorolják. Ha már alkoholista és max az ingyen piától akkor elöször aludja ki magát , s csak aztán újságírjon.
A topik azután nyílt, miután már ismert volt az eset, így tudható volt, hogy kit vertek meg és nincs politikai vonzata. Így némi rossz szándék kell, hogy a címbe valaki mást értsen bele.
Nyuszómuszó, kissé el vagy tévedve, én NEM a Mindenórás Atyaistenedet fikáztam, mindössze a kidobók körében évtizedek óta (Simon Tibi!) bevett szókás furkóságok miatti nemtetszésemet nyilvánítottam ki.
(persze ha te is "biztonságtechnikai Man Áger" vagy, akkor kinyalhatod!)
Valahogy nem igazán elfogadható, hogy a kidobók alkalmazásához elegendő a kopasz fej, min 44-es bicepsz és káderkövér tarkó. És kizáró ok a 60 fölötti IQ.