Ezt a Nantest akkor kapnánk el ha besz@rnának a gatyájukba. De nem teszik. Tökéletesen felkészítették őket belőlünk és mi semmi váratlant sem tudunk mutatni.
Még hosszú a meccs de gyökeres fordulatra lenne szükség.
Ma kíváncsi vagyok mennyire tudnak a srácok a klubbért harcolni! Ma sok minden kiderül .Úgy gondolom itt Davist ma egy rossz eredmény után fel menthetik a munkavégzés alól.Ami szerintem teljes mértékben indokolt lehet.Ezek után kíváncsi leszek mit alkotnak a srácok és vált -e valamit ki belőlük ez a tudat és kúsznak mászni fognak-e majd a pályán.Nézőkön biztosan nem múlik majd a szurkolásunk .
Még tedd hozzá a Portót, és meglásd hamarosan megint feljönnek a balkániak, igaz most lent vannak, de hamar a fejünkre nő a Zagreb, Celje, Szkopje hármas is.
Amúgy meg, ha kívülről objektíven nézzük magunkat, tiszta fejjel, akkor egy kicsit akár röhejesnek is tűnhetnénk, mert azért nyafogunk, h utóbbi idők masszív F4-es szereplő csapatunk,
csapnivaló játékkal a bl negyeddöntő első meccsén idegenben 28 gólt lőve 4el kikap és még van esélye megint F4-re, akkor, mivan?
És mégis, valami bennem is elszakadt, túl jó dolgunk lenne? Őszintén megvalva biztos van aki azt mondja, nekünk semmi sem jó?
Egyre leszek kíváncsi, hogy miként alakulnak amjd a dolgok, ha megint teltház előtt mennek majd a meccsek, akkor lesz-e egyáltalán telt ház,
ez a negatív hangulat lejön-e a szurkolásból is, lesz-e fehér zászló, stb. Jómagam nem járok meccsre, mikor veszprémi egyetemista voltam akkor jártam még meccsekre a 90-es évek elején...
Nagyjából arról szólt, hogy mostantól a pályán kívülről fog mindent megtenni a csapat sikeréért, ugyan olyan alázattal mint tette azt a pályán stb stb stb. Pontosan látjuk ennek az alázatnak a gyümölcsét. Ehhez képest pár héttel ezelőtt élő adásban szólta le Válogatott edzőként, mksz faszomtudja miként és veszprémi sportigazgatóként Szita Zozót, mert nem elég jó irányító pozícióban ( csak jelzem, amúgy ő egy balátlövő) és ezért biztosan nem fogja a veszprém leigazolni őt. Ezek után kár is csodálkozni, meg szomorkodni, hogy szegedre igazolt. Tegye fel a kezét aki egy ilyen komment utána "márcsak azért is" érzésből nem ugyanezt tette volna.
Igazad van és nagyon jól látod a dolgokat. Hajnal úr nem említhető a mostani vezetőkkel egy lapon. Neki mindene volt a klub, és nem utolsósorban ért a kézilabdához. A mai napig hihetetlen kapcsolatai vannak a kézilabda berkein belül. Én is elengedném a következő egy évet és egy szerethető, melózni, küzdeni akarok csapatot akarok látni.
Laci sajnos nagyon anyagias ! és ez mindenek felett áll nála ,és mindaddig művelni fogja mindegyik pozicióját amíg valaki fel nem szólítja fentről....Szerintem ő is érzi már ,hogy ennyi dolgot egyszerre 100%-osan de még 80% osan sem lehet csinálni.Én abban is benne lennék ,hogy 1 év kimarad ,hogy nem jutunk be a f4 be de építenének egy hasonló csapatot mint 2013 ban és kitűznénk egy cél mondjuk 2025 ,hogy addig kell beérni a csapatnak egy bl döntőhöz .De ami a legszomorúbb nincs fiatalítás 30 felett van az átlag életkor és azok a játékosok is már inkább lefelé menő ágon vannak mint felfelé . Ez a játékos keret ott kimerül maximum ,hogy bejutunk a f4 ba de az már egy nagy bravúr lenne.Egyébként szerintem sokan kibékülnének avval is ,hogy nincs final 4 de szerethetőbb harcosabb csapatunk lenne !Mindenesetre én nem tudom mi lesz a vége de mikor Hajnal Úr volt a főnők addig tudtam ő ha gond is van vagy lesz a csapattal akkor ő megfelelő döntéssekkel meg fogja oldani ezt és rendbe teszi a dolgokat.Most sajnos ilyen érzésem nincs ....
Igaz, de mondjuk nem látni mit is csinál itt sportigazgatóként. Az összes tehetséges magyar játékos igazolását elvesztette. Ha direkt, mert nem akar belefolyni ebbe, akkor azért kell mennie, mert így a Veszprémet fosztja meg a lehetőségektől. Valószínű ugyanolyan kamu munkakör ez, mint a puhosé, és másiké.
Mit mondott a parkolóban? Én sajnos nem voltam ott
Egyébként szerintem már most összeférhetetlen ez a három szerepkör, amit betölt egyszerre... legalábbis mondjuk egy nyugatiasabb országban ez elképzelhetetlen lenne. Mit szólnál, ha a szegedi vezető, Szűcs Ernő lenne MKSZ alelnök...? Nem tudom, a három közül mi lehet NL célja: a válogatottnál akar befutni és majd szöv.kap. lenni? az MKSZ (fura)-ura szeretne lenni? vagy nálunk akar világverő alakulatot építeni (egyelőre mérsékelt sikerrel)? Momentán ezek összpontosulnak a kezében, de az biztos, amit más is írt korábban, hogy mindhármat egyszerre teljes értékűen nem lehet csinálni: vagy az MKSZ-es alelnökséget vagy a veszprémi sportigazgatói címet el kellene engednie, szerintem.
Teljesen egyetértek. Évről évre épül le ez az egész, vele együtt az érzés is, ami valaha volt.
Folyamatos hülyének nézés és idétlen, értelmezhetetlen nyilatkozatok zajlik.
Pl. a tegnapi meccs után:David Davis: – Ezzel a győzelemmel megnyertük az alapszakaszt. Az első félidőben még látszott, hogy negyvennyolc órával ezelőtt még pályán volt a csapat, de a másodikban már sokkal jobban játszottunk. Innentől a jövő heti BL-visszavágóra kell koncentráljunk.
Kiről beszél ez az ember?! Siskarjov nem játszott csütörtökön, Manaszkov sem, Markussen néhány perc, Liget annyit sem, Cupara semmit!!
Melyik meccsre nem emlékszik a csütörtökire vagy a tegnapra? Ez itt a legnagyobb baj!!!!
A szükséges mértékű változások aligha fognak bekövetkezni, leghamarabb akkor indulhat el a folyamat, ha Laci MKSZ-es tevékenysége már összeférhetetlen lesz a sportigazgatói pozícióval. Bízzunk benne, hogy ez hamar bekövetkezik majd.
A csapatról pedig; biztosan az is hatással van rá ,hogy sokáig nem lehetett élőben meccset nézni, szurkolni, stb, de szememben ( és ahogy olvasom, beszélek emberekkel) és sokan mások szemében is közömbössé vált ez a csapat, eredménytől függetlenül teljesen érdektelen.Nincs karaktere sem pályán, sem padon, sem pedig fent a toronyban. Van egy-két még szerethető figura a pályán, de semmi több. Belőlem utoljára nagyjából a '19-es F4-ban tudtak érzelmeket ébreszteni. De visszagondolva már az is inkább a végjáték kezdete volt. Aki ott volt a parkolóban hallhatta Nagy László NAGY szavait. Mi valósult meg belőle?!