2 esély van legjobb tudomásom szerint szkártyát kapni. 1. valamilyen szervezet,alapítvány stb. megvásárolja azt egy bizonyos összegért. 2.a torna igazgatója,nagyobb torna esetén az ezzel megbízott emberke,kiválasztja azokat a játékosokat,akik nagy reménységek v. hazai játékosok esetleg vki olyat aki sok bevitelt hozhat.Lásd 2-3 éve Navratilova kapta a roland garrosra és wimblednra az egyik szabadkártyát,mert az ő meccsein tuti h. teltház volt. Ezek a hivatalos lehetőségek,de biztos vannak kiskapuk is. Ha nem jól tudom javítsatok ki!
Elődöntő: 10-BABOS Timea HUN d. 12-KICHENOK Nadiya UKR 46 63 76(5) Következő ellenfél az előző héten tornagyőztes és Susányit is megverő első kiemelt Lertcheewakarn,ja és eddig még szetet sem veszített ha jól látom.
Timinek semmiképp nem szabad egyetemi versenyekre meg ilyenekre menni,oda azok menjenek,akik nem a teniszből akarnak később megélni.Még nincs teljesen 15 éves és a 16-17-18 évesek között ér el egyre jobb eredményeket.Szerintem idén és jövőre induljon junior Grand Slameken aztán jövőre menjen felnőtt itf-ekre estleg kisebb wta tornákra.Kiváncs vagyok a felnőttek között mit fog alkotni.
Igen, azt hallottam hogy van ilyen egyetemi bajnokság, ami egy nagyon jó előkészítés a felnőtt tenisztornákra, pl. Isner és ha jól hallottam Querrey is játszott egyetemi bajnokságon....
Női ágon nemigazán van ennek jelentősége. A női top10-20-30-ból nemigazán jön elő nekem olyan játékos, aki az amerikai egyetemi teniszben kezdte a pályafutását, és így lett wta top játékos.
Igen, azt hallottam hogy van ilyen egyetemi bajnokság, ami egy nagyon jó előkészítés a felnőtt tenisztornákra, pl. Isner és ha jól hallottam Querrey is játszott egyetemi bajnokságon....
Timi 6:0 6:0-ra nyert és elődöntős,Jani Réka azonban 3 szettben kikapott. Timi a hírek szerint nagyon jól játszik és nem csak a szerencsének köszönheti h. ott van a legjobb 4 között.
Csak egy kis érdekesség: az idősebbik orosz Likhosteva nem csoda, hogy ekkora hátrányban van ugyanis első szerváját ugyan beüti 76%-ban, de belőle csak 40%-ban nyeri meg a pontokat. Ez a siralmas mutató megvan a második szerváknál is, mert azokból mindössze 25%-ban nyeri a pontokat.