ÉN pl. biztos, hogy nem pazaroltam rá energiát. ahhoz túl lusta vagyok. mint az közismert. ha valamit mégis megnyilatkoztam az ügyben, az csakis azért lehetett, mert vagy akkor vagy máskor megszállt az ihlet, és felötlött bennem valami gondolat-féle. ugyanakkor idegesíteni tud, ha adott egy probléma, aminek egyszerű a megoldása, de nekem nem jut eszembe.
cseszegetésre nem szoktam megsértődni. ha jogos azért nem, ha jogtalan, azért nem. inkább arról van szó, hogy felveszem a kesztűt, mint kihívásokat kedvelő egyén. :-)
először is nem vagyok Avi. Másodszor, rengeteg oldallal ezelőtt kezdődött ez a golyóskodás, ne haragudj, de most nincs időm pontosan megnézni, mikor. Azért, mert neked tetszik, én még tarthatom marhaságnak. Harmadszor: olyan régóta piszkálgatjuk egymást ezzel a Suhi gyerekkel, hát nehogyd most megtiltsd! Negyedszer: ki fogadott téged prókátornak? :-)
Üdv:
a Vi
Ha velem vannak gondok, az is az iskolarendszer hibája, mert ha nincs elég tehetségem, akkor rég ki kellett volna szelektálni engemet a kultúremberek világából és utcaseprőnek kéne lennem.
Akkor sincs igazság, ha épp nekem jó ettől.
nade Avi, hogyhogy oldalakon keresztül?
Összesen vagy 5-6 megnyilatkozás volt ládaügyben, több nem.
Nem olvasol te figyelmesen?
Erősen túlzol, tehát kritikával kell kezelni a vadsuhicseszegetéseidet is.
miahun: de, olvastam, csak azt nem ertem, hogy vagytok kepesek oldalakon keresztul ilyen marhasagra pazarolni idotoket, energiatokat... :-)
Suhi: na de hogy de micsoda most meg? hogy ki szokott megsertodni minden artalmatlan kis cseszegetesen...? :-))
azt hiszem, drága miau, több ponton is tévedsz. hogy fáradságot nem vettem, az tuti. csak nem kéééépzeled??! ezen kívül az eszemet sem használhattam, mert az nincs. a jereváni rádió hozzád képest... :-))
és hadd bántsanak, attól neked még nem kell pityeregni.
1: megvédem magam,
2: hadd legyen szegényeknek egy kis öröme. hadd higgyék.....pedig nem is. :-)
cseszegetni éppenséggel lehet, csak azt én megtorlom. és amilyen kis rakoncátlan vagyok, esetleg a kelleténél jobban. abból pedig sértődés van. amit, ugye, nem akarunk. innentől gondolsz és teszel, amit akarsz.
Persze, ha mondjuk 1 kilósak a nehézgolyók, 90 dekásak a könnyüek, akkor annyiszor 10 deka a különbség, ahanyadik ládából szedtük ki.
Valamelyest értem is, csak nem tudom jól elmesélni. Ebben a feladatban az a tragikus, hogy általános iskola 6. osztályban meg lehet oldani.
Namost ha én azt már elvégeztem (nem is rossz eredménnyel) és nem tudom ilyenekre a választ, akkor az iskolarendszerrel nagy problémák vannak.
AvI, te nem olvastad vissza az előző hozzászólásokat, azért nem tudod, mi ez a ládás golyós marhaság.
Vadsuhanc azért a kedvencem, mert vette a fáradságot és utánagondolt és használta az eszét.
És de facto lehet a Vadsut cseszegetni, csak én azt de jure nem szeretem, szemem meglevesedik, ha őtet cseszegtetik.
Kedves Suhanc. Köszönöm. Most már nem halok meg hülyén. Hanem boldogan. És mindenféle bölcs mondással felvértezve. Már ezért megérte. Köszönöm.
:-)
De miééééééért nem lehet téged cseszegetniiii?!! :-))
És mi is ez a ládás-golyós marhaság?
Tökéletesen igaz. Közben meghallottam a jó megoldást.
Meg kell számozni a ládákat 1-10-ig. Minden ládából ki kell venni annyi darab golyót, ahányas számú a láda, melyből kivesszük.
összesen 55 db. Megmérjük az összes kivett golyót.
Na innentől nem tudom jól elmesélni. hogy van tovább?
szeretném megjegyezni, hogy ez itt egy fórum. ami arról ismerszik meg, hogy az emberek belebeszélnek. ehhez képest nagyobb a csend, mint az oviban csendespihenőkor. akkor meg mi értelme? komolyan mondom, még a végén jót cselekszem veletek, és itt hagyom a francba az egészet...