Luis Leon eléggé tiszteletlenül bánt szökevény társaival. Az utolsó hegyen felfelé végig Karcsi vezetett, lefelé a két öreg felváltva, a célban meg lefutotta őket. Na szépen vagyunk. Fiatalság, bolondság. :-)
Sastre ülve iszonyatos sebeséggel pörgeti fölfelé a csoportját, Gesink hátul mint egy nagy botsáska, kiállva a nyeregből, a lába, mint a motolla, a szárnyai úsznak mögötte. Ezeket a főmezőny már csak az pezsgőzéskor fogja látni.
Újabb képek a Tourmalet-ről, melyből kiderül, hogy kazah és baszk két jó barát, valamint hogy Gyenisz Nyikolajevics már akkor is barátságos volt, mikor még Contadorra épült az Astana. :-)
Tegnap este, mikor olvastam hogy a Schleck tesók otthagyják Riist, de még nem zicher hogy hova mennek, befészkelte magát egy pajzán gondolat a fejembe. Nos ezek a képek nem segítettek kiebrudalni. :-)
Hölgyeim, szavazásra bocsátom a kérdést: jól festenének a Tesók hupikékben vagy jól festenének a Tesók hupikékben? :-)
A Radsportnews szerint Contador szabadsága miatt alakították át a csapatot. Vinokurov pedig sietett feltenni a facebookra annak a kisrepülőnek a képét, amin együtt utaztak Andyval San Sebastianba.
Szerintem a touron is szerepelt embereknek túl nehéz lesz a Donostia, de Jufretól sokat várok. Ő kipihent, és fekszenek neki az ilyen hullámzó pályák. A katalán jó és tapasztalt versenyző, én a top tízbe várom. Joxean Fernandez Matxin egyébként Purito Rodriguez győzelmét jósolta.