Kérnék valakit, hogy írja meg, mi lett Borozannal? Sajnos nem tudom kihámozni a hozzászólásokból? már megint nincs semmi kommunikáció. Ez volt Áronladyvel is, aztán végén kiderült, hogy nem is úgy volt ahogy a pletykák szóltak.
Az is lenne a kérdésem, hogy minek hozták ide Maquedát, ha egy percre sem küldi be Davis?
Én ilyen hülye vezetést nem tudtam volna elképzelni. Az igazgató Nagy László a magánéletét, amire senki nem kiváncsi
kiteregeti, ami meg mindenkit érdekelne arról szót sem ejt.
Bavallom, furcsa volt tegnap, hogy nem nagyon volt kedvem nézni se a meccset, semmi bizsergés nem volt előtte. Egyébként viszont abban látok mentséget, hogy a Kiel 40-32 után vesztettük el Laugét és Strleket is, buktuk is a F4-t, majd a Nantes ellen balszél nélkül voltunk, miközben a jobbszélsőnk parádézott. Sok mindenre nem mentség, de egy jól taktikázó edző, ezeket kihasználja, Davis pedig nem tudta megoldani normálisan a pótlásukat.
Lauge. De ő sem tud mindent megoldani. Azt azért remélem, hogy nem lesz úgy elsikálva, hogy na DD még egy 1 év hátha Laugéval jobb lesz. Gyökeres változás kell mert közben az élmezőny lehagy minket ha eddig még nem tette volna meg.
Az a kérdés, hogy egy ilyen feudális jellegű miliőben meddig lehet itt tartani a világklasszisokat sorozatos kudarcok mellett. Nem rossz ez a keret, mert ahogy írtátok, vannak benne iparosok is (akik remélhetőleg csak ritkán italosak), de egyszerűen nincs aki megfelelően összerakja a CSAPATOT. Akármi is lesz szombaton, ezt kezelni kell "kispadilag".
Hát ez két megközelítés. :) Palma biztos sokkal jobb játékos, mint Radivojevic, csak továbbáll bármikor Barcelonából vagy Veszprémből tök mindegy neki. a Vardar - PSG döntő jut eszembe, az egyik oldalon a világ legjobbjai cundereztek, a másikon meg fasza gyerekek "ordibáltak, hadonásztak". Úgyhogy a csapatépítés híve vagyok, 3-4 vilgklasszissal és jó mentalitású iparosokkal komoly eredményeket lehet elérni.
Ha vinni is akarta a Barca... mondhatni Borozan a gazdag ember Bodó Ricsije, Bodó pedig a szegény ember Borozanja? :) Parttalan a vita, úgysem fogjuk tudni egymást meggyőzni, de tiszteletben tartom a véleményed.
A Magyar válogatottból is kilógott... de mindegy. Nem akarom a véleményem ráerőltetni senkire azért is írtam, hogy ez szigorúan az én meglátásom. A szimpátia egy másik kérdés, nálam nem ez számít első sorban. Nekem mindegy, hogy hogy ordítozik és hadonászik valaki egy gól után (ilyen alapon Radivojevics a világ legjobbja lenne, Palmarsson meg a kézilabda senkije...), ha nyom a Németek ellen egy 7/0-t 5 eladott labdával.
Csehov Dokinak a Borozan-os összehasonlításra: Nem állítottam, hogy akárcsak elfogadható idényt is futna Borozan, de Őt mégiscsak rohadtul akarta vinni valamiért a Barca, Ricsi "zsenialitását" viszont eddig még Ők sem fedezték fel...
Azért két hármasvédő hozzon már le úgy egy meccset, hogy egyikőjük sem támad. Ráadásul ez a legerősebb felállás.
Nilsson helyett persze lehet jöhetett volna, de rá szerintem nem lehet panasz. Az a keret hibája, hogy neki is kell védekeznie, mivel a 3 irányító közül egyik sem tud szélen kívül máshol védekezni.
Olyan példákat mondasz, amit nem tudok hova tenni. Kiel ellen láthatóan az egész Pick nem volt versenyformában, Bodó meg kétszer három hét teljes edzés stop után volt, a VB-n meg az első ilyen után. Egy old school átlövőnél egyértelmű, hogy rengeteget számít a fizikai állapot. Na mindegy, én sokkal szívesebben néznék itt is olyan játékost, akinek hullámzó a teljesítménye, de már a bevonulásnál úgy jön be a Szeged ellen, mint tegnap Ricsi.
Add hozzá, hogy szerencsétlen Bodó kétszer volt covidos, másodjára március elején kellett leállnia teljesen hetekre az edzéssel. Másrészt pedig visszakérdezhetnék, hogy Borozan se vette ugyanezt észre a Nantes ellen? Nagyjából hasonlóan "jól teljesítettek"... de Borozan még a covidra se tudja fogni.
Veszprémi drukkerként qva nehéz ezt leírni ( holott én nem utálom a szegedet, csak a veszprémnek drukkolok - még ), de most a tiszapartiaknál látom azt amit itt szeretnék, van tűz, lelkesedés, profi, szerethető légiósok, és egy erős magyar mag, egy elvileg jó edzővel, szomorú, de ez az igazság...
Meg lehet nézni ezt a 20 meccses lebontást, és azt is, hogy abból a pár extra meccséből hány történik a nagy meccseken. Mennyire érzi hogy mit egy ilyen döbtő stb. És így is össze lehet vetni az említett Borozannal meg a többivel, aki megfordul itt 1-2 évig, de minek.
Nem látok Pastor fejébe, de az utolsó támadásuknál mintha Bombac lőtte volna el túl korán a labdát... Liget és Bodó védekezésbeli összehasonlításában teljesen egyetértek! Patrik egy jó védő kettes és hármas pozícióban is, míg Bodó csak egy poszton tud védekezni, de ott is gyengén.
És egy kicsit terminátorosabb Ligetvári meg megint teljesen leépült, mehet megint külföldre újból felépíteni magát, pedig jobb napjaiban tudott olyanokat mint Bodó, védekezése meg extra Ricsihez képest.
Igen. Benne van, hogy egy-egy meccsen tarthatatlan, de ez milyen arányban történik meg? Szerintem utoljára akkor volt igazi mikor bajnokságot nyertek, azóta betli. Tegnap mutatott életjeleket és gyanítom, hogy szombaton is fog, aztán ismét visszasüllyed oda, ahol a valós tudása van. Abban van igazság, hogy Pastor láthatóan kivan tőle és nem is rejti véka alá általában...
Szitával azért sem összehasonlítható, mert teljesen más stílusú játékosok... Azért jól fog jönni a Szegednek, ha majd Bodó megpuhítja Szita előtt a falat, vagy fordítva, Szita miatt a hatoson ragadt védelmet fogja szétbombázni Bodó. Az sem mellékes, hogy Bánhidivel jól megértik egymást, plusz szerintem Bodó teljesítményére (lelkére) hatással lehet Pastor is, nem éppen pozitív értelemben. Szóval azért nem írnám le őt és inkább azokat a meccseit kellene figyelnünk, amelyeken ellenünk játszik, márpedig tegnap nem tudtuk tartani...
Bodót hagyjuk már... Nézzük meg az elmúlt 20 meccsét és a következő 20-at. Lesz benne 2 kiemelkedő a többi deficit. Borozannál is "butább" szegény se esze se szeme. A riporterek szerelmesek bele, mert látványosan nagyot dob és ennyi. Pl. Szita Zolival össze sem hasonlítható. Persze ez csak az én véleményem... :)
nem is az, hogy kiabált, hanem ahogy Mahé Davisra nézett, miközben az edző visszafordult a pálya felé. Érdemes lesz visszanézni, ha valakinek megvan a felvétel. Pont azután történt, hogy Nenadic kidobta a lelátóra a labdát.
Moraes pirosának ott volt jelentősége, hogy nem maradt hármasvédő Patrik és Blagi mellett, így nekik kellett végig középen védekezniük, és 60 percen keresztül egy Szeged ellen ez nem igazán leányálom. Plusz így Nilssont is nehezebb volt pihentetni (Maqueda jött be a meccs végén néha helyette hátul).
Egyébként itt visszaütött az, hogy Patrik még az NB1-es meccseken sem támad. Legalább egy kis színt jelentett volna egy olyan játékos, aki nem csak birkózik a fallal, hanem távolról tud lőni. Továbbá egy cserét megspóroltunk volna támadás-védekezés között.
Lehetett volna balkezes irányítóval is támadni mondjuk, ha lett volna erre ötlet, másrészt ezt is lehetett volna próbálni legalább az itthoni bajnokságban.
Szóval igen, nem volt optimális a keret, de nem is volt kihasználva.
Nenadic meg ugyan lőtt 7 gólt, de legalább ennyi elúszott rajta, ha nem több. Eladott labdák, rossz lövések, és teljesen egysíkúvá válik vele a támadójáték.