Keresés

Részletes keresés

jocó Creative Commons License 2005.04.14 0 0 222

Kedves EG!

Tényleg nem duracell... ez inkább alkáli..

Örülhetsz.. sikerült szétverned a topikot..

Már nem Babarczy Eszterről, hanem rólad szól a topik..

Nyissunk neked egy önálót, vagy eljátszadozol még itt...???

Erkölcsi, szellemi győztes valóban a BE! ...a versenyt meg te provokáltad..

Bíráid mi vagyunk... könnyűnek találtattál...

jocó

ps. akkor most kell egy saját homokozó??

out of order Creative Commons License 2005.04.14 0 0 221
a tisztánlátás végett: visszakerestem a #175-öt, és számomra erkölcsi, morális, intellektuális, politikailag korrekt (pc), irónia és önirónia,  stb. alapján is b.e. "vezet". (nem mintha verseny lenne az indexfórum, de jobb kifejezést nem találtam.) 
out of order Creative Commons License 2005.04.14 0 0 220

üdv,

hát ezen hsz.-ed alapján hogy te mi lehetsz, azt hagyjuk..., mert kimoderálnának.

Te büszke vagy arra, hogy gúnyolsz valakit, aki névvel, arccal felvállalja magát, itt, az indexen is, te meg egy nick mögé bújva vagy nagyfiú/nagylány? [kérdezem!]

én nem vagyok a "B.E. snaucere", de neked valami zoofil komplexusod lehet - csak találgatni tudok -. ha egy hozzászóláson belül három kutyás célzásod van.

[te jó ég, csak nem csányi vilmos vagy személyesen?]

galuska galagonya Creative Commons License 2005.04.13 0 0 213

Kedves EG!

Ha kiesik belőled a duracell akkor mindig sértegetsz...??

IKUVAL Te is kihívásokkal küszködsz.. mert akinek van, az nem kéri számon a másiktól..  Tudod ez fordítottan arányos.. aki kérkedik vele, vagy másét hiányolja, általában annak alacsonyabb:-))

Az indexen, ebben a topikban egyelőre 1%-od van..

Abból pedig következik egyenesen, hogy Babarczy Esztert a 99 % alkalmasnak találja..

Avval az IQval, amivel megismertük...

Hogy sok, avagy kevés azt majd az élet eldönti, elsősorban ember, jó ember, és nem elemek mozgatják...

üdv

gg

tekipna Creative Commons License 2005.04.13 0 0 212

- Savanyú a szőlő?

- Te nem csak irigy, féltékeny is vagy Babarczyra?

Előzmény: Törölt nick (203)
dokibácsi Creative Commons License 2005.04.12 0 0 211
Csak nem a "KOMMUNIZMUS KÍSÉRTETE" vagy személyesen ? 
Előzmény: Törölt nick (80)
hirtelenszőke Creative Commons License 2005.04.12 0 0 210

Marx, Engels és a mi "egy szellem"-ünk életműve arról tanúskodik, hogy képtelenek (voltak) elviselni a másként gondolkodókat.

Előzmény: Törölt nick (202)
igen7 Creative Commons License 2005.04.12 0 0 208
mosolyognivaló az erőlködésed :)
de holnap már lehet hogy röhögni fogok inkább rajta :)

de most komolyan: pár mondatban össze tudod foglalni, mi a bajod B.E.-vel?
Előzmény: Törölt nick (205)
Törölt nick Creative Commons License 2005.04.12 0 0 207

Próba

szembeszél Creative Commons License 2005.04.11 0 0 199

Egy diszkréten bájos értelmiségi, aki mellesleg - még - civil is.

Előzmény: lovagyna (-)
galuska galagonya Creative Commons License 2005.04.10 0 0 198

Kedves EG.!

Eddig nem egészen voltam biztos a kifejezés ismeretében..... azt hiszem téged olvasva már tudom.... mit jelent a mesterséges intelligencia....

gg

ps. vagy keverem a mesterkélttel?

Előzmény: Törölt nick (174)
tekipna Creative Commons License 2005.04.09 0 0 197
Babarczynak két tábora már biztosan van: az egyiket az irigyei alkotják, a másikat a rajongói, hogy melyik tábor a nagyobb az még kétséges, de hogy ez a két tábor még nőni fog az szinte bizonyos.
Törölt nick Creative Commons License 2005.04.09 0 0 196
Itt tulajdonképpen násztánc van hattyútánccal mixelve.
Öreg, nehéztestű, mély hangon dongó őszi legyek önkelletése.
hirtelenszőke Creative Commons License 2005.04.09 0 0 195

"Attól függ, kivel kellene megmérkőznie. Több tucat olyan embert ismerek, akivel szemben Babarczynak semmi esélye nem volna egy tévévitában. Idiótákkal szemben persze igen, na de ez megint Babarczy képességeinek alábecsülése, emberi méltóságának rombolása."

1. a "...több tucat..." írod - név nélkül a több tucat sem ér fel egy Babarcy-val - azt kell gondolnom, hogy blöffölsz
  2. "Idiótákkal szemben persze igen..." írod - persze ezeket sem nevezed meg - újra csak azt kell gondolnom, hogy blöffölsz

"Egyébként számomra fölfoghatatlan, hogy miért nem szól közbe, s miért nem mondja, hogy most már jól van, elég volt, ezt az infantilis játékot abba kellene hagyni. De legalább a barátai visítanának, vagy valami... Még egyszer mondom: Babarczy ennél többet érdemel! (Például valamelyik írásának okos, értelmes elemzését, horribile dictu akár ezen a topikon is.)"

1. "...fölfoghatatlan, hogy miért nem szól közbe..." írod - közbe szólt, töbször is, legfeljebb nem a Te elvárásaidnak megfelelően - azt kell gondolnom, hogy nem voltál kellően figyelmes Babarczy megszólalásait illetően
  2. "...Babarczy ennél többet érdemel!..." írod - miközben még egy esetleges tévésvitában is csak "...idiótákkal szemben..." tartod esélyesnek

Én is csak egy "tévésvitában" tartottam esélyesnek, de ott viszont favoritnak.

Írásodból arra következtetek, hogy Te legszivesebben visszaküldenéd a fakanálhoz és esetleg irogasson, ha már nagyon szeretne valami mást is tenni a házimunkán túl ... Na ez az aminél Babarczy többet érdemel.

Üdv

hirtelenszőke 

Előzmény: Törölt nick (131)
Törölt nick Creative Commons License 2005.04.09 0 0 194

Sajnálom , ha megsértettelek , de úgy gondoltam hogy nincs igazad. Ezt most is fenntartom.

Elég szép minősítéséket csapkodtál hozzám , lehet hogy jogosan. Attól még véleményem lehet , bármennyire is nem tetszik neked.

Nem szokásom a moderátorokhoz szaladgálni. Felőlem mindenki elmondhatja a véleményét olyan stílusban , ahogy neki tetszik. Ha nekem címeznek valami szaftosat , én is válaszolok. Ez nyilvános beszélgetéseken is előfordulhat.

egy megsebzett, véresre karmolt marxistát nem lehet lenyomni

Erre a marxista érzelemre többször hivatkozol , nem értem miért? Engem nem zavar baloldali lévén , bár egy jobbosnak biztos görcsbe rándul a gyomra tőle. Mindenki azt olvasgat szabadidejében , ami neki jól esik.

Ti lesztek azok, akik végül megvert kutyaként, behúzott farokkal

Sajnálom , azt kell hogy mondjam , túlságosan nagy az önbizalmad.

Előzmény: Törölt nick (193)
tekipna Creative Commons License 2005.04.09 0 0 192

Sok irigye van ennek a Babarczynak. 

No de a jónak mindíg is voltak irigyei.

Törölt nick Creative Commons License 2005.04.08 0 0 191

Kedves BE !

A pórias talán kicsit túlzás.

Katonaságnál elfogadott volt és olyan "külsős" .

nem a politikai klientúráktól függ a megélhetése.

Van ilyen ember? Szeretném azt hinni , hogy igen. De valamilyen szinten mindenki életébe beszivárog a politika.

Talán az a "civil" , akit nem érdekelnek a politikai kötődések , nem számít a koalíció érdeke , csak az emberek. A választók. Írhattam volna polgárokat is , de az mostanában számomra már nem kellemes fogalom. Kb 5 éve nem.

Szerintem sokunkban felvetődik egy pártsemleges jelölt képe. Talán jó lenne? Egy civil. De akkor mi történik? Mindenki szapulja jobbról , balról?

Erős a politikai "undor" . Sokan csalódtak a politikusokban /ti. én/ . s itt nehéz jót választani.

Előzmény: babarczyeszter (175)
u.gral Creative Commons License 2005.04.08 0 0 190
Jé, itt van a babarczyeszter!
Törölt nick Creative Commons License 2005.04.08 0 0 189

Kedves ismáel !

El kellene fogadnod , hogy a pórnép /pl. én/ szeretne más jelölteket is. Ha jelképesen is. Talán szimpátia alapján , talán indokból.

Teszek arra , mi az ellenérzésed BE-vel kapcsolatban. Hidd el , mások is tesznek rá , csak nem merészelik kimondani. Én nem vagyok ilyen balfék és ki merem mondani , hogy már olyan hangot ütsz meg , ami nem kívánatos. Szerintem.

Szerettem olvasni válaszaidat a Pozsgai fórumtémákban. Jók voltak. Tárgyilagosak és konkrétak. Szeretek tanulni , olvasgatni másoktól .

De amit itt csinálsz , az közel sem az , amit ott produkáltál. Ez valami silány , vacak , jellegtelen hadjárat , aminek ráadásul tétje sincs, csak kiabálsz a pusztába. Nem jöttem még rá , hogy mi értelme ennek , amit produkálsz. 

Végszóként

Előzmény: Törölt nick (182)
Törölt nick Creative Commons License 2005.04.08 0 0 187
Azt, hogy filozófiai kérdést csinálsz egy ostoba, politikához kapcsolódó ötletből (Babarczy jelölésére gondolok) és hét fejből fújod a lángokat, amikor az ötletelők nem veszik a lapot:-)
Előzmény: Törölt nick (171)
Törölt nick Creative Commons License 2005.04.08 0 0 185
Megindító beleélő képesség, komolyság.
Önirónia?
babarczyeszter Creative Commons License 2005.04.08 0 0 184

Kedves Gespenst,

úgy van, ahogy mondod, nem ismerjük egymást személyesen. De a mondandóm lényege nem ez, hanem az, hogy az olyan szintű vitában, amelyben te az én IQ-mat kifogásolod, nem érdemes részt venni, és régi indexes lévén, mindig is ez volt az a pont, ahol azt mondtam, hogy nem érdemes tovább beszélgetni. Jogod van nem szeretni, és én figyelemmel követem a kritikádat, csak éppen nem érzem sem értelmesnek, sem konstruktívnak. Tehát vagy abbahagyjuk ezt az értelmetlen vádaskodást, vagy én biztosan nem jövök ide beszélgetni többet, mert nem szeretnék ezen a szinten társalogni.

üdv

be

igen7 Creative Commons License 2005.04.08 0 0 183
Figyu, nem nagyon akarok beleszólni a topikba,mert csak érdeklődve követem.
De! ami az alábbi hsz-edben van, azt vagy elhiszem, vagy nem. nem tudom, mert nem tudhatom nyilván,mi az igazság. innentől kezdve irreleváns, hogy milyen nagyesküt teszel le. ráadásul szerintem offtopic a téma.
Eszter kifejtette, hogy nem kíván veled vitatkozni, mert vélhetően szubjektív okok miatt beszélsz ellene, ezzel pedig vitázni nem érdemes.
Te nem kedveled őt, meg nem tartod alkalmasnak. Kifejtetted, oké. Személyeskedésbe viszont ne menj bele, ha lehet. Úgyanis mostmár az következne szerintem. Kár lenne ezzel rombolni a topikot.
babarczyeszter Creative Commons License 2005.04.08 0 0 181

Kedves Sirius Black,

valóban volt egy délutánom, át is írtam az interjút, amennyire tudtam. Kínosnak nem nevezném, csak azt mondtam, hogy nem vagyok vele maradéktalanul elégedett, és legközelebb jobban fogok figyelni. De a népszavazási kampány demagógiájával kapcsolatos mondatom benne volt,  tehát elmondtam, amit akartam.

Előzmény: SiriusBlack (179)
SiriusBlack Creative Commons License 2005.04.08 0 0 179

kedves eszter

a hazai sajtótörvény szerint egy riport nem közölhető anélkül, hogy a megszólaltatott személy a végleges verziójának közlését jóvá ne hagyja.

ilyen  szellemiségű időszakban mint ez a mostani, igényes és komoly médiaszereplő semmiképpen nem enged közölni olyasmit, ami önmagára nézve kínos, illetve ha mondandója sérül. márcsak azért sem, mert tiszteli olvasóját. és ezért gondoskodik arról, hogy gondolatai a legmegfelelőbb formában jussanak el hozzá. és erre minden lehetőség meg is van.

Előzmény: babarczyeszter (178)
babarczyeszter Creative Commons License 2005.04.08 0 0 178

Kedves szigetelőszalag.

A felvetés sajnos jogos. Igyekeztem, de az interjú anyagát nem én vágtam meg. Nem is vagyok vele elégedett. Azért néhány erre utaló mondat benne maradt.

be

Előzmény: szigetelőszalag (176)
szigetelőszalag Creative Commons License 2005.04.08 0 0 176

OFF

Kissé megrőkönyödve olvastam a Mozgó Világ-nak adott legutóbbi interjúját, melyben meg sem kísérelte (talán egyszer, a legvégén) bemutatni/bemutattatni azt, hogy a politikai manipuláció gyakorlata nem kizárólag az ellenzék kedvelt időtöltése kis hazánkban. Számomra egy kicsit úgy tűnt, mintha Mihancsik Zsófia berángatta volna Önt egy pocsojába, s a saját - sokszor tévúton járó és előítéletekkel masszívan terhelt - nézeteit kívánta volna az Ön személyével legitimálni.

Miért történt ez így?

Miért nem ébresztette rá M.Zs.-t arra, hogy a valóságkonstruáló keretek, melyek a fejében élnek nem feltétlenül "objektívek"?

(Ezt pl. Nádas Péter megtette vele a MaNcs karácsonyi számában. Ott szintén ez volt a kotta, ("a fidesz"), de Nádas hatásosan érvelt az ellen, hogy minden ezirányú felelősséget az ellenzékre hárítson az interjuer.)

Maradok lelkes olvasója.

ON

Előzmény: babarczyeszter (175)
babarczyeszter Creative Commons License 2005.04.08 0 0 175

Kedves Ein Gespenst,

álmélkodva nézem, mennyi időt és energiát fektetsz abba, hogy bebizonyítsd, hogy egy érzelmei által befolyásolt, ostoba és hiú nőci vagyok, aki örökletesen alacsony intelligenciája következtében leginkább arra alkalmas, hogy kacér pillantásokat eregessen és/vagy pelenkázza a gyermekét. Ez a merev elitizmussal társuló hímgőg engem mulattat egyébként, mert a magam életkori csoportjában ilyesmit ritkán látni. Azért nem vallottam magam feministának soha, mert nem éreztem, hogy hátrányt jelentene a nemem (eddig még nem mondták, hogy biztos buta vagyok, ha nő vagyok). Te vagy az első, aki a nemi sztereotípiák nyilaiban részeltet, tanulságos élmény, köszönöm

Nem szeretnék ebbe a beszélgetésbe, amely mindkettőnket lealacsonyít, beszállni azzal, hogy közlöm az IQ-mat, vagy rámutatok a helyesírási hibáidra. Kíméljük meg egymást ettől. Azt hiszem, tudom, hogy ki vagy, és azt is, hogy miért haragszol rám, de nem hiszem, hogy ennek a topiknak ez a tárgya.

Kedves Hozzászólók,

Arról szívesen beszélgetek (ha maradt még itt valaki, aki akar beszélgetni), hogy mit jelent a civil szó számotokra.

Én többféleképpen is értem, és az első jelentése fájdalmasan pórias. Civilnek azt tekintem, aki nem áll politikai zsoldban, magyarán nem a politikai klientúráktól függ a megélhetése. Magyaországon ez rendkívül érzékeny és nagyon nehéz kérdés -- legalábbis az értelmiségiek és egyéb bohócok körében.

Kíváncsi vagyok, mit gondoltok.

e

Törölt nick Creative Commons License 2005.04.08 0 0 170
Tejóisten...ezt komolyan gondoltad?
Előzmény: Törölt nick (96)
Törölt nick Creative Commons License 2005.04.08 0 0 169
Horn? Mivel?
Előzmény: Törölt nick (22)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!