Üdv!
Ez az Armstrong gyerek jó er?s lett a gaméban!
Nehéz lesz megverni!
Egyenl?re minden ok, csak a pénzem -20000 körül mozog. Elején vettem két edz?t, azóta -, pedig nyertem egy körversenyt, egyen 2., és az els? GP-t is nyertem. Ez van, a pénzügyekben mindíg béna vagyok :(
Amúgy szerintem király a game! Egész szófogadók a bringások, bár group módban nem mindig teszik a dolgukat, dehát ez van :((
Legutóbb ua-t csinálták velem, mint én a géppel.
Utolsó szakaszon szökött meg a 2., és nem tudtam group módban leggyorsabb váltással utolérni ?ket :(((
Hát köszönöm a segítséget, sokat segítettél ezzel. A group módot még nem próbáltam, most előszőr is csak egy sima pályán kezdtem, no meg bátyámmal egy hálózati játékot kezdtünk, ami sokkal izgalmasabb mint az egyéni, legalábbis eddig még jobb volt...
Sprint gombot a sprinteknél, hegyi hajráknál, szakasz végén, amikor sprintelni akarsz, ez elvileg csak addig tart amíg át nem mész a vonalon.
Ha nincs tul sok energiád, (sárgából az erővonalon) akkor nem tudsz sprintelni...
Attack pedig akkor ha támadni akarsz, és ez ugy működik, hogy ki is kell kapcsolni, ha ugy gondolod, hogy már nem kell tovább...(ez se megy ha nincs sok sárga)
Az alatta lévő gomb a Take Relay, ez akkor kell ha a te akarod huzni a mezőnyt, 2 fokozata van, első az hogy te is beszállsz a vezetésbe, a második az pedig olyan hogy csak az adott versenyző vezet, mások nem (legalábbis a te csapatodból, mások leválthatják).
A legalsó pedig a Supply, ezzel felvesz egy kis kaját a kocsiból, de hátra kell mennie, ezért érdemes inkább a vízhordókat hátraküldeni, elvileg visznek előre a csapattársaknak is.
Meglehetősen könnyű így leszakadni a bolyból...
Ha szökésben vagy, csak akkor működik, ha van a csoport mögött kísérőkocsi, egyébként nem...
Erővonalat én csak akkor szoktam használni, ha Relayre van állítva, akár a mezőnyben, akár szöksben, na meg persze attacknál meg sprintnél is felhuzom kicsit...
Group módban van még sok szép gomb, de azokat most inkább kihagyom...
Nem is nagyon működik mindegyik...
Hát pontosabban: a sprint, atack. Melyiket mikor is használjuk. Valamint az alatta lévő gombokat nem értem igazán. És az erő vonalat szokás e változtatni, mert én az etap végefelé felhúzom őket általában persze lehet hogy nem jól teszem.
Sziasztok!
Én most kezdtem a játékot, eléggé kezdő vagyok benne, és jó lenne egy kis segítség. Elsőként arra lennék kiváncsi, hogy mit is jelentenek pontosan az akció gombok, mit hol célszerű használni. Probálgatom-próbálgatom ugyan, de nem sok sikerrel, igaz van pár dologra sejtésem.
Egyenlőre ennyi lenne :) köszi
armen
Erre reagálva, én az első részét szeretném szemrevételezni. Próbáltam fellelni a neten a demóját, de mindenhol a készítő cég honlapjára irányítottak, onnan meg (már?) nem letölthető...
Tehát ha van valakinek, esetleg a teljes progi, jelezze nekem az ist@datatrans.hu-ra! Köszönöm!
Üdvözlet minden bringa "fan"-nak!
Ha valakinek megvan ez a gyöngyszem, és még "poháralátét"-írója is van (nem filctollra gondoltam), és hajlandó lenne rajtam segíteni (sehol máshol nem tudom megszerezni), az dobjon meg egy méllel, nagyon megköszönném.
Szánjon már meg valaki... :)
Előre is Thx!
Aza training tutorial nekem nem sokat segített...
tul bonyolult...
Én mindig megváltoztatom a csapatot amit az edző mond, mert különben kb mindig a legjobbak mennének, és valszinüleg hamar kifáradnának...
Meg aki bad vagy poor állapotban van, azt inkább már nem versenyeztetem...
SZponzorokat meg kell keresni, ugyanugy mint a versenyzőket, és szerződést ajánlani nekik.
Van egy-két szponzor, akik alapból is állandóan fizetnek, nekem pl a Mapei meg a QuickStep.
Van az az E betű a fömenüben, ott tudsz keresni uj szponzorokat, meg ott lehet igazolni is.
Vigyázz, hogy az amount az egy hónapra vonatkozik :)
Itt van egy training tutorial.
Még nem néztem meg, de talán segíteni fog!
http://downloads.cyanide-studio.com?id=5
Ekimov nálam is feltünöen jól birta a hegyeket!
Az edz?m mindíg ajánl egy csapatot a versenyre, de mindíg uazokat. Majd változni fog? Vagy változtassak?
Havi 2M!! Nem rossz, én nem mehetnék oda tekerni?? :))))
Nekem még nem sikerült igazolnom, szal el se tudtam szúrni!
A szponzoroknál kell pipálgatni, vagy editálni, vagy akik ott vannak, azok már fizetnek?
Giro-n Garzelli 2. 17.5 (!) perc hátránnyal...
Savoldelli nyert...
A 3. hátránya már 23 perc volt, utána már normálisak voltak a különbségek, köztük Cadel Evans-szel aki 6. lett, kb fél órával.
Kék trikó Popovicsé, akit leigazoltam év elején, Zöld trikó Cadel Evans-é szintén.
Steels nem tudott egy szakaszt se nyerni.
Az a gond, hogy szakasz végére Garzellinek mindig elfogyott a szuflája, pedig nem ment semmit elől, Savoldelli meg azt csinált amit akart, végén még sprintre is mindig maradt ereje, pedig állandóan támadott, még sík szakaszokon is néha, nyílván a formaidőtítéssel voltak a gondok, de azt nem tudom hogyan kell...
A másik meg hogy Garzellinek jobb a Climbingja, Savoldellinek viszont sokkal jobb a Ridingja, és emiatt hegyre föl is jobban megy, ami szerintem hülyeség...
Na mindegy most már készülök a Tour-ra...
Dellám már nekem se nagyon van, most éppen -17M-on állok... ez a Sevila-Ulrich páros kicsit drága volt, főleg hogy rosszul adtam meg a fitetésüket, mer nem tudtam még akkor hogy havonként kell, azt hittem hogy az egészet, és ezért most Ulrich pl 2M-t keres havonta :)
Megvolt az els? szuper élményem!
Raris-Nice
2 szakasszal a vége el?tt 1:30 Heras el?nye Frigo elött. Utolsó el?tti szakaszon 15mp-re vettem le a szemem Herasról és a boly elejér?l, és meglógott Frigo 8-10 másikkal 3percre!!! Alig bírtuk utólérni ?ket, az utolsó hegyre így nem maradt er?, Frigo lehajrázott, és a jóváírással azonos lett az ideje :(((
Utolsó szakasz: 2 nagy hegy az elején, utána sík. 1 hegy elején Ekimov (remek riding) attak, vele megy 10-12 kerekes. Hegy vége fele Heras, Rubiera attak!
Felzárkóznak Ekimovékhoz, és a szakasz végére 8 percet adnak a bolynak!! :))) Összetettben :
1. Heras
2. Azevedo 6p
3. Frigo 8p
.
5. Rubiera sok
Zöld trikó: Heras
Rudi trikó: Rubiera
Neked hogy sikerült a Giro?
Attacking taktikával még nem mertem próbálkozni, a defensive az nagyjából működik, mer ott nem kell csinálni semmit...
Sprinteket ugy kell megadni, hogy a balalsó listában kijelölöd a sprintet, vagy a hegyi hajrát, aztán dupla klikk arra akivel ott sprintelni akarsz. De ez is csak akkor megy automatikusan ha strategy módban van...
Nekem meg a Giro-n megvan a zöld meg a kék trikó is, csak a Maglia Rosa hiányzik :-( bár még van pár hegyi szakasz...
Sprinterek között Cippo ellen nem sok esélyem van...
Naja, én is észrevettem, hogy nem mindíg m?ködik a taktika, de lehet hogy én vagyok a béna (eddig azt hittem)!
A Párizs-Nizzán a hegyi szakaszok végére nálam is elfogy a szufla.
Nálam például hiába állítom be a támadást a taktikán, még egyik sem támadott :(((
A sprinteket is meg lehet adni a taktikában? Ezt még nem vettem észre, de minntha a manual ezt irná (nincs jobb manual, csak a szkennelt?). Mindíg küzdök a pettyesért meg a zöldért, de képtelenség ennyi mindenre figyelni.
Így marad a SÁRGA :))
Basszus, ugy tunik elbuktam a Giro-t, 4 perc már a hátrányom, és 3-an is vannak előttem...
történt ugyanis hogy ez stratégia mód nem nagyon működött...
Garzelli be volt állítva leadernek, meg minden, én közben Steels-szel voltam elfoglalva, mert síkszakasz végefelé volt, aztán a végén csak azt vettem észre, hogy Fano 3 perces hátránnyal jön...
Aztán az időfutamon kapott mégegyet...
A hegyi befutókon meg nem birok támadni, mer nincs tul sok szussz a végire...
Drága szerkó talán az időfutamokra a sztároknak, esetleg a hegyi szakaszokra könnyebb váz ugyancsak nekik...
Szponzorokkal lehet csak simán időtartamra, de lehet versenyre is, ugyanugy mint a versenyzők szerződésénél a bónuszok, tehát hogy azt mondod, hogy kapok 1000000-t ha megnyerem a tour-t, és akkor vagy elfogadják vagy nem...
Elvileg jöhetnek ők is hozzád ajánlattal, de olyan nekem még nem volt...
Szuper ez a game!
Lassan a taktikai részt is megértem, bár eleinte nem akart összejönni :((
A felszerelés mennyire módosítja az eredményeket? Megéri a drága szerkó, vagy felesleges?
Más. Nekem alig van pénzem. A szponzori dolgok hogy m?ködnek? Versenyekre, vagy évre kötik ?ket?
Gyakorlásként US Postal-al kezdtem :))
Egy csomó versenyre nem hívtak meg, de most a Paris-Nizza -n Heras vezet :))
Ti is a valódi nevekkel játszátok?
Elvileg ha van edző az megcsinálja helyetted...
Csak azt nem értem hogy honnan tudja hogy milyen versenyekre akarom hogy csúcsformában legyen, milyen tulajdonságait akarom javítani meg ilyenek.
Van egyébként egy Training-Tutorial, de nekem nem lett sokkal világosabb tőle.
Én annyit állítottam át, hogy a nagy versenyzőknek beállítom ugy hogy a nagy versenyekre Competition Training legyen.
Tehát pl Garzellinek a Giro idejére már jó előre beállítom ezt, legjobb valszinüleg ha már a szezon elején, talán ebből az edző is fogja tudni, bár nem biztos...
Multiplayert ezzel még nem, csak az 1-essel még régebben... ezzel még gyakorlnom kell...
amugy most raktak ki egy angol kézikönyvet, még én se olvastam el, most tötöttem le:
http://demofiles.amok.dk/EnglishManual.zip
valami okos szkennelte be, ugyhogy elég nagy...
Az a szines csik az ugyanugy mukodik itt individual módban, mint az 1-esben annak idején...
Vagy azt nem ismerted?
Csak itt nem kell annyit használni ha group módot, vagy strategy-t használsz...