ezért voltam bátor szentségtörő módon javasolni, hogy ne az etnikai csapathovatartozás számítson, hanem autodidakta módon nikkek összeállva legyenek CSAPAT, a szezon folyamán végig, egyefene szezon közben 1x új igazolásokkal!
A Szolnok (vagy ahol még futja) alakíthat Szolnok1 , Szolnok2, vagy Olaj3 néven több csapatot is, hátha egymással bírnának foglalkozni a vége felé.... :o)))
ez az átlag ez jó szerintem is, esetleg annyival, hogy mindenki már a kezdet kezdetén alakít egy (mondjuk 5 fős ) csapatot, sok tippelő esetén lehetne többet, ahol a szezonban szerepel.
Így a valódi kosárcsapattal nem rendelkezők ( Debre vagy Archie), vagy a kevés jelentkezővel bíró térségek is indulhatnának, akik a jobb csapateredmény érdekében cseszgetnék a lustákat. (Mondjuk a nem tippelő csapattag végig nullás tippel számítana).
Tavaly nagyon sokszor csúszott a csapatverseny-értékelés, nekem meg égett a fejem miatta, és mivel idén sajnos még annyi időm sem lesz várhatóan, mint tavaly így hosszú-hosszú évek után nem tudom vállalni tisztességesen a melót :(
Ha yogo átvenné, vagy bárki más annak természetesen minden segítséget megadok (bár én 4 éven át csakis a papír&ceruza híve voltam:-), amit tudok.
Vagy a tippelők által eddig látott kosármeccsek száma alapján súlyozzunk, de természetesen szigorúan dokumentált alapon. (A Sport tévén látott töredékmeccsek nem számítanak.):)
Sztem inkább a magasságot vegyük figyelembe, meccs közben is egészen máshogy látja egy magasabb és egy alacsonyabb ember a meccset és így másképp tippel, esetleg a csarnok adottságait is figyelembe vehetjük.
Tényleg nem a legjobbak tippjeit kellene kiragadni, hiszen nagyobb "kolónia" esetén nagyobb az esélye a jó tippnek.
Mint a neve is mutatja, legyen tényleg CSAPATverseny, tehát egy csapathoz tartozó játékosok ÖSSZteljesitményét kellene valahogy értékelni, ez jobban mutatná az egyes táborok "szakértelmét". (aztán majd a rosszul teljesitőt majd elrendezik házon belül a tagok :)) )
Persze kiskapuzni itt is lehet, mert bejelentkezek más csapatba és hülyére végom őket +30 és -30 as tippekkel. :))) Megoldás mondjuk csapatonként egy cs.k. aki jóváhagyja, hogy ki tippelhet egy csapat szinei alatt.
Persze ez csak egy 5let volt.......
Üdv
(amúgy nem korai egy héttel a kezdés előtt tippelgetni...?)