Igazad van,nincs jogom beleszólni,hogyan írsz. Felesleges és személyeskedő volt. Bocs.
Igen,hallgatok,nézek,olvasok minden oldalról. Csak az ostoba ember kritizál valamit,amit nem is ismer.
Én meg nagyon okos vagyok ám,meg normális,megmondták a hangok is....
Én úgy látom,hogy egy nagyon erős lejárató,félreinformáló kampány zajlik bizonyos médiumokban. A KR ennek az egyik élharcosa.
És mégeccer, csaka zértelmezés kedvéjér: Nem a hazám elmarasztalását vártam, hanema Zorbánét. Igen, tekintve hogy egésszena bicskával felfegyverkezett dijákvezérekig csaka Merkellék tutták valamennyire racionalitásra kényszeríteni szeretett bölcs ámokfutó vezérünket.
A hazafi az, aki feltétlenül hű a hazájához és lojálisa politikaji vezetőihez - feltéve, ha megérdemlik...
"Ha elmúltál 40 megtanulhatnál felnőtt módjára írni és nem úgy,mint egy füves ini a facebook-on... Belemehetünk a tönkretételbe,vsak elötte hallgadd meg a híreket...."
Nos, tekem is teccika stílusod mega zírnitudásod, és örülök, hogy itten vagya topikba! Bocsika, deja kedvedér senem változom meg esztet már többekkel megvitattam...
Én hallgatok híreket. Innen is, onnan is. Jellemzően persze innen, de onnan is, hogy tájékozott legyek. És te?...
Ha elmúltál 40 megtanulhatnál felnőtt módjára írni és nem úgy,mint egy füves ini a facebook-on. Nem,nem Orbán a haza. De ha valaki azon sajnálkozik,hogy nem marasztalták el a hazáját,sőt.medicsérték az eredményeket.....
Belemehetünk a tönkretételbe,vsak elötte hallgadd meg a híreket....
"Azt kívánom,hogy a hazámban senki ne egye meg az agit-prop dumát."
Hát akkor ne edd meg te se! Éna Zorbánnal egyidős vagyok, én még emléxem, mijjen isa zigazi agitprop duma. Ha kíváncsi vagy rá, hallgassada Kossuthona Déli Krónikát, pont ojjan!
Látom nem értettél! Én azt kívánom,hogy elméletben szólhasson,gyakorlatban megszünjön rá az igény! Azt kívánom,hogy a hazámban senki ne egye meg az agit-prop dumát. Hogy ne kívánják a kormány bukásáért az ország bukását. Hogy ne lehessen nyiltan magyarellenes propagandát folytatni,mert a társadalmi felháborodás ne engedje. Azt viszont határozottan ellenzem,hogy a hatalom befojtsa a szót bárkibe...
Sziasztok!
Tiszta szívből kívánom,hogy a kormány semmit sem tegyen a rádió elhallgattatásáért. Azért hallgasson el,mert a hallgatóság mem kíváncsi a demagóg,agit-prop maszlagra,amivel mossák az agyukat!
Egy példa: a Merkel-Orbán találkozó után a Bolgár-műsor témája: Mit szól hozzá,hogy Merkel megdicsérte Orbánt? Gondolná az ember fia,hogy minden Magyar örül,hogy Európa vezető politikusa megdicséri hazáját,vagy annak vezetőkét. Hát ők nem! Mélységesen felháborította őket. Ez hazaárulás.
Kicsit sem fogom sajnálni ha elhallgatnak,az ATV-vel együtt!
A felmérésexerint kb. 500.000 hallgatója van. Egyetlen zenei rádiót mongyál (amilyet a Zenemhahaha akar a 95.3 frekin), aminek Budapest környékén ennyi állandó közönsége van!
Igen olvastam, és udvarijasságból nem reagáltam. Merugye ezzela logikával eccerűen meg lehet oldanija devizaadósságot azzal, hogy aki nem tud fizetni, az nem fizet, és ha nem fizet, akkor megszűnika zadóssága.
Én nem nyervogok, ha olvasni teccetta topikleírást, én dokumentálni szeretném asztata zügyet, ami szerinted annyira nincs, hogy elkeseredetten vitatkozol rajta...
Alighanem az NMHH elnökasszonya most kellemetlen helyzetben van. A feladvány, hogy lehet jogszerűen elnémítani az ellenzék hangjaként számontartott rádiót. Feltételezzük, hogy vitatott jogszerűséggel mégis sikerül neki. Pár napig ünneplés és boldogság. De a következményekkel nem számol senki. Valamilyen előre nem látható súlyos politikai helyzet ki fog alakulni, akkor viszont kié lesz a felelősség? Nem vitás, hogy az elnökasszonyé. Persze akkor már egyáltalán nem ez lesz a fő kérdés. Ha ugyan még kérdezni fog valaki.
Nyilvan a klubradionak volt a legnagyobb piackepessege, fizetokepes hallgatottsaga az elozo kormanyok idejen, mikor mindenki tudta rola, hogy ballib, kormanyseggnyalo nyuggerradio.
A Klubrádió nem politikai, gazdasági okok miatt bukik meg. Kevés a hallgatottsaga, ezért nincs bevétele . Egy rádiónak akkor van vége, amikor a nyugdíjas párszáz hallgatojatol kezd pénzt lejmolni......
Nyilvan a klubradionak volt a legnagyobb piackepessege, fizetokepes hallgatottsaga az elozo kormanyok idejen, mikor mindenki tudta rola, hogy ballib, kormanyseggnyalo nyuggerradio. Igen-igen. Megirtad a lecket, most mar pihenhetsz.
Kivancsi vagyok lett-e volna most kukaborogatas meg hasonlok, ha esetleg a radional visszautasitjak a diakok kereset a peticio beolvasasa ugyeben.
Es a 2006-os esemenyeknel is megerne egy miset, hogy mi volt elobb, a tyuk, vagy a tojas.
Es igen, tudom, akik most nem "pucsitanak a vezernek", azok fasza gyerekek, akik annak idejen GYF-nek nem pucsitottak, azok fasz gyerekek. Egy betu kulonbseg, de megis micsoda kulonbseg, ugyebar.
Gondolom az nem zavar kicsit sem, hogy valószínüleg a hallgatottsági/nézettségi/olvasottsági adatokat is figyelembe szokják venni normálisabb helyeken, és időkben, mikor egy hírdetést lerendelnek...
Majd ha újra lángol Budapest, akkor kardlapozhatsz. Amíg béke van, addig nincs más dolgod, mint itt fikázni a fiatalokat, mert ők nem pucsítanak a vezérnek.