Keresés

Részletes keresés

out of order Creative Commons License 2005.04.17 0 0 270

magadból indultál ki?

A hasonlatod sértő, ugyanis kultúrember nem sz*rik más ablaka alá. Innentől kezdve nem érdekel ki vagy.

Előzmény: Törölt nick (269)
out of order Creative Commons License 2005.04.17 0 0 268

oké, elolvasom az egészet, nem olyan nagy topik.

"tehát: 1./ olvasni, 2./ reagálni – nagyjából ez a sorrend."

amúgy szerintem nem ez 'a' sorrend egy fórumon; te sem gondolod komolyan, hogy végig kellene olvasni - adott esetben - egy tízezer hsz.-es topikot, ha kérdezek valamit.

egyébként a kérdésemet közvetve megválaszoltad: nem vállalod névvel, mint b.e.; így hát marad a kódfejtés.

Előzmény: Törölt nick (254)
meret99 Creative Commons License 2005.04.17 0 0 267
SZVSZ azt kellene megbeszélnünk inkább, hogy kire szavazzunk a fidesz listáján? Kit szeretne igazán a fidesz KE-nek?
Törölt nick Creative Commons License 2005.04.16 0 0 265

Kedves E.G. !

Igazából megleptél , mert valami gorombaságra számítottam. Lehet , hogy bennem van a hiba.

Én ezzel szemben azt tanácsolnám, hogy ezeket a tulajdonságokat ne tiszteld! Soha és senkiben.

Miért? Mi ezzel a probléma?

Már fiatalon is idősebb barátaim voltak , valahogy jobban éreztem magam közöttük , mint a velem azonos korúak között. Okosabbak voltak , tapasztaltabbak, lehetett tanulni tőlük. Ez nem vonatkozik feltétlenül a filozófia tárgykörébe.

Helyesebb tehát, ha az emberben a tudásnál lényegibb tulajdonságokat értékelünk. Mindenek előtt az őszinteséget. A nyíltságot, az egyenességet, a jellemességet.

Ezeket a jellemvonásokat a mai emberiség már régen elfelejtette. Sajnos bármennyire is jól esik olvasni , hogy mit kellene értékelni magunkban , ez talán sohasem létezett. Talán a régi lovagkori olvasmányaimban léteztek ilyen ideák , amiért az akkori hősök készek voltak meghalni.

A teljes és feltétlen tiszteletet nem tartom jónak. Ha mindenki így viselkedne egy adott illetővel szemben /ti. a feltétlen elfogadás és tiszteletadás/ , akkor az az egyéni "ego" káros növekedésével járna. Nem feltétlenül , de az ember már csak ilyen. Fogalmazhattam volna ezt egészen parasztosan is , de az nem ide való.

Azért térek vissza néha , mert indulatos vagyok. Ez örök hibám. Eldöntök valamit , döngetem a mellemet , hogy soha többé , még egyszer soha. Azután jön egy válasz , amin rágódok egy darabig , majd kitör belőlem az "állat". Ha erről egyszer majd le tudok szokni , talán hosszabb életet is megérek , nem kell idő előtt infarktust kapnom. Az ilyen kitöréseimből származnak azok a hozzászólásaim , amiket később megbánok , hiszen azok mintha nem is tőlem származnának. Senki sem tökéletes.

Abban mindenesetre igazat adok neked , hogy BE igazán kinyilváníthatná a véleményét. Megtámogathatná országunk repedezett oszlopait :)) . De azt szeretném , ha a családot kihagynád a mondanivalókból. Az ilyen irányú megjegyzések szerintem egyáltalán nem kívánatosak.

Előzmény: Törölt nick (261)
tépettsörte Creative Commons License 2005.04.16 0 0 263

Itt a "fővárosában", ahol - veled ellentétben - BE  igencsak népszerű. :)))

Előzmény: Törölt nick (262)
tépettsörte Creative Commons License 2005.04.16 0 0 260

Csuklóztassátok csak ezt a vérBEmártott tollú, szellemtelen szellemet. :)))

Mellesleg, a füstszag, itt a Viharsarokban is az égés jele és ez vonatkozik az önégetésre is. :)))

igen7 Creative Commons License 2005.04.16 0 0 259
off
pestiesen? :)))
a füstszag nem pesties :)
on

javaslom, hagyjuk, hogy E.G. erőlködjön, legalábbis én gonosz vagyok, és jól szórakozom rajta :)
Előzmény: MGperY (257)
MGperY Creative Commons License 2005.04.16 0 0 257
ha nekem válaszolsz, akkor az egyesszám 2. személyt használj lécci. én nem vagyok "mi", ezzel szemben csak magammal vagyok azonos.
köszi.

persze írhattam volna, hogy "egy gyönge füstszagozásra telik tőletek""
"öreg, kurvára nem én írtam ezt, csak segíteni próbáltam h mit jelent pestiesen a "füstszag", szóval szakadj le rólam, neked is az lesz jó."

na csá.
Előzmény: Törölt nick (255)
Törölt nick Creative Commons License 2005.04.16 0 0 256

Elhűlve látom , hogy egyre jobban felhergeled magad , különösebb indok nélkül. Ha így folytatod , még gyomorfekélyt kapsz.

Az máris kikövetkeztethető , hogy a következó hozzászólásaid egyre gorombábbak és modortalanabbak lesznek. Ez valami öngerjesztő folyamat lehet , aminek a végét én nem kívánom megvárni. Már régebben itthagytam ezt a fórumot , amit ízléstelen támadásaiddal értél el /főleg a BE családi tevékenységére tett megjegyzések/.

Mindenképpen tisztelem olvasottságodat és tájékozottságodat. Csak az a sajnálatos , hogy ez esetben rossz célra használod bármilyen indokból is. Problémás az is , hogy valaki egy életen át tanul , majd kioktat és szapul , csak erre használva a tudását. Látható a provokatív viselkedés is /BE-nél főleg , szinte minden írássodban és válaszodban/ , majd miután választ kapsz , jön a sértődés.

Ezt a legutóbbi "remekművedet" valami hatalmas győzelmi eufória itatja át , nagyképű és öntelt beköpésekkel. Elszomorító. Remélem az általad tisztelt munkatársak is kapnak az ilyen hozzászólásokból , hogy ezt a részét is megismerjék jellemednek. 

Velem együtt a többiek is visszavonultak , mert ilyen szinten a vita nem egészséges. Sem tanulni belőle , sem szórakozni általa nem lehet.

Végezetül szeretném a tudomásodra hozni nyomatékosan , hogy sem csaholó kutyája , sem snaucere nem vagyok senkinek. Neked pláne nem. Normális ember nem nevez csaholó kutyának senkit.

S most akár meg is sértődhetsz.

Előzmény: Törölt nick (255)
hotpoint Creative Commons License 2005.04.16 0 0 253
BE lassan felkapottabb lesz, mint a hivatalos jelöltek. :)
out of order Creative Commons License 2005.04.16 0 0 252
... és elvonatkoztathatnál a kutyás hasonlattól, elcsépelt és uncsi.) 
Előzmény: out of order (251)
out of order Creative Commons License 2005.04.16 0 0 251

fogalmam sincs ki vagy, nem ismerlek.

b.e.-t kedvelem, - ismeretlenül - (is), és akkor kedveltem meg, amikor megvettem első önálló kötetét. (Mivel b.e. számomra elsősorban közíró, ez a 'kedvelés' stílusának, cikkjeinek, írásainak szól; b.e. személyét itt így kell érteni.)

az igazi kérdés: vállalod IRL névvel, mint b.e.? (és

Előzmény: Törölt nick (223)
MGperY Creative Commons License 2005.04.15 0 0 250
"Van, aki pl. itt egyenesen �füstszagot� emleget a nemzeti egység, illetve a liberális tolerancia jegyében, nyilván rám célozva (csak azt nem tudom, miből gondolja, hogy én cigány volnék, aminek persze nincs is jelentősége, mivel elég, ha tudom, a cigányok érzékenyek arra, ha bunkó rasszisták a közelükben füstszagot emlegetnek, ilyenkor egy tisztességes ember cigánnyá válik, magára veszi a sértést, és a �füstszagozó� rohadékkal nem áll többé szóba)."
el vagy tévedve. a "füstszag" az égéskor keletkezik, arra célzott az olvtárs h égeted magad.
Előzmény: Törölt nick (243)
Koninklijke Marine Creative Commons License 2005.04.15 0 0 249
Még van remény!
Törölt nick Creative Commons License 2005.04.15 0 0 246
Azért egy vállalat (vélhetőleg iránta elfogult) közönsége előtt a te (vélhetőleg szintén elfogult) szemedben lemosni valakit - ez még nem túlságosan meggyőző érv amellett, hogy az illető egy televíziós vitában lemosna akárkit.
Előzmény: Törölt nick (237)
break Creative Commons License 2005.04.15 0 0 242

Apatini Kornél, Gudman Karcsi, Boros István, Jancsó Mari, Zsemlye Tamás, Illés László, Székács Géza…

Hat ez tetszik. A Magyar Elektronikai Egyesulet tagjait egybevetni BE-val. Egyikojuket sem ismerem (BE-t sem), de azert ez eleg sajatos osszehasonlitas. A valamennyire ismert humanertelmisegit az ismeretlen muszakaikkal. Persze az ismeretlensegben sokan vannak okosok es alkalmasak is, de mivel ismeretlenek ezert az osszehasonlitas ertelmetlen. Valamint szvsz human ertelmisgi job lenne KE-nek, mint muszaki. Az elobbi elvegre is emberekkel es gondolatokkal foglalkozik elsosorban. Felreertesek elkerulese vegett: semmi kivetnivalom nincs az emlitette emberekkel, bizonyara muvelt, okos, jo svadaju emberek. Csak eppen a szukebb kornyezetukon kivul ezt senki sem tudhatja.

Kozben azert BE vegzettsege nem azt mutatja, hogy nagyon unatkozott volna: (http://lab.mokk.bme.hu/kozpont/munkatarsak/babarczy )

1997-1999 NYU Graduate School for Arts and Sciences, Modern Európai Történelem, MA
1993-1996 ELTE, Filozófia Tanszék, Politikai Filozófia doktori iskola, 1988-1992 ELTE, Filozófia
1985-1991 ELTE, Művészettörténet
1985-1987 ELTE, Irodalom

(Az MEE Excel taglista-ja innen erheto el: http://www.mee.hu/szemail.php )
Előzmény: hirtelenszőke (239)
Törölt nick Creative Commons License 2005.04.14 0 0 241

Babi egy kicsit túlokoskodó csajszi.

Néha fura felmozdulatai vannak.

Tud főzni?

Milyen háziasszony?

Teccik a csajszi, csak egy kicsit túl van tuningolva. (identitás?)

kaleb Creative Commons License 2005.04.14 0 0 240

"(Szerettem volna Neked én is szép, piros betűkkel írni, de nem jöttem rá a színezés módjára.)"

Akkor talán nem kellene olyan magas lóról beszélned...  :)

hirtelenszőke Creative Commons License 2005.04.14 0 0 239

"Tehát sorolom a neveket, bár biztos vagyok benne, hogy semmire sem mész velük: Apatini Kornél, Gudman Karcsi, Boros István, Jancsó Mari, Zsemlye Tamás, Illés László, Székács Géza… "

"... ismerek számtalan nyíltszívű, nyílteszű, művelt, kulturált, jó svádájú embert, olyan embereket, kiknek Babarczy egy tévévitában a cipőfűzőjüket sem köthetné meg."

- Hmmm, nevezett urak és hölgy a "felvonóiparban" szakmájuk kiválóságai lehetnek, ám miután összevetettem a fellelhető információkat, munkásságukat és publikációikat Babarczyéval - már meg ne sértődj - de Babarczy közelébe sem érnek, és tudod miért?

Azon egyszerű okból, mivel nevezettek munkáiból és publikáióiból egyetlen sór sem lelhető fel.  

Netán, nevezettek munkásságát hétpecsétes titokként őrzik valamelyik páncélozott felvonóban?

Tehát kik rejtőnek a cilinderedben? Kik azok a bizonyos "több tucat", akik Babarczyt lenyomnák?

Elő a farbával,  vagy nevetségessé válsz...

igen7 Creative Commons License 2005.04.14 0 0 238
kezd elég erős füstszag lenni ebben a topikban, nem tudom ki hogy van vele :)
hirtelenszőke Creative Commons License 2005.04.14 0 0 236

"... Ha megjelölöd a forrást, érdemivé válhat a vita, míg ha nem, úgy csak üres fecsegés az, amit e tárgyban írtál."-  írod nekem a (216)-ban...

- Miközben a (131)-ben a következőt állítod Magadról: "Több tucat olyan embert ismerek, akivel szemben Babarczynak semmi esélye nem volna egy tévévitában. Idiótákkal szemben persze igen..." - ám neveket nem említesz, vajh miért nem? - Csak nem üres fecsegésbe bonyolódtál? - Vagy csak egyszerűen füllentettél és nem ismersz töb tucat olyan embert..., vagy esetleg nincs is olyan ember egy sem, "akivel szemben Babarczynak semmi esélye nem volna egy tévévitában"?! - Esetleg besétáltál saját csabdádba és csak üres fecsegés az, amit e tárgyban írtál?

Előzmény: Törölt nick (216)
Don Alfonso Creative Commons License 2005.04.14 0 0 231

Lehet.

De szabadszemmel nem igy néz ki.

Előzmény: Törölt nick (230)
Don Alfonso Creative Commons License 2005.04.14 0 0 229

"még a motivációimat is ismeri. Márpedig, ha ez így van, akkor az elnökjelölt csak a cikkeimből ismerhet. Márpedig ha ez így van, ha olvasta a cikkeimet, akkor tudnia kellett, hogy az alattomos rágalmazásnak súlyos következményei lehetnek. Tudnia kellett, hogy én nem a nickemet, hanem a nevemet fogom védeni egy esetleges konfliktushelyzetben"

Jézus.

Nem gúnyból, nem polemikus szándékból, nem putdownként mondom: keress segitséget. Annyira nem lehetett veled mocsok ez a lány, ha véletlenül mégis személyesen ismernéd, hogy ezt a ramblinget indokolja. Ha meg nem ismered, akkor még súlyosabb a helyzet.

galuska galagonya Creative Commons License 2005.04.14 0 0 227

Kevered a düht a sajnálattal...

és nem leszek a partnered a lejáratásodban sem...

én befejeztem veled..

látod Eszter ebben is okosabb volt.. Ő már rég befejezte veled..

ps. önmagad kigunyolhatod... tudod??? meg le is járathatod...

gg

galuska galagonya Creative Commons License 2005.04.14 0 0 225

Ez a beírásod egyértelmüen mutatja, hogy egy beképzelt bértollnok vagy, akit mellőznek és a kutya sem ismeri a nevét...

Tehetségét az index fórumán éli ki, mert összeférhetetlen személyisége alkalmatlanná teszi csapatmunkára.

Gusztustalan az a mód, ahogy iritálsz és csúsztatsz.. Természetesen megjelenésed következményeit valóban jól tudtad megjósolni, hisz ezt a stilust sehol nem veszik jónéven..

Az élet minden területén így fogsz járni, ha nem fordulsz egy jó lélekgyógyászhoz...

én csak sajnálni tudlak.. és fájlalom, hogy tehetséged az enyészeté...

gg

jocó Creative Commons License 2005.04.14 0 0 222

Kedves EG!

Tényleg nem duracell... ez inkább alkáli..

Örülhetsz.. sikerült szétverned a topikot..

Már nem Babarczy Eszterről, hanem rólad szól a topik..

Nyissunk neked egy önálót, vagy eljátszadozol még itt...???

Erkölcsi, szellemi győztes valóban a BE! ...a versenyt meg te provokáltad..

Bíráid mi vagyunk... könnyűnek találtattál...

jocó

ps. akkor most kell egy saját homokozó??

Előzmény: Törölt nick (219)
out of order Creative Commons License 2005.04.14 0 0 221
a tisztánlátás végett: visszakerestem a #175-öt, és számomra erkölcsi, morális, intellektuális, politikailag korrekt (pc), irónia és önirónia,  stb. alapján is b.e. "vezet". (nem mintha verseny lenne az indexfórum, de jobb kifejezést nem találtam.) 
out of order Creative Commons License 2005.04.14 0 0 220

üdv,

hát ezen hsz.-ed alapján hogy te mi lehetsz, azt hagyjuk..., mert kimoderálnának.

Te büszke vagy arra, hogy gúnyolsz valakit, aki névvel, arccal felvállalja magát, itt, az indexen is, te meg egy nick mögé bújva vagy nagyfiú/nagylány? [kérdezem!]

én nem vagyok a "B.E. snaucere", de neked valami zoofil komplexusod lehet - csak találgatni tudok -. ha egy hozzászóláson belül három kutyás célzásod van.

[te jó ég, csak nem csányi vilmos vagy személyesen?]

Előzmény: Törölt nick (219)
galuska galagonya Creative Commons License 2005.04.13 0 0 213

Kedves EG!

Ha kiesik belőled a duracell akkor mindig sértegetsz...??

IKUVAL Te is kihívásokkal küszködsz.. mert akinek van, az nem kéri számon a másiktól..  Tudod ez fordítottan arányos.. aki kérkedik vele, vagy másét hiányolja, általában annak alacsonyabb:-))

Az indexen, ebben a topikban egyelőre 1%-od van..

Abból pedig következik egyenesen, hogy Babarczy Esztert a 99 % alkalmasnak találja..

Avval az IQval, amivel megismertük...

Hogy sok, avagy kevés azt majd az élet eldönti, elsősorban ember, jó ember, és nem elemek mozgatják...

üdv

gg

Előzmény: Törölt nick (204)
tekipna Creative Commons License 2005.04.13 0 0 212

- Savanyú a szőlő?

- Te nem csak irigy, féltékeny is vagy Babarczyra?

Előzmény: Törölt nick (203)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!