Talán ennyi nap után már nem klehet azt mondani, hogy bizonyos megnyilvánulások csak a véletlen számlájára írhatók.
Polfórumos szinten egyetlen szánalmas kommunikációs hozadéka van ennek az egész gázai borzalomnak, hogy ez engem és hozzám hasonlókat évtizedeken keresztül nácizó, antiszemitázó álszent gazemberek végre teljes valójukban mutatják be, miféle társulat képviseli a ballib oldalt kis hazánkban, és hogy miféle mocskok keltik náci, antiszemita rossz hírét Magyarországnak az egész világon.
A vilagban folyamatosan tuntetnek minden mellett es minden ellen is. A Foldon elo 8 milliard emberbol 10 tegnap biztos megjosolta, hogy ma balmazujvarosban le fog dolni a viztorony. Ha ez tortenetesen megtortenik, akkor ez a 10 ember latta a jovot? Nem hinnem. Izrael lakossaganak 99.999%-a nem tuntetett a haboru ellen.
Tűzszünetet, fogolycserét és Benjamin Netanjahu távozását követelték.
Több izraeli nagyvárosban, Tel-Avivban és Haifában kormányellenes tüntetések voltak a háború miatt.
A Háárec információi szerint a tüntetéseket betiltották, a haifai akció szervezőjét arról értesítette a rendőrség, hogy a demonstrációt fel fogják oszlatni.
A tüntetők Netanjahu kormányfő lemondását követelték, azt, hogy a kabinet kössön tűzszünetet és a Hamász által fogva tartott túszokért cserélbe engedjék el az Izraelben fogva tartott palesztin foglyokat.
A hamasz gazembereknek nem lesz tárgyalása. Nem hiszem, hogy igénylik. Nem hisznek a nyugati típusú jogrendben. A túlvilágon beígért 70 szűzlányhoz kívánkozna. Az IDF már intézi az útjukat.
Neked nem azzal van bajod, hogy idáig 3 ezernél is több palesztin gyerek halt meg, hanem az, hogy ezt egy stock- fotóval illusztráltam. Ezzel egy platformra helyezkedtél azzal a gyökérrel, aki szerint így jártak.
S te beszélsz hulladék mentalitásról?
Azzal, hogy kifogásoltam a hamisítvány sokadszori bemásolását, azokkal helyezkedtem egy platformra, akik háborús konfliktus idején kifogásolják egy hangulatkeltő fotó bemásolását, ha az hamis. Ha beírod, hogy tudomásod szerint már x ezer palsztin gyerek halt meg, és a fotóhoz mellékeled a szöveget, hogy nem valós kép, hanem illusztráció, akkor nem lett volna vele semmi problémám.
Így viszont, hogy engem próbálsz egy platformra erőltetni olyanokkal, akik minősíthetetlen módon reagáltak egy halott gyerek képére, veled kapcsolatban a hulladék mentalitás említése még relatíve lájtosnak is mondható.
Egyébként kikerestem egy korábbi alkalmat, ahol bemásoltad ezt a képet. Türelmesen várom, hol látható a post-odon belül, hogy ez egy stock fotó?
Sajnos mindenki követ el hibákat. Még a világ egyik legerősebb hadserege is. Ettől még Gáza támadta meg Izraelt. A hamasz deklarálta, hogy meg akarja semmisíteni Izraelt, és kiirtani a népét. Ezt Izrael nyilván nem hagyhatja. Nem is hagyja. Mielőbb kapitulál Gáza, annál hamarabb véget ér a gázaiak szenvedése. Ez ilyen egyszerű.
Nem volt képes megvédeni magát, nem is akarta, éppen nem ért rá, máshol várta a gazembereket. Utólag képes véres bosszút állni, ennyire képes a világ egyik legerősebb hadserege.