A Pittman kar hátul van, vízszintesen köt össze valamit valamivel, olyan, mint a stabpálca, csak rövidebb. Van benne két erős szilent. Mindkét oldalon van egy-egy. Közel van a hídház szilenthez, meg a stabpálcához. Ha igazán jót akarsz, akkor a stabgumikat is kicseréled elöl-hátul.
Nekem elég kuka volt mindkettő, bár nem látszott rajtuk.
Ok köszi. Már Vojnó mondta hogy a láncnyúlását vegyem figyelembe mert biztos szar, én egy másik eshetőséget is számba vettem ,hogy esetleg ha minimálisan is de a vezérlést ott el lehet rakni.
525tdstuoring Én is nagyot néztem.Se stift se semmi.Csak csavar és hajrá.Így nekiálltam veztengelyrögzítőt faragni,hogy jó helyre menjen a dolog.A lánc ilyen futásteljesítménynél(magyar td-tds) lobog mint a parasztgatya.
civis Te Gyula,ezen miért csodálkozol?? Akinek nyóc szenon kell hogy lásson fényes nappal.....:DDDDDDDD Én kimadzagoltam a sajátot,és még nem köpködött senki.Természetesen a futóműves nem kikerülhető,de legalább nem eszi meg a gumikat a futómű. Ki látott már előírásszerű futóműbeállítást??Várnám az élménybeszámolókat...
Üdv urak. Érdeklődnék ,hogy ha a hengerfejezés során a vézérmű tengely lánckereke hogyan van rögzítve.Nekem az előtöltésem kicsi,adtak volna rá de már nem lehet fordítani az adagolón.Volt adagoló javításon ottbiztos nem állították el,szerintem vagy a lánc van megnyúlva amit egy kicsit kétlek vagy előtte úgy nézem le volt szedve a hengerfej. A lánckereket lehet szarul feltenni. kb 4 fokról van szó.
Ha már cseréled az összekötőket is, akkor szvsz a nyomtávrudat is cseréld, mert hamar meg fogja adni magát. A meló után meg szigorúan irány a futóműves.
Én most vagyok túl a cseréken, de nekem még plusszba beköszönt a stabpálca elöl-hátul, pittman karok, hídház szilent, stab gumik.
na urak szeretném kicserélni elől az alsó és felső lengőkarokat meg kormányösszekötőket van trükk arra, hogy egyenesfutás rendben legyen, vagy beépítés után irány a futóműves?
Faceliftes Xenon izzók mennyibe kerülnek nálad? Érdekelne még a gyári (szövet)kárpittisztító is. Az megbirkozik azzal a ragaccsal, ami az ajtókárpit alatti szigetelést rögzíti?
innen a kis műanyag csatlakozó amire megy a cső, és amit be kell akasztani a szűrőház tetejébe a 17-es vagy 18-as csőnél az gondolom sehol sem beszerezhető, csak bontóban ugye? ebben az esetben árpád elbontottad a tds-t, vagy megtartod?:D kéne nekem, el tudsz egyet postázni?
Tegnap kicseréltem az O gyürüket a gázolajszűrőnél és a résolajcsöveket...........szívtam velük rendesen de ma reggel prüttyre indult a paripa!!! Köszi a jótanácsokat!!! A képeket ma küldöm majd!