Keresés

Részletes keresés

Adggddfbgr Creative Commons License 2021.06.05 0 1 3587

Nenadic mi a f....t keres még a pályán? Nem tud tiszta fejjel gondolkodni, elviszi a hév.

Gozo Creative Commons License 2021.06.05 -4 0 3586

Rengeteg a gól. Néggyel kellene nyerni.

A játékvezetők apró kis dolgokkal tolják a Szegedet.

Gozo Creative Commons License 2021.06.05 0 0 3585

Markussen keretben, Lukács és Dörnyei még új szerdához képest. Viszont most kimaradt Tonnessen.

Psenior Creative Commons License 2021.06.05 0 0 3584
Vujovics megint visszamegy a Vardarhoz. Talán ebben a helyzetben nekünk is segíthetett volna.
Sinnerman17 Creative Commons License 2021.06.05 0 0 3583

Ha már a feltételes játékosok szóba kerültek: anno a Stepancic kontra Paczkowski témában is nagy vita volt, aztán úgy tűnik, egyik sem lett volna jó megfejtés. Yahia mindkettőnél sokkal többet ért.

Sinnerman17 Creative Commons License 2021.06.05 -1 1 3582

Azzal szerintem nincsen baj, ha egy átmenet fokozatos, és nincs játékoskisöprés minden évben. Azt továbbra sem érzem hibának, ha egy minőségi harminc feletti játékossal hosszabbítunk, kell a tapasztalat az öltözőben. A major sportokban használnak egy jó kifejezést arra a helyzetre, amikor egy idősebb játékost a játéktudása mellett kvázi mentor szerepre alkalmaznak, csak nem jut eszembe (Máté szerintem pont egy olyan személyiség, akinek ez jól menne). A probléma az, hogy a tapasztalat mellé kellenének olyan játékosok, akiknek a karrieríve felfelé tart. Nálunk egy rendkívül bő keretből csak Yahia és Ligetvári ilyen, más talán nincs is, a többiek csak stagnálnak, vagy már kifelé mennek. Bevallom, Patrikban "csak" Ilyési potenciált, és karrierívet látok. Védekezésben az ereje, a dinamizmusa és a hozzáállása akár elitté is teheti, de támadásban nagyon szűknek tűnnek azok a korlátok, ahol ő jól használható. Ha már young, hungry, hungarian, balátlövő, Szita Zoliban talán nagyobb, kiegyensúlyozottabb potenciál lett volna hosszú távon. Akárhogy is, a csapatban meglévő tapasztalatnak akkor lesz igazi haszna, ha a folyamatosság szolgálatába állítják, és ha olyan életvitellel párosul, ami példamutató lehet egy fiatalabb játékosnak. Ha olyan feltételesen terhelhető, krónikus problémákkal küzdő idősebb játékosokat igazolunk, mint Siskarjov és Borozan, az csak ragtapasz a lábtörésen, vagy ha olyan kevésbé példás életvitelű játékosokra adjuk a csapatkapitányi szalagot, mint Nilsson, annak nincsen jó üzenete a feltörekvők felé. Gyökértelennek látszunk, nem érezni, hogy kitermelnénk magunknak egy olyan folyamatosságot, ami miatt biztos lehetnék abban, hogy 3-4 év múlva is biztosan egy egész jó szintű csapatunk lesz. Ez a "ha nem megy pénzzel, oldd meg sok pénzzel" szemlélet zsákutca.

Ma este hajrá Veszprém, küzdjük ki a bajnoki címet!

Tomek 87 Creative Commons License 2021.06.05 -1 0 3581

Itt az a baj ha egy sport igazgató egy Markussenben vagy Shishkarevben lát valamit .Ha ezek az igazolások nem üzleti szempontból szövöttek akkor nagy gond van  lesz a jövőben is e-téren.Nemrossz játékos egyik sem egy bl középmezőnyt vagy lejjebbi pozíciót  megcélzó csapatba még talán beférnének. Itt szerintem más lehetett inkább üzleti .Markussen esetében szerintem a JISK kérése lehetett  mint szponzor és mint dán székhelyű cég hogy ő jöjjön ide.De szerintem  az még nagyobb hiba a vezetőségtől  ,hogy ezt a nemigazán működő(elöl-hátul) csapatott nem erősítették meg .Sőt elllenkezőleg még hosszabítottak jó pár 30+ játékossal.Ami még nem is lenne feltétlen baj( bár..)de így egyszerre fognak kiöregedni úgy játékosok ,hogy közbe sehol nincs beépítve közbe fiatal játékosok.Igy nehéz lesz egy jó csapatott kialakítani az elkövetkező évekre.Mindenesetre valami változás kell az biztos és meglátásom szerint az ,hogy az edzőt lecseréljük nem sokat fog változni ez a helyzet!Csak hát varjú a varjúnak ... Csík úr és Grande is elvan mint a befőtt senki az ég világon nem kéri őket számon .

Előzmény: Gozo (3580)
Gozo Creative Commons License 2021.06.05 0 1 3580

Markussentől szerintem senki nem várta hogy megváltja a világot. Ahhoz képest szerintem tavaszra már egész elfogadhatóan játszott.

Siskarjev ugye azért lett hozva mert ő tud jobb kettőben védekezni. Hát ebből nem sokat láthattunk. Mondjuk tőle szerintem megint senki nem várta hogy megváltja a világot.

Maqueda jól indult, de szerintem utána összekülönbözött valakivel és azóta csak epizód szerepeket kap. Még a kiebrudalt Tonnessen is előbb kap lehetőséget a pályán.Szóval én azért árnyalnám a képet.

Itt inkább az a probléma hogy miért őket hozták és miért nem jobbakat. Az hogy tőlük azt várták a vezetők, hogy előbbre juttatják a Veszprémet no az a nagy gond.

Előzmény: videkiman (3579)
videkiman Creative Commons License 2021.06.05 0 0 3579

Vujint nem oda igazolták? Mert egész szezonban Cupic jatszott jobblovot (lehet sérült volt a masik balkezes?).

De a lényeg, hogy mindegyik vp-i játékos jogosan top5. Bár csak Maquedat igazolták a kezdobe. :) 

Előzmény: Gozo (3573)
Bembi86 Creative Commons License 2021.06.04 0 0 3578

hát mert...amúgyis kapja a fizuját?:D

Előzmény: Veszpremi (3577)
Veszpremi Creative Commons License 2021.06.04 0 0 3577

Valószínűsítem. Miért ne?

Előzmény: Gozo (3576)
Gozo Creative Commons License 2021.06.04 0 0 3576

Úgy látszik ez Veszprémben benne van a sportigazgató munkaköri leírásában,mert Eklemovicsról is ezt beszélték

Előzmény: Veszpremi (3575)
Veszpremi Creative Commons License 2021.06.04 0 0 3575

Kicsit elírtam, a techn. ig. helyett asszem jobb a sportigazgató elnevezés. Nikola Eklemovics után ugye NL.

Előzmény: Törölt nick (3569)
Törölt nick Creative Commons License 2021.06.04 0 0 3574

Nekem nem csalódás. Mindenkin átgyalogolt az évek során. Nagy lesz a huppanás, az biztos.

Előzmény: Thor. (3571)
Gozo Creative Commons License 2021.06.04 0 0 3573

Nem mindegy hogy mire igazolták az adott játékost.

Kiegészítő embernek vagy kezdőbe.

Előzmény: videkiman (3570)
Bembi86 Creative Commons License 2021.06.04 0 0 3572

nem csapattárs barátnőjéről hallani, hanem alvilági arcokéról...

Előzmény: nm' (3562)
Thor. Creative Commons License 2021.06.04 0 1 3571

Talán a focikapus, jelenlegi “vezetőségből” ő a legnagyobb csalódás...

Előzmény: Törölt nick (3569)
videkiman Creative Commons License 2021.06.04 0 0 3570

Mondjuk ezek közül nem tudom hogyan sikerült nem Vujint kihozni elsőnek. 

Előzmény: Csehov doktor (3566)
Törölt nick Creative Commons License 2021.06.04 0 0 3569

Az ki lenne? 

Előzmény: Veszpremi (3568)
Veszpremi Creative Commons License 2021.06.04 0 0 3568

Úgy hallottam, hogy az igazolásokat a techn. ig. bonyolitja le (és anyagilag is érdekelt benne?).

Törölt nick Creative Commons License 2021.06.04 0 1 3567

Fantasztikus. Micsoda hozzáértés ennyi pénzből!!!!

Itt sosem lesz semminek felelőse.

Csehov doktor Creative Commons License 2021.06.04 0 2 3566

A handball planet top 10 be nem vált igazolása a szezonban. Átigazolási politikánkról mindent elmond a lista első három helyezettje: https://www.handball-planet.com/top-10-missed-targets-2020-2021-in-mens-handball/

lincoln osiris Creative Commons License 2021.06.04 0 0 3565

+1 Ez nagyon üt, de sajnos így van. Nincs aki odab**on az asztalra, hogy eddig és ne tovább! 

Előzmény: Törölt nick (3564)
Törölt nick Creative Commons License 2021.06.04 0 0 3564

Olyan ez, mint egy szappanopera. Végezze a munkáját, ezért kapja a fizetését. A többi minket nem érdekel, és ugyanez vonatkozik a sportigazgatóra is. 

Előzmény: nm' (3562)
Törölt nick Creative Commons License 2021.06.04 0 1 3563

Jó ötlet és még elég idős is. tehát abszolút beleillik a mi kis történetünkbe. 

Előzmény: Heindahl (3561)
nm' Creative Commons License 2021.06.04 0 0 3562

Itt még ezt is lehet, gondolom valakinek a feleségébe, de azért vajon a nőt is száműzték? Mi köze a szerelemnek a játékos magán életéhez?

Előzmény: Bembi86 (3559)
Heindahl Creative Commons License 2021.06.04 0 1 3561

Egy igazolási ötlet:

A jó öreg Jonas játszana még egy évet, bele is illik Davis három parancsolatába (volt csapattárs/volt vardaros/volt játékosa valahol), ráadásul a klub játékospolitikája (nem magyar/nem fiatal/nem tervez hosszú távra) sem zárja ki... :D

Nyilván viccelek, respect neki!

videkiman Creative Commons License 2021.06.04 0 0 3560

Akinek nagyon megy nyugodtan játszhat 40-50 perceket, főleg, ha sokszor cserélik védekezésben (ami úgy máris nem annyi játékidő).

Persze értem amit írsz, így tök felesleges 3 ilyen szintű irányító a keretben. De ez a 3x20 perc a gyakorlatban szerintem nem működik, főleg ezen a poszton.

Előzmény: Bembi86 (3559)
Bembi86 Creative Commons License 2021.06.03 0 0 3559

Borozan állítólag rossz leányzóba szeretett bele...

Amúgy egy ilyen keretben nem normális jelenség, hogy Petar 50 percezik. ha van 3 irányítóm, az alap a 3x20 perc, vagy ha valamelyiknek nagyon megy, akkor max 30.

mert utána elfogy az oxigén, és jönnek a rossz döntések.

Davis szerintem ennél nem nem tud többet, a kulcsmeccseken rendre alulmaradtunk taktikailag is. 

az hogy egy ilyen meccsen Patrik nem támadhat, az azért egészen botrányos.

nm' Creative Commons License 2021.06.03 0 0 3558

Laugéba se reménykedjen senki, mert amikor semmi nem volt a térdével akkor is szinte egész meccseket ült a padon.

Ennek a fatök edzőnek beakad 6 ember, és nem lát tövább.

Ligetvárival nem lesz final four az biztos.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!