Konyorogve kerlek, Alinda! bocsass meg nekem! en nem vagyok erdemes a latasodra, a hallasodra es semmire, ami veled kapcsolatos, csak kerlek, bocsass meg!
Hogy is irta a kedves Kisasszony? "kuncogni"? ezen?
alljon mar meg a menet! ezen magacska csak ne kuncogjon! ez nem vicc, nem moka! ha valami komoly lehet ezen a vilagon, akkor ez a forum az...
Meg akkor is, ha kis Kegyed a magas lovarol "kuncog" is a magunkfajta egyszeru emberek erzesein. Ja es ne gondolja, hogy en most ideges vagyok! nem. en csak tudatom Onnel, hogy itt is elnek emberek, lent a mocsar aljan!
alaszolgalja!
(es ahelyett, hogy "kuncogna", inkabb segitsen nekunk megmenteni a vilagot a hatalmas remtol, GIGANTTOL!)
Lazovkat is bevehetjuk es akkor mar harman lennenk! isteni lenne!
Masreszt Veiszer Alinda az egyetlen ragyogo csillag a mai magyar, kulturalis televiziozas melyfekete egen. Alinda, koszonom, hogy vagy te nekunk ebben a kis orszagban es koszonom, hogy megjeleneseddel, elmeddel, szepsegeddel egy kicsi, am annal fontosabb szigetet alkotsz e mocsarba suppedt hanyaskupac kozepen, mely az ablakos ladabol omlik elmenket pusztitolag. koszonom! koszonom, hogy vagy nekunk!
egyszer tudjam meg, hogy ki vagy, ne felj, ellatom a bajod! es a szanalmas kis szovicceiddel meg nem kene untatni a koztasasagi elnokot, mert elfenekellek, te kis vadmacska!
Eljen Veiszer Alnda, aki korabban ott aludt, ahol en kesobb!
Azt en nem tudom, honnan veszed az arroganciat, de ennek nem lesz jo vege!
Istenem, ti meg a szemelyem latasara sem vagytok felkeszulve! szepsegem egesz egyszeruen kettehasitana a fejeteket!
Node sebaj, majd meghivlak titeket az eskuvomre, mikor Linaval hazasodunk ossze. ott fogtok majd bogni a sarokban, mint valami gyerekek! errol ennyit es most ti szolni sem birtok, annyira le vagytok kezelve...
en egy nagyon fontos tagja vagyok ennek a forumnak...talan...mondom csak talan a legfontosabb. Veiszer Alinda szeret engem, meg hat magam is sok Veiszer Alinda vagyok...talan egy kicsit tobb is, mint kene. nem veszem tehat jo neven, hogy hozzaszolasaiddal husombol tepkedsz ki tenyernyi darabokat...nem. es tuod miert nem? hat azert nem, mert en egy erzo lelek vagyok es helyes a pofim is. Amikor majd ott allunk fenn az egi iteloszek elott es megkerdezik, mit csinaltunk eletunkben, majd mit mondasz? megprobaltam gunyt uzni a magyar forumvilag leghasznosabb, legsokszinubb es legfifikasabb tagjabol?
"pokolra jutsz, pokolra jutsz es megdoglesz!!!"
en meg majd odaallok es ezt mondom: Szeretem Veiszer Alindat igaz, tiszta szerelemmel. es en bebocsattatok. te nem. en igen, te nem. en igen, te nem.
igeeen? es hany Veiszer Alinda alszik nalad? egy? pffff.... vagy netan ketto? gyikfing, ecsem. csak en magam nyolcvanharom Veiszer Alinda vagyok....te meg jossz nekem itt azzal, hogy nalad alszik...eszedhez kapjal mar, edes egy komam! es ez az alcazos nev total gyenge...azt hiszed, hogy ezzel jobbnak latszol? Alinda rad sem nez...nemhogy nalad alszik...