Keresés

Részletes keresés

_Wisp_ Creative Commons License 2023.10.29 0 0 8783

A fórumon nem emberek vannak, hanem nickek.

Az anonimitás leple mögé bújva.

S ezért lehet az, hogy egy vállaltan rasszista, antiszemita az egyik nickjén mocskolódhat, a másikon meg szépeleghet.

Előzmény: _vásárhelyi lendület (8770)
zicharonot Creative Commons License 2023.10.29 -2 0 8782

Csak azt nem írja a cikk miért ölték meg ezeket? Mi volt az előzmény.

A képen fizetett siratóasszonyokat láthatsz. 

Előzmény: OFF -mondta az indián (8774)
üveges Creative Commons License 2023.10.29 0 1 8781

Pontosan azért jelöltette magát, mert miniszterként nem volt lehetősége az általa nagyobb eredményekkel kecsegtető megoldás alkalmazására. Most elhatározta, hogy elpusztítja a terrorista Hamaszt és ehhez miniszterelnökként már van is hatalma. A magam részéről drukkolok neki, mert a Hamasz vezetője beígérte, hogy Izrael megsemmisítése után sem áll le.

Előzmény: dave_dömper (8778)
X700 Creative Commons License 2023.10.29 0 0 8780

Akkor meg mi a problémád? A két szerinted elveiben kőkorszaki népet miért akarod tűzszünettel tárgyalóasztalhoz ültetni?

Nincs semmi problémám, amíg csak egymást ölik.

Tűzszünetet és tárgyalóasztalt sem akarok.

Az összes fegyvert el kellene venni tőlük, beleértve a kést, villát, ollót, tűt, és még a saslik nyársat is.

Előzmény: üveges (8777)
zicharonot Creative Commons License 2023.10.29 -1 0 8779

Nem furcsa, aljas álláspont

Előzmény: Törölt nick (8768)
dave_dömper Creative Commons License 2023.10.29 0 0 8778

"Neki lett igaza, és most az ő nyakába szakadt az egész megoldhatatlan probléma."

Ez valahogy úgy hangzik, mintha ő nem is ambícionálta volna a nemtudomhanyadik újraválasztását a miniszterelnöki posztra. Gondolom ezzel a helyzettel - ahogy írod is - tökéletesen tisztában volt, már a legelső miniszterelnöksége idején is. Úgyhogy szó nincs itt semmiféle "nyakába szakadás"ról. Teljesen tudatában kellett lennie ennek a helyzetnek, már amikor legelső alkalommal pályázott a megbizatásra.

Előzmény: üveges (8775)
üveges Creative Commons License 2023.10.29 0 0 8777

Akkor meg mi a problémád? A két szerinted elveiben kőkorszaki népet miért akarod tűzszünettel tárgyalóasztalhoz ültetni?

Előzmény: X700 (8776)
X700 Creative Commons License 2023.10.29 0 0 8776

Felesleges oldalaznod, két elveiben kőkorszakban rekedt nép modern fegyverekkel öli egymást már nagyon sok éve, kölcsönösen a másikat hibáztatva.

Előzmény: üveges (8775)
üveges Creative Commons License 2023.10.29 0 0 8775

Hoppá!

A baloldal azt ígérte, hogy a kivonulás után Gázából kis Szingapúr lesz. Benjamin Netanjahu, a Saron-kormány pénzügyminisztere viszont lemondott posztjáról, mert meggyőződése volt, hogy inkább kis Afganisztán fog létrejönni, iráni befolyással.

Neki lett igaza, és most az ő nyakába szakadt az egész megoldhatatlan probléma.

https://mandiner.hu/kulfold/2023/10/mondjuk-ki-a-balos-idealizmus-tobb-mint-ezer-izraeli-civil-eletebe-kerult-es-meg-sok-eletbe-fog-kerulni#google_vignette

Előzmény: X700 (8771)
OFF -mondta az indián Creative Commons License 2023.10.29 0 0 8774

Hárman meghaltak az éjszaka folyamán Ciszjordániában - Palesztin egészségügyi minisztérium

Három palesztint öltek meg az izraeli erők az éjszaka folyamán Ciszjordániában, közölte a palesztin egészségügyi minisztérium.

Az Izrael által megszállt területeken a Hamász október 7-i halálos támadásai és Izrael gázai megtorlása óta fokozódott az erőszak.

Az elmúlt hetekben több mint 100 palesztint öltek meg Ciszjordániában izraeli erők vagy telepesek. Szombaton egy 40 éves férfit lőtt le és ölt meg egy izraeli telepes egy Nablusz városához közeli faluban. 

Nem győztök védekezni.

Előzmény: zicharonot (8766)
X700 Creative Commons License 2023.10.29 0 0 8773

Szóval Izrael megvédi magát

Mindig utólag? Valami elképesztően pancser elcseszett védekezést követően? Amikor jönnek a gazemberek a "cselekvő" vezetőség órákig nem érti mi a fene történik?

Előzmény: zicharonot (8769)
_vásárhelyi lendület Creative Commons License 2023.10.29 -8 1 8772

Valóban az az egyik legcikisebb része, hogy a gázai mészárlás hírére Európa szerte utcabálozni kezdtek a Soros program felkaroltjai.

Ezzel egyben azt is belőhetjük magunknak, milyen jövő vár Európára, ahol ennek a szellemiségnek a képviselői már több millióan házon belül vannak

Előzmény: Törölt nick (8755)
X700 Creative Commons License 2023.10.29 0 0 8771

Netanjahut 2016-ban figyelmeztették

Avigdor Liberman, a Jiszráél Bejtenu párt vezetője azt állítja, hogy 2016 decemberében részletes dokumentumot adott át Benjamin Netanjahu miniszterelnöknek,

amelyben arra figyelmeztetett, hogy a Hamász "pontosan úgy fog támadni, ahogyan" október 7-én tette, ha nem számolják fel támadó képességeit.

Lesöpörték a figyelmeztetést.

Liberman, aki 2016-ban, sőt, a Hamász vereségével zárult 2014-es háború idején is védelmi miniszter volt, az izraeli 12-es csatornának elmondta,

hogy az általa 2016-ban előterjesztett dokumentum pontosan leírta a Hamász-támadás forgatókönyvét, ahogy az megtörtént.

Azt mondja, Netanjahut rá kellett vennie, hogy felvetesse a kérdést a kabinet ülésén, ahol a dokumentumra "elutasítóan legyintettek",

többek között a biztonsági szolgálatok főnökei is, és ő maga "arrogánsnak" érezte magát, amiért bemutatta.

ATV

_vásárhelyi lendület Creative Commons License 2023.10.29 -7 0 8770

_Wisp_ 

Én az embertelenség ellen vagyok. 

Ha ez igaz lenne, már rég elhagytad volna a fórumot.

Előzmény: _Wisp_ (8756)
zicharonot Creative Commons License 2023.10.29 -2 1 8769

Szóval Izrael megvédi magát, épít biztonsági helyiségeket ezért ő a bűnös mert a másik oldal

aljassága miatt többen halnak meg?
Na eltakarodsz a többi troll közé.

Előzmény: _Wisp_ (8765)
Törölt nick Creative Commons License 2023.10.29 0 2 8768

"Majd, ha tízszer annyi zsidó gyerek hal meg, mint palesztin, arra az oldalra állok."

- Furcsa egy álláspont. Ezek szerint sehova sem tartozol igazán, csak a halottak számát figyeled. Ez valamiféle halottfétis?

Előzmény: _Wisp_ (8765)
_vásárhelyi lendület Creative Commons License 2023.10.29 -7 0 8767

_Wisp_  5 perce    0 0 8756

Te, meg az elveid...

Másik nickeden leírod, hogy rasszista, homofób, antiszemita vagy

Miután mindketten tudjuk, hogy hazudsz, ezért ha legközelebb velem kepcsolatban ezzel próbálkozol, esetleg egyből mellékeld az idézetet.

Én ugyanis rasszistának vallom magam, de amúgy semmi bajom a melegekkel, vagy a zsidókkal.

Újból fel kell tennem a kérdést, vajon mikor szoksz le erről a hulladék mentalitásról?

zicharonot Creative Commons License 2023.10.29 -2 0 8766

Így van.

Civilekre hivatkozva elitélik Izrael mert meri megvédeni magát.

Előzmény: Törölt nick (8763)
_Wisp_ Creative Commons License 2023.10.29 0 0 8765

MJajd, ha tízszer annyi zsidó gyerek hal meg, mint palesztin, arra az oldalra állok.

De egyelőre ti vagytok, akik jobban kiveritek a biztosítékot.Az egész világ így látja.

Előzmény: Törölt nick (8761)
zicharonot Creative Commons License 2023.10.29 -1 0 8764

Soha nem iszom.

Süket duma! Szövegedben a büntetlenséget erőlteted.

Neked az a kevés eszed is elment. Még hogy kardcsörtetés! Nem te hanem én vagyok célpont.

Soha nem hallottad a közelgő majd a becsapódó rakéta hangját. Te nem tudod miről beszél

mert közelében sem voltál ilyen helyzetnek

Előzmény: _Wisp_ (8759)
Törölt nick Creative Commons License 2023.10.29 0 0 8763

Ja, Izrael kormányát hibáztatják a gázaiak "sikeres" támadása miatt, de egyetlen szóval sem hibáztatják a gázaiakat a sikeres izraeli ellencsapások miatt.

Előzmény: zicharonot (8760)
_Wisp_ Creative Commons License 2023.10.29 0 0 8762

Véralgebrázol, papesz?

Előzmény: zicharonot (8758)
Törölt nick Creative Commons License 2023.10.29 -1 0 8761

"Én az embertelenség ellen vagyok. S az élet mellett."

- Befejezheted ezt a maszkolást.

A gázai oldalon állsz.

zicharonot Creative Commons License 2023.10.29 -2 0 8760

Hamasz miért nem épített ki védelmet?

Minimum légvédelmi biztonsági helyiségeket?

Ők csak támadásra, gyilkolásra fókuszáltak.

Gazemberséget erénynek tünteted fel.

Előzmény: X700 (8753)
_Wisp_ Creative Commons License 2023.10.29 0 1 8759

Ne igyál kora reggel!

Én nem bujtatok senkit.

A nagyszüleim bujtattak zsidókat, amikor olyan kardcsörtető faszok uralkodtak, mint te.( Lol)

Előzmény: zicharonot (8754)
zicharonot Creative Commons License 2023.10.29 -2 0 8758

Süket duma. Bűnösök megbüntetését a civil halál mögé bújtatod.

zicharonot Creative Commons License 2023.10.29 -2 0 8757

Attól, hogy Kipat Barzel vég a Hamasz még mocskos agresszor marad

Előzmény: _Wisp_ (8725)
_Wisp_ Creative Commons License 2023.10.29 0 1 8756

Te, meg az elveid...

Másik nickeden leírod, hogy rasszista, homofób, antiszemita vagy, itt meg szépelegsz?

Nem áll jól, csak szólok.

Én már többször leírtam, hogy sem palesztin, sem zsidópárti nem vagyok.

Én az embertelenség ellen vagyok. S az élet mellett.

Mindegy, hogy zsidó, palesztin, vagy kínai, esetleg cigány.

Ha ez antiszemitizmus, akkor vállalom. De ilyet csak a kardcsörtető hülyék állítanak, ezért nem zavar különösképpen.

Előzmény: _vásárhelyi lendület (8744)
Törölt nick Creative Commons License 2023.10.29 0 2 8755

Meglepő módon ebben a témában megoszlik jobb és baloldal is. Tömegével hallani balosokról, akik a gázai terroristákat mosdatják, és hallani néhai jobbosokról, akik a véleményükkel Izrael oldalán állnak.

Azt hiszem, ez az ügy most felülemelkedik a politikai ízlésen. Az történt, hogy gusztustalan toprongyos terroristák legyilkoltak több száz ártatlan izraelit, mire világszerte örömtüntetések kezdődtek. Kibújt a szög a zsákból. A sok szadista antiszemita megmutatta magát. Ezek nekem ne papoljanak a gázai gyerekekről. Sohasem fogok a gusztustalan csöves terroristák oldalára állni. 

Előzmény: _vásárhelyi lendület (8749)
zicharonot Creative Commons License 2023.10.29 -2 1 8754

A legyilkolt zsidók sem lőttek senkire.

Sőt! A legyilkolt zsidó csecsemők és gyerekek sem.

Kapisga?

Agresszor megsemmisítését az élőpajzs mögé bujtatod.

Szerencsére a 2VH-ban a szövetségesek nem úgy gondolkodtak mint te

A te filozófiád: civilhalálra hivatkozva büntetlenség a bűnösöknek azaz a bűnösök

pártján vagy. Hiába ítélet el őket másmódon felülírod.

Előzmény: _Wisp_ (8730)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!