Keresés

Részletes keresés

zizou0005 Creative Commons License 2021.09.09 -5 0 4764

Az égvilágon semmit, de tényleg.

Csak vicc ez az egész.

Előzmény: Jr. Benitez (4762)
Feffo Creative Commons License 2021.09.09 -3 1 4763

:)

Előzmény: Withoutshadow (4752)
Jr. Benitez Creative Commons License 2021.09.09 -7 2 4762

Miért érzem azt hogy hallottál vmit? 😂

Előzmény: zizou0005 (4761)
zizou0005 Creative Commons License 2021.09.09 -11 1 4761

Igazából a rájátszásra kell összeállni, addig pedig rengeteg idő van még, nem kell elkapkodni egy újabb igazolást 😊

A BL-t hagyjuk is ... 

Ryland Creative Commons License 2021.09.09 -6 1 4760

Pedig nyugodtan! :)

Jó volna, ha lassan révbe érne az a történet!

CrazyBasket Creative Commons License 2021.09.09 -2 2 4759

Én se merném már!😂

Előzmény: Real013 (4758)
Real013 Creative Commons License 2021.09.09 -2 2 4758

Hallottam egy Somogyi pletykát, de nem merem felírni.

Szóval bocs, hajrá Falco... 😁

Törölt nick Creative Commons License 2021.09.09 -11 5 4757

HA UBI Szezon, akkor a javaslatom: MOND(j)L(e) !

Jr. Benitez Creative Commons License 2021.09.09 -8 2 4756

Megtörtént. Már most jobb. Köszönöm 

Előzmény: zizou0005 (4755)
zizou0005 Creative Commons License 2021.09.09 -12 20 4755

Én hosszú évekig harcoltam ezzel az idegbeteggel, mire rájöttem, hogy értelmetlen dolgot csinálok.

Buta voltam, mert későn vettem észre, hogy felesleges az egész ... de ami a lényeg, hogy észrevettem.

Hónapok óta "letiltott nick"-et látok csak a neve helyett, ami pontosan 2 azaz kettő kattintásomba került.

Ennyi az egész.

Tanuljatok a sok éven át elkövetett hibámból, és tiltsátok le Ti is ezt az ámokfutót.

Mert megmondom őszintén, engem már Ti kezdtek idegesíteni ezzel, hogy felveszitek a kesztyűt feleslegesen.

Tudom, hogy pont tőlem ez hülyén hangzik, de tanultam belőle és így letiltva tök nyugodt a fórumozás ... illetve az lenne, ha Ti nem foglalkoznátok ennyit vele.

Van egy kurva jó csapatunk, legyen ez a téma.

Térjetek észhez, mert ez úgysem fog ...

Hajrá Falco!

Törölt nick Creative Commons License 2021.09.09 -21 0 4754

Az nem ide vonatkozik, hanem személyesen. Oda kell a bejelentkezés hozzám, bár nem szívesen venném. Én azt gondolom, hogy ezek a kérések akceptálhatóak, és mindenkinek így lenne a jobb.

egismte1 Creative Commons License 2021.09.09 0 13 4753

Felőlem lehet ezer szabálya is :-)

Withoutshadow Creative Commons License 2021.09.09 0 18 4752

Te nem olvastad az 1-es szabályt? :-)

Előzmény: egismte1 (4751)
egismte1 Creative Commons License 2021.09.09 -1 17 4751

Olvasom a fórumotokat, sok jó és értelmes komment, írás van. Eddig nem szóltam hozzá, nem plusszoltam, nem minuszoltam, de amit te néha leművelsz, az nevetséges és szánalmas!

Előzmény: Törölt nick (4743)
Amíg a hat húr kitart Creative Commons License 2021.09.09 -5 0 4750

Otthoni meccs bázz.:D

Előzmény: splity24 (4699)
donnarumma Creative Commons License 2021.09.09 0 5 4749

Hopp, közben a BB1 levette az alapszakasz tabellát...

Talán a csapat honlapján sem "éktelenkedik"már sokáig..:D

Ryland Creative Commons License 2021.09.09 -1 13 4748

Mindenkinek megvan a maga keresztje, a miénk ő…

Sok-sok éve az árnyékában élünk, és hiába próbálunk felérni az intellektuális felsőbbrendűségének a szintjére, de hiába. Magányos fénysugár ő a szombathelyi éjszakai sötétségben…

Előzmény: peli_w (4744)
Jr. Benitez Creative Commons License 2021.09.09 0 11 4747

Sajnos minden táborban akad minimum 1. Jó esetben.... Ahol tábor van, ott popcorn is kell ha érted és nem haragszol meg érte. De sajnálatos és szomorú hogy szabadon járnak kelnek közöttünk. Szerintem igy ismeretlenül is el tudod képzelni viselkedés alapján. Nekünk sokkal rosszabb, mert mi tudjuk is ki csoda micsoda. Ugyanannyi joguk van mint egy normális embernek. Ez a világ ilyen lett, nehéz elfogadni. De rajta vagyok és igyekszem! Tiltom mint a többiek, az a megoldás. 

Előzmény: - Marky - (4746)
- Marky - Creative Commons License 2021.09.09 -5 14 4746

Nincs ennyi popcorn a világon, srácok!

Jr. Benitez Creative Commons License 2021.09.09 -6 11 4745

Persze, igazad van. De a faszozás, idiótázás, kurva anyázás után érthető bizonyos reakció szerintem....

Előzmény: peli_w (4744)
peli_w Creative Commons License 2021.09.09 -2 21 4744

Bocsánat, első hozzászólásom ebben a fórumban, de gondoltam ezt azért itthagyom:

https://imgflip.com/i/5md3lx

És nem beszólásként, hanem csak arra rámutatni, hogy kivülről ez azért picit fura és komikus.

Törölt nick Creative Commons License 2021.09.09 -21 0 4743

Én soha egy játékos sérülésének nem örültem. De nem is játszom meg magam, hogy sajnálom, amikor a konkurens csapatról van szó. Nem hinném, hogy ez elítélendő lenne. A BB1-en van egy-két olyan szurkolónk, akik állandóan próbálnak kedveskedni más szurkolók felé. Én nem azt mondom, hogy ellenségeskedni kell, de a "benyalok" stílus nem áll hozzám közel. Én inkább leszek népszerűtlen akár itt, de a saját gondolataimat közlöm, és nem azt , amivel népszerűségre tehetnék szert. Én hús-vér ember vagyok, olyan, mint Clive Owen szerepe volt a Közelebb c. filmben.

A többi felvetésedre inkább nem reagálok, mert felesleges lenne, mivel egyértelműen provokáció részedről, és keményen kisebbségi komplexusra vall. 

Ha most már más nem fog írni velem kapcsolatban, akkor átadom a szót azoknak, akik a csapatról szeretnének írni.

Előzmény: Láthatatlan megfigyelő (4739)
Törölt nick Creative Commons License 2021.09.09 -28 0 4742

Soha többé nem lehet valakinek az első hozzászólása velem kapcsolatos ! Ez egyszerű provokáció! Olyanok is vannak, akiknek a hozzászólasai csak velem foglalkoznak. 

És akkor most jönnek azok a szabályok, amiket bevezetek:

1. Azok az emberek, akik itt bármilyen rossz véleménnyel voltak rólam nem szólhatnak hozzám az Arénában. Azon kívül is csak úgy, ha előtte bejelentkeznek.

2. Akikkel köszönő viszonyban voltam és itt provokáltak engem ők ezentúl ne is köszönjenek nekem.

Kérném ezen szabályokat, kérésemet a jövőben betartani. Köszönöm.

donnarumma Creative Commons License 2021.09.09 0 7 4741

Sziasztok!

Az csak engem zavar, hogy a Falco hivatalos oldalán és a BB1-en is azt kell néznem fél éve, hogy ki nyerte az alapszakaszt és 2. a Falco?

Nem lehetne a végeredményt kitenni?

Vagy akkor rakják ki az új szezont már....

Micsoda gondjaim vannak:D

Jr. Benitez Creative Commons License 2021.09.09 -1 11 4740

Köszönöm hogy leirtad helyettem! Hatalmas +1

Láthatatlan megfigyelő Creative Commons License 2021.09.09 0 29 4739

Valószínűleg az lenne a legjobb, ha a jövőben senki sem reagálna az ilyen lenéző, arrogáns, kihanemén stílusú, vagy simán csak uszító kommentjeire, és nem telne meg 1, 2, x oldal azzal, hogy parttalan vitákat folytatnak néhányan vele havi rendszerességgel, mikor előtör belőle, tényleg, mintha menstruálna, ahogy valaki jellemezte nemrég, mellesleg igen találóan. Kevesebb lenne a feszkó a fórumon, szólhatna ténylegesen arról, amiért a társaság nagy része jelen van, kommentelőként, vagy csak olvasóként, ahogy eddig én is tettem, ő pedig megkaphatná a privát, elit fórumát, (saját magával beszélgetne, kommentelne, míg mindenki más ignorálná), amit megfelelő minőségűnek talál a saját szintjéhez, ráadásul talán előbb utóbb megunná a feszültség-generálást, a semmiből előrántott fajgyűlöletes, illetve az ez elleni kommentjeit, meg a többit, és talán gyakrabban olvashatnánk tőle is értelmes, a csapathoz kapcsolódó tartalmakat, amire szerencsére volt is példa a múltban többször is.

Gondolom mindenkinek megvan az a “mém”, amin egy stresszelő, erezett homlokú fiatalember gubbaszt különböző szövegekkel, pl: “Mikor 10 perce nem mondtad el senkinek, hogy vegán vagy”, és hasonlók. Talán ő is így ül az irodájában a gép előtt, csak azzal a szöveggel, hogy “mikor nem meséltél 10 komment óta arról, hogy Édesapád mit mondott, vagy mire tanított”, vagy éppen arról, hogy ~100 évvel ezelőtt kik és miért üldöztek, gyűlöltek egy népcsoportot, összekötve ezt az ide nem illő dolgot ahhoz, hogy melyik sportág, vagy csapat melyik játékosa hogy teljesít. Ha valaki véleményt formál egy játékosról, legyen fehér, vagy színes bőrű, vagy akármilyen vallású, nem kell egyből felborítani az asztalt, nácizmust kiáltva. 

Mintha másnak nem lenne, lett volna apja, aki mondott, tanított neki ezt azt. Bár nyilván bárki más apja sokkal átlagosabb, alsóbb kategóriájúbb volt, mint az övé, ahogy a mi életünk is sokkal rosszabb, gyengébb színvonalú, mert nekünk nincs jól menő, folyamatosan bővülő vevői körrel rendelkező üzletünk, vállalkozásunk, amit ugye minden 2-3. Oldalon az orrunk alá dörgöl, hogy lényegében senkik vagyunk hozzá képest, és mindenki hülye itt, egyedül ő helikopter ezen a fórumon.

A legújabb kedvencem tőle, hogy Benitez-t lefaszozta, (kiemelve, hogy nem vállalunk szolidaritást) azért, mert pozitív, biztató hangnemű kommentet mert írni a sérült szolnoki játékossal kapcsolatban. Azt meg tudod mondani, hogy Te most miért is gyűlölöd a szóban forgó játékost, vagy ő mit ártott neked azért, hogy kárörvendj a sérülésén? Ha Zozó, vagy bárki sérülne meg nálunk holnap az emléktornán, és egy szolnoki kommentelne kárörvendő stílusban talán Te lennél a legjobban felháborodva, hogy mekkora rohadék az illető.

Visszatérve a kérdésre, miért is örülsz a sérülésének? Azért mert sötét a bőre? Azért mert szolnoki, és ha szolnoki, akkor általánosítunk és gyűlölni kell őket? Te, mint a nagy példamutató, a nácizmus és az általánosítás elleni élharcos?

Vagy akár a tegnapi megnyilvánulásodat is felhozhatnám, hogy szintén faszozod az oltatlanokat, mert kárt okoznak Neked és a menő vállalkozásodnak. Ez nem általánosítás a nép egy adott csoportjával szemben? Miért helyénvaló részedről az oltatlanok elleni ellenszenved, miközben meg vagy sértve, ha véleményed szerint ellened irányul mások nézőpontja, nézete?

buccke02 Creative Commons License 2021.09.09 0 7 4738

Végre értelmeset írtál :D

Előzmény: Törölt nick (4737)
Törölt nick Creative Commons License 2021.09.09 -19 1 4737

Nem az én helyemet írta, hanem azt, hogy ő hol fog ülni.

Szomorú, hogy érdekesebb vagyok, mint a csapat, ők sokkal inkább megérdemelnék, hogy velük foglalkozzatok. 

Előzmény: Falcoboy (4736)
Falcoboy Creative Commons License 2021.09.09 -1 3 4736

Sherlock Holmes!

Ha kutya lennèl ügyes lenne a neved!

De tévedsz, a hetedik sor a jó megoldás!

Előzmény: joseph111 (4729)
Törölt nick Creative Commons License 2021.09.09 -30 0 4735

Az viszont érdekelne, hogy ki az , aki hármasával nyomja a pluszokat vagy mínuszokat. Legyen olyan bátor, és jelentkezzen.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!