A magyar 16 éves teniszválogatott az elmúlt húsz év legszebb sikerét érte a csapat Európa-bajnokságon. A szegedi Zsiga Mátét (az SZVTK játékosa képünkön) is a soraiban tudó együttes megnyerte az Eb-t.
Hát Melindának kötelezőnek kéne lennie ennek a győzelemnek, párosban nagy spíler az ellenfél, de egyesben elég gyengének tűnik. Amúgy érdekes módon már 2-szer összefutottak, és mindkétszer Melinda nyert 2 sima szettben, szóval úgy érzem ezzel a meccsel nem lehet gond. Ha nyerne, akkor meg vagy egy WC-s amcsi, vagy egy csúnyán kiöregedni látszó Kremer jöhetne, tehát szabad az út a főtáblára:)
Gréta vajon miért nem jelentkezett erre a tornára? vagy akkor legalább másikra mert azért Indian Wells 1. hete elég messze van...
"Hazánk ugyanis két 10.000 dolláros női versenyt is rendez majd idén, melyre égető szükség is van, a WTA ranglistán ugyanis egyre kevesebb, jelenleg már csak nyolc magyar versenyző található."
Én szurkoltam Elenának, hogy azért látszódjon hogy egy "valaki" verte meg az Ágit, de nem sikerült nagy eredményt elérnie. Jó, tudom mindig nehéz lehet v.e. ellen játszani, de azért ennél több kellett volna.
Ewijk / Gerasimou - Nagy / Keothavong 4-6 6-4 12-10
Egyes, főtábla, 1. forduló
Kapros Anikó - Corinna Dentoni
Az olasz lány 193-dik a világranglistán de szvsz abszolút nem verhetetlen... ebben az évben még semmi extrát nem tudott felmutatni, reméljük most se fog. Amúgy ha nyer Anikó akkor az 1. kiemelt Obziler jöhet.
Ohh .. úgy látszik nem sikerült normálisan kiírnom, de csak annyit akartam vele mondani hogy Kapros már rég lejátszotta az egyénijét, és Nagy is túl van a párosán.
Henin-Vesnina 5-2 40-30 ... nem úgy néz ki mintha. Szegény kislány (ha lehet így hívni Ági legyőzése után) csak futkos a labdák után, örül ha nem kap nyerőt ...