Várjuk azokat a topictársakat, akik ilyen motorral rendelkeznek, valamint olyanokat, akik kacérkodnak a gondolattal, hogy vásárolnak maguknak egy ilyen remek gépet.
beszeltem vele en is, kek es ezüst van neki:))) majd ha lesz idöm bemegyek itt egy yamahashoz kerek arat a tartora meg a derektamaszra, bar a tapasztalat azt mutatja nem sok az itteni es a magyarorszagi arak közt a különbseg
Hali! Van egy eladó kék motorom!!! Azonnal! Sürgős!:))))))))))) No! Akkor, hogy tisztázzuk! Gurulni fogunk és majd jól kicikizzük a fekete motrát, oszt jóvan:)
Itt jelenleg 3 fok van, de tiszta az idő. Gondolom du-ra ér majd ide a jóság:( Havazás? Mondták ugyan, de nem gondoltam, hogy igaz lesz:((((( Nem akarok már havat!!
milyen otthon az aer? itt nagyon komoly, mingyaa dobok kepet. mai napot paradeskocsiskent kezdem, 9re menek a repterre a fönökert meg a csaladjaert feketeBMW-vel :-))) csak elöbb kiasom a ho alol:-(((
ÓÓ!, Hogy kuporodjál bilire, Te gonosz:)))))) Vagy dőljön fenyő a házadra? Melyiket is válasszam?:))))) Szenyó vagy így ébredéskor vazze:)))))) Amúgy meg már nem érdekel, fekete lesz és kész! Vagy majd elcserélem:) Gondolom a balett tipegőért kaptam:)
Hali! Szerintem se a színe lesz a döntő, persze gondolom kéket fogsz majd keresni, hiszen mint tudjuk az a legszebb:)))))))) Kérdezd csak meg Balzo-t vagy szg-t:)))))) Engem ne is kérdezz! Én elfogult lennék, naná, hogy kék:)))))
Az bizony szürke volt, nem fekete. Még rá is ülhettem. Fejedelmi trón... illik hozzám ;o) Gratulálok neked, s egyben irigyellek is! Remélem nekem is lesz, bár a szürke jobban tetszik színben, vagy a bordó, meg a zöld is! :)
Nincs mit! Nagyon szívesen, de nem igazán tettem semmit:( Tüók ugyan ingyen, de így nem lesz belőle a biztosítási okosság netovábbja:))))) Ha mi szedjük le, kapsz érte annyi új tetőt, ahogy a favágást rendeled:)))))))))) ÉRTED??!!! Ha kell végig húzzuk a cserépfedésen:) Arra fizetne? Mellesleg elég barom vagyok, hisz van a csapatba a srácok közt tetőfedő:) Lehetett volna bátran bontani, ha arra fizet a bizti és az lett volna annyi, hogy belefér a bontás is:) Na de a lényeg, hogy kész és senkinek, semminek nincs komoly baja! Most lépek szunyálni, mert elég pocsék napom volt:( Jóccaka! Szevasztok!
Hali! OK! Akkor végül semmi komoly:) Nagyon aggódott Klári, de megbeszéltük, hogy várunk míg a kárfelvevő nyög valamit, vagy a tüók lépnek és majd attól tesszük függővé a dolgot. Ezek szerint megoldódott:)