Keresés

Részletes keresés

Bembi86 Creative Commons License 2021.06.02 0 0 3464

hát ha Borozanról igazak a pletykák, akkor tökmindegy, hogy mikor lett bejelentve a szerződéshosszabbítása...

Előzmény: lincoln osiris (3463)
lincoln osiris Creative Commons License 2021.06.02 0 0 3463

Sajnos igen. Pl. a hosszabbításokkal miért nem lehetett várni a FF utánig, egyben bejelentve az összeset. Borozanról is valszeg csak maszatolás lesz. 

Komoly felmérő lesz ez a döntő a jövő szezont illetően is, akkor is ha odaát jelentősebb átalakulás ígérkezik.

Beszédes továbbá, hogy a beharangozóban nincs említve, hogy mennyi jegy fogyott a vendégszektorba. Korábban mindig meg volt említve. És az összes el is fogyott, hétköznapi meccsre is.  

Előzmény: Törölt nick (3462)
Törölt nick Creative Commons License 2021.06.02 0 1 3462

Imádom amit a klubnál csinálnak.

Mindig lehet azt érezni, hogy semmit sem számítunk.

majd külföldi portálon elolvassuk!

Előzmény: Sulic (3461)
Sulic Creative Commons License 2021.06.02 0 0 3461

valami biztos lehet körülötte mert az Intagram oldala se elérhető egy ideje.

Előzmény: r.tonyo4 (3460)
r.tonyo4 Creative Commons License 2021.06.02 0 0 3460

kicsit csendes minden, se egy meccskeret, sem semmilyen hír nincs az NSO-n

Tegnap a klub FB oldalán volt pár kép az indulásról, buszra szállásról, tény, hogy Borozan egyiken sem volt látható (de az is igaz, hogy sokan mások sem:)

Viszont Lauge elutazott velük.

Bembi86 Creative Commons License 2021.06.01 0 0 3459

jézusom....

Előzmény: Psenior (3458)
Psenior Creative Commons License 2021.06.01 0 0 3458
Tegnap egy-két hozzászólásban alvilági kapcsolatokat emlegettek és, hogy egy évig nemigen fog kézilabdázni. Szeretném hinni, hogy nem gondolom túl, de az volt a benyomásom, hogy bajba keveredett. Ne legyen igaz!!! :(
Bembi86 Creative Commons License 2021.06.01 0 0 3457

valaki írna a Borozan sztoriról? hogy mit írnak a "jólértesültek" fbn meg itt ott?

nson azt írta valaki hogy felfüggesztették

birka_zoli Creative Commons License 2021.06.01 0 0 3456

https://www.nemzetisport.hu/kezilabda/ferfi-kezi-bukarestben-folytatja-a-barca-sikeredzoje-2829719

És mi Ő hozzá képest egy D.D-vel bohóckodunk, szánalmas, Ő lehetett volna a mi Mesterünk, ahogy Pastor a szegedé...

De most jut eszembe, gondolom Nallaci nem békésen vált el a barcától és neki biztos szerepe volt abban, h Laci eljött onnét, szóval csakazértse, mert megteheti, hogyaza!

Törölt nick Creative Commons License 2021.06.01 0 0 3455

Teljesen egyetértek a leírtakkal. Momo, Chema, Gulyás …. rengeteg jobb opció, mint most.
Én azt gondolom, hogy az edző és játékosok sorsa az idei év után a fórumokon dől el. Hogy miért gondolom ezt? Mert a vezetők túlélési módszerének része, hogy a szurkolókkal jó kapcsolatban legyenek. És hát ez a kapcsolat most defektes. Senki ne gondolja, hogy nem olvassák a hozzászólásokat. Nyugalom, menteni fogják  magukat.

Előzmény: birka_zoli (3454)
birka_zoli Creative Commons License 2021.06.01 0 0 3454

Mki legyen jövőre? A csapatot nyílván nem lehet lecserélni, de pár léhűtőt el lehetne küldeni. Ebben a sorban első Siskarjov, jöjjön helyette vki magyar, aki tud védekezni is, és a második meg Manaszkov. Sztem még 1-3 évig simán top szinten elviszik a szélt Gazsi és Strlek, csak ne sérüljenek meg, de nekik sztem egyértelműen jót tenne a kimondott elsőszámú poszthely. Aztán a három beállóbol 1 maradjon, a mostani Nillson és Blagó nem erősségei a csapatnak, a legtöbb a brazilban vsn, Ő maradjon és tudom rosszul hangzik, nrm ér nevetni, de jöjjön a csupaszív Sipos igenis no1 védő, és a kis Roska vagy Vajda Huba, belőlük meg lehet próbálni új Bánhidit formálni. Jobb lövőben maradjanak még, de előszerződést kellene kötni Máté Dominikkal. Bal lövőben meg legyen Lauge, Ligetvári, Nenadics, középen meg Mahé és Máté, Nyikolaj out.

Nallaci elmenetele esélytelen, ezért az edzőt lehetne lecserélni, jöjjön Gulyás és Csema, a válogatott mellett simán elvinnék ezt, van tekintélyük és értenek is hozzá.

Ha ők nem akkor kipróbálnám az Ilics-Iváncsik kettőst.

Szerintem!

birka_zoli Creative Commons License 2021.06.01 0 0 3453

Borozan miatt 1 percig sem kár, sztem nettó bukó volt az ittléte, talán ingyen volt, de a fizuja biztos top5-top3, de nem volt benne meg az az x faktor, nem volt meccset eldöntő tényező, egész egyszerűen nem éri meg itt tartani. A 2019-es eb-n látott Liget 80-90%-os Borozan, a mostani úgy kábé 70%, de jövőre simán hozhatja ezt az idei semmilyen szintet, sőt védekezésben már sokkal jobb, nagyot lőni meg ő is tud, csak legyen meg hozzá az önbizalma, szóval sokkal inkább egy támogatott sok lehetőséget kapó Ligetvári mint a sokba kerülő semmilyen Borozan.

r.tonyo4 Creative Commons License 2021.06.01 0 0 3452

valamikor februárban is volt egy olyan eset, amikor már szinte a buszról szállt le, mert családi okok miatt itthon kellett maradnia. Talán egy BL meccsre utaztak éppen. Ez ugyanakkor volt, amikor Nilsson gyomorrontást kapott

Előzmény: Psenior (3451)
Psenior Creative Commons License 2021.06.01 0 0 3451

Nem hinném, hogy más érintett is lenne. Valami olyasmit véltem érzékelni, hogy valami hülyeséget csinált Vuko és nem fog tudni játszani...

Csehov doktor Creative Commons License 2021.06.01 0 0 3450

Mert miket lehet olvasni? :O Ez nem tűnik túl biztatónak...

Előzmény: Thor. (3446)
Aldren Creative Commons License 2021.06.01 0 0 3449

Lesz/lesznek? Van más is? 

Előzmény: Thor. (3446)
videkiman Creative Commons License 2021.06.01 0 0 3448

Én Borozan nélkül is sima, összesítésben 7-8 gólos veszprémi győzelmet várok. Attól, hogy volt néhány figyelemfelkeltő igazolása a Szegednek a következő évekre, idén még nem lesznek jobbak. Nekem az itt leírtakon kívül semmi infóm nincs a montenegróiról, de nem vagyok meglepve. Lehetett róla tudni, hogy finoman szólva sem az a nagybetűs csapatember.

Előzmény: Aldren (3437)
Bokai Creative Commons License 2021.06.01 0 0 3447

"Amúgy én nem bánnám de akkor nem csak Borozzánal kéne ezt elkövetni hanem más játékosokkal is. " - Nem lenne szerencsés, ugyanis ezek után már végképp nem tudnánk senkit sem ide csábítani. Szerintem hagyni kellene mindent úgy, ahogy van. Laci és DD pedig egyék meg, amit főztek! 

Előzmény: Sulic (3444)
Thor. Creative Commons License 2021.06.01 0 0 3446

Nem fog! Bár amiket fb-n lehet olvasni, erősen a vádaskodás kategóriába tartoznak, de ha van igazságalapja, akkor az biztosan nem lesz publikussá téve. Ha ma nem lesz/lesznek nevezve akkor tisztul majd a kép.

off: javasolnék a handballexpertnek egy névváltást, mondjuk handballintern

Előzmény: Sulic (3445)
Sulic Creative Commons License 2021.05.31 0 0 3445

+ remélem valaki kiáll és lesz gerince vállalja az elmúlt időben a csapat  igazolásait  a vezetőségből amik kb 90%-ban  betlik voltak lettek... 

Sulic Creative Commons License 2021.05.31 0 0 3444

Mondjuk ha ez igaz egy újabb blama Nagy Lacinak és a vezetőségnek ! Mert tudomásom szerint idén lehívták neki a plusz egyévet a szerződésében ! Amúgy én nem bánnám de akkor nem csak Borozzánal kéne ezt elkövetni hanem más játékosokkal is. Mondjuk az is egy másik kérdés ,hogy kit akarnak a helyére mert szerintem komolyabb csapatból jó játékost nemigen fog tudni a klub szerződtetni mert már ilyenkor kész vannak a jövő évi keretek és abból már kiemelni valakit nagyon nehéz! Mondjuk van az a pénz biztos .Valami biztos folyik a hátérben de remélem nem kapkodás lesz a vége megint és egy Markussen szintű játékos igazolunk .Akkor inkább Ligetet  próbáljuk már beépíteni!  

Aldren Creative Commons License 2021.05.31 0 1 3443
r.tonyo4 Creative Commons License 2021.05.31 0 0 3442

Ja már olvastam én is. 

Egy kommentelő szerint már nem tagja a csapatnak. 

Előzmény: Psenior (3441)
Psenior Creative Commons License 2021.05.31 0 0 3441
Csak pletykálnak a FB-on. Nincs normális forrásom.
r.tonyo4 Creative Commons License 2021.05.31 0 0 3440

Ilyenkor jó lenne valami forrás is 

Előzmény: Psenior (3438)
kispete95 Creative Commons License 2021.05.31 0 0 3439

Mi történt? 

Előzmény: Psenior (3438)
Psenior Creative Commons License 2021.05.31 0 0 3438
Mi van Borozannal? Ha jól értem helyzet van...
Aldren Creative Commons License 2021.05.31 0 0 3437

Mit vártok a döntőtől? Elég gáz lenne kikapni az elmúlt évek leggyengébb Szegedjétől, de azért lehet, hogy egy hétre felszívják magukat. Én most el tudok képzelni egy sima győzelmet, de azt is, hogy leves. Mindenesetre a következő években nehezebb lesz, mint most.

dapro Creative Commons License 2021.05.29 0 1 3436

Borsos és Pásztor szerint ( 3. félidő) a csapat nem alkalmas arra a játékra, amit Davis akar. (én nem látom Davis koncepcióját, de nem értek hozzá annyira, mint ők) Így jövőre három lehetőség marad: 1. teljes csapat cseréje    2. Edző cseréje    3. Harc a BL negyeddöntőben és a bajnokság 1-2. helyéért jó esetben

Előzmény: Sulic (3431)
Sulic Creative Commons License 2021.05.28 -1 0 3435

Nagyot nyer vele szerintem a Barca ! De ide sajnos nem kellett...

Előzmény: Csehov doktor (3434)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!