Nemigazán, mindegyik ilyen koszosfehér színű volt, kivéve a fehéren talán, azon egyszínű a tankkal, ami elvileg világosabb, de élőben még nem láttam olyat.
...ellenben szerintem jól néz ki fekete sárvédővel. :)
Okés, csak gondoltam szólok! :D Nem ismerem a hapsit, de a szívem szakad meg, hogy nem tudok most motort venni. :( Szóval azt szeretném, hogy biztos kezekbe kerüljenek! :D
Az enyémen Mustang lehajtás, Mustang spirál, és Mustang óra van, de basszus, hát a Simsonnak, a Rigának, a Rometnek, a Komárnak, a Babettának ugyanolyan vastag spirálja van ugyanazzal a menettel, nehogymár pont a 05-ösön legyen más...
De hihetetlen. Nem a gyári mintájára készítik ezeket?
Eddig a motoroknál soha nem volt baj a gyári cuccokkal csak simán elöregedtek.
Amit lecseréltem azzal folyton volt valami.
Tavaly a babettába cseréltem racsnit,és tegnap ahogy mentem vele már ütötte vissza a pedált mentközben,szétszedtem és az a két pöcök gajra ment ami volt benne. Maradt a B verzió. Cseszlovák szét szed,raktam bele egy fém szálat egy drótkeféből azóta nincs vele bajom. :)
Vidd vissza, és ostorként csapj a boltos hátára vele vagy harmincszor.
Esetleg egy másik megoldás van, keress olyasvalakit, akinek van lángvágója, és keményforrasztással rezet hordjon rá, majd köszörüld lapra, más megoldás nincs, csak még egy baj van, nem szabad sokáig hevíteni, mert megváltozik a spirál anyagszerkezete, és eltörhet ez is. Szerintem először menj a boltba reklamálni.
Elszakadt a km. óra spirálom a 05-ösbe és vettem hozzá Mustang-ét.
Na az a bajom vele,hogy nem forgatja az órát meg a bovdent sem.
Rájöttem,hogy vékony a spirál. Próbáltam rátekerni egy vékony szigetelő szallag réteget,de nem lett igazán jó. Mit csináljak vele, hogyan vastagítsam meg a végeit?
Itt Hajdúböszörményben van két darab Jawa 05 Ideal, csak láttam a dobraverőben, gondoltam szólok, nem ismerem az embert, de minimum még vagy 15 motorja van eladó, Komár, Trophy Mz, meg sok-sok minden! :D
Ha valakit érdekel szóljon, és adok telószámot! :D
Köszönöm, pofon egyszerű, szerintem ideiglenes megoldás, de én filccel csináltam, ezt használják a virágkötők, meg a "tagger" kisköcsögök a metrón, buszon, villanyoson. Az egyenes vonalakat vonalzó mellett, a görbéket karton sablon mellett húztam, a sárvédőn, meg a fejidomon még dolgozni kell...