Szasztok,
mobil a buli, nyomjuk rendesen. Sajna abban a tévhitben ringattam magam egy darabig, hogy sporttárs visszatér közénk, Csabee is rendszeresebbre fogja, és már evad returnjéről ábrándoztam, ami akánaánok kánaánja lett volna... sajna, nulla találat :(((
Amúgy köszi mindenkinek a lelkesedést műveim iránt, igyexem is két rettenettel letörni a nagy kedvet:
Nem igaz, hogy milyen bunkók a főbérlőék: hasra vágódom a lépcsőn, és, ahelyett, hogy segítenének, kiröhgögnek! Megőrjítenek ezek a tahó házik:
Elesek, és mind csak hahotázik!
Még a vegyiüzem is a II. kerületben taeszi le a szemetét Tele van a Pasarét lommal,
Szeméttel, és salétrommal!
Banán, a topiktörténelem tán legfrappantabb lopósát követted el, gratu érte!! amúgy duplapluszöröm, hogy mind te, mind Holdwine nagyon jól beilleszkedtetek.
Halott ember szelleme a spórolásból telente megejtett nyaralások emlékén mereng Azok a régi ál-nyarak...
Ábrándozott az árnyalak.
Egerszegi eltitkolt bakija egy régi versenyen, asmia zonban még ma is pírt varázsol bőrére, ha eszébe jut Botrány, mit az úszónő száz mellen tett:
Még most is ég a képén a máz: szellentett!
Oly izgalmas volt anno a nyírségi kiscsapat és az ETO kupameccse, hogy Bors ráncai eltűntek Izgalmas a Mátészalka-Rába,
Majd' kisimul Máté szarkalába!
Cseszd meg, csak snecit fogtál, dobhatjuk ki őket! Sehol csuka, keszeg,
Hol a kuka, szesz'eg?
A boltját bezáró minőségellenőrzőt trágár levélben szídta a leány A stílus nem kamaratermi,
Amiben szid a Tamara, Kermi!
És, hogy honann küldi a levelet Tamara? Ócsáról
Ócsárol.
Nézzétek már meg, mit műveltetek szegény Csala Zsuzsával, ne verjétek már tovább a fejét! Elég volt a koki mára,
Nézzetek a komikára!
Apró baki a jelmezbálon: a másik lány is istenségnek öltözött Rozi is
Oziris.
A portugál focista képe ez? Istenem! Figo-
Gif? Ó!
Orosz egyetem Magyar földrajz tanszékén, vizsga előtt Dorog
Gorod?
Az ősmagyar vezír bizony elmélázik bolhászás közben Kurszán Kende
Kurkán szende.
Gyanútlan látogató kirohant, amikor a sírkertben egy halottal találkozott Röptében elhagyta a temetőt
Nagyon meglepte a tetem őt!
Szeretnék olyan lenni, mint a Tour-győztes olasz bringás: többször feküdt élet és halál között a kórházbanm, mégis felépült, s most oktat Irigylem Marco Pantanit,
Ki túl van pár kómán, tanít...