Létezik-e pokol, vagy csak a vallási elöljáróság eszelte ki ezt is, hogy fizessük nekik a tizedet?
(Jézus, aki soha nem szedett dézsmát, többször is beszélt róla...)
"Miért sumákolsz, miért nem árulod el hogy mit mondott?"
Mert nem mondott semmit
Ám arra még mindig nem válaszoltál hogy mit tennél akkor ha a hülyesándorpásztorod azt mondaná hogy igen igen a nő verve jó Ugyanis ez is egy kérdés volt és ezt is megkérdeztem tőled írásban és erre még mindig nem válaszoltál, troll
Szíveskednél válaszolni rá?
Amúgy hazudtál, mert múltkor nem azt mondtad hogy nem mondott rá semmit hanem azt hogy nem kaptál kielégítő választ tőle
"Miért sumákolsz, miért nem árulod el hogy mit mondott?"
Mert nem mondott semmit.
Nem, szoktam sem a pénzt számolni, sem az asszonyt verni.
Szerinted ez nagy hiba?
Ha olyan megrendelést kapok, amivel annyi pénzt lehet keresni, amit nem kell számolgatni, na azt szeretem.
(áldás)
Ha a visszajárót sem kell számolgatom hanem nyugodtan hagyhatom azt a páncélost a pénztáros hölgynek.
(áldás)
Ha a csövesnek papiros pénzt adhatok, had igyon!
(áldás)
Ha a gyülekezetbe adakozás van a lehető legnagobb bankjeget dobhatom
(áldás)
Az asszonyt meg simogatni kell, mert akkor ő mosolyog.
(áldás)
És reád szállanak mind ez áldások, és megteljesednek rajtad, ha hallgatsz az Úrnak, a te Istenednek szavára.Áldott leszesz a városban, és áldott leszesz a mezőben...
"De most mire vagy kíváncsi balfék, arra, hogy miért alakult közmondássá ez a népi bölcsesség vagy arra, hogy mit tanultunk a pásztorunktól vagy, hogy mit mond erről a Biblia?"
Egyikre sem odanemfigyelőrészeg, ezt mind tudom.
Arra kérdeztem rá, hogy ha a hülyepásztor hülyeséget tanítana neked, azt is követnéd-e. Na arra nem válaszoltál még tragikustroll.
"Büntető, per, esetén, orgazdaságért, nemfognaktudni, el, ítélni, nagyonhülye, troll, mert, nem, volt, tudomásomarrólhogyez, a, kabát, egy, lopott, kabát."
Nem fognak tudni elítélni?
Nem-e?!
Hamarabb mint gondolnád, a jogban a törvény nem tudása nem mentesít a törvény alól!
Nem baj, majd küldünk be neked vazelint!
Ha teszed a hülyét a bírónő előtt, azzal csak felbosszantod, kanbarátnő...
"De ha a hülyesándorod azt mondta volna hogy az asszony verve jó, akkor vissza mertél volna ütni, hülyetroll?"
Dehogy!
Sándor pásztorunktól nem ezt tanultuk.
De most mire vagy kíváncsi balfék, arra, hogy miért alakult közmondássá ez a népi bölcsesség vagy arra, hogy mit tanultunk a pásztorunktól vagy, hogy mit mond erről a Biblia?
Nézd köcsög!
Válaszolok neked mindháromra.
Pénz számolva, asszony verve jó...
Mondják még mindig vidéken az öregek.
Sándortól azt lehetett megtanulni, hogyan keressünk annyi pénzt, ami sosem fogy el...
Amíg őt követtük, számolatlanúl jött a della, ez vitathatatlan az asszony viszont szabadjára lett engedve, na és itt kezdődtek a bajok.
Büntető per esetén orgazdaságért, fog benyújtani az ügyészég inditványt ellened. (feltéve ha a kabát értéke eléri az alsó limitet)
Büntető, per, esetén, orgazdaságért, nemfognaktudni, el, ítélni, nagyonhülye, troll, mert, nem, volt, tudomásomarrólhogyez, a, kabát, egy, lopott, kabát.
"Kérdezzük meg a Sándort." Sándor szerint a gyerekeket meg kell verni. Meg különben is a gyerekek értéktelenebbek a nagytekintélyüeknél...meg köll verni oszt' majd megtanujják hol a helyük."
Ezt kérdezd meg inkább:
Megmondatott a régieknek: "Pénz számolva, asszony verve"
Sándor, te azért mit mondasz?
Egyszer, nagyon rég feltettem ezt a kérdést neki. (amikor a gyerek verésről volt szó)
Nem kaptam kielégítő választ.
Ezért amikor az asszony megvert nem mertem visszaütni...
Rá fog jönni a turpiságra, hogy csak az a buzival háló személy számít buzinak, aki maga is buzi, és a nembuzi akkor is nembuzi marad, ha egy olyannal fekszik le, aki amúgy buzi.
Hisz például ha egy tolvaj ad el nekem egy kabátot akiről nem tudom hogy lopó, akkor nem vagyok tolvajrablódisznó.
De hogy egy újszövetségi buzival miként kell viselkedni, (szerintem nagy ívben elkerülni...)
Kérdezzük meg a Sándort.
Helyesen és nem szarul, nem kútásónyelven írva így szól:
De hogy egy újszövetségi buzival miként kell viselkedni, arról kérdezzük meg Sándort.
(Szerintem nagy ívben el kell kerülni...)
Akkor azt javaslom neked kútásótroll, hogy egyrészt nagy ívben kerüld a buzikat, de előtte azért kérdezd meg a hülye idióta ateista tolvaj sándorodat, mert ő lehet hogy ezt mondja: ne bármekkora ívben kerüld a buzikat, hanem keresd a társaságukat inkább.