Keresés

Részletes keresés

nzsolt18 Creative Commons License 2015.12.08 -2 0 2791

hanvába=hamvába

Előzmény: nzsolt18 (2790)
nzsolt18 Creative Commons License 2015.12.08 -2 0 2790

nem kell régre vissza menni, hisz uszkve 2 hónapja is pont ők szervezkedtek az utolsó mohikán vissza hívásán.... csak hanvába holt a dolog.

Guriga biztos a "tartsd oda a másik orcádat is" gyakorolja. :-D  

Előzmény: nedolaci (2789)
nedolaci Creative Commons License 2015.12.08 -4 0 2789

Visszamennék egy "kicsit" az időben.

Addíg,hogy megválasztottuk a három "házimodit".Kaptak is mindjárt mindent,hideget-meleget.

Ha emlékezetem nem csal,már akkor sem csak steve osztotta őket!!!!!

Pont Guriga volt az,aki itt hagyva csapot-papot,"visszaköltözött az anyucihoz".Nem bírta szegény a gyűrődést.  Aztán---láss csodát!megvilágosodott!Sőt!Megtért!!!!Hallelujjjja!!! ;-))

Előzmény: nzsolt18 (2787)
python 357 Creative Commons License 2015.12.08 -3 0 2788

Bizony-bizony,-jól mondod!!!....Lázított rendesen akkoriban...

Most meg az egyik troll királyt anjározza...

Előzmény: nzsolt18 (2787)
nzsolt18 Creative Commons License 2015.12.08 -3 3 2787

Te Guriga csak szólok, ha elfelejtetted volna- pedig csak 1 éve történt- aki alá most a lovat gyömöszkölöd ( a kloffolóban) az volt az 1ik fő kolompos S.P önlikvidjében és azóta is többször kifejezte a pajzsosok iránti feltétlen és soha nem múló imádatát....

nzsolt18 Creative Commons License 2015.12.03 -4 3 2785

Joe.

köszönöm, a hozzászólásod és irány mutatásod. 

-kicsit félre értetted, mert az ominozus mondatnak részemről pont az a lényege, hogy -én vagy bárki - lehetek bármilyen bunkó vagy sértő, ez csak az érintettre - aki ezt bejelenti nektek vagy kikéri magának- és a modiknak van köze, akik (és csak ők) eldöntik a szabályszegést és ha kell szankcionálnak belátásuk szerint , és nem másoknak kell csapatosan ezért küzdeni. ők vagy bejelentik a modiknak vagy kixelnek.

- nem gondlom, hogy eme vitában az én reakcióim mások lettek volna mint amit kaptam.

kezdve a degradáló zsoltikázással vagy bármi egyéb jelző rám aggatásával pl kiskirály. stb.

- én mielőtt a fikanikkezésbe kezdtem, megnéztem mit tart a fórum fikanikknek.

aztán leírtam a véleményem.  ezzel valaki vagy egyet ért vagy nem, én nem sugallok semmit senkinek.

- azért nem jelentettem a rám sértő hszeket mert ők sem jelentették az enyémeket, pont ezért gondoltam azt ---  -amiért te is leírtad- : ez a stil most a keresett igény.   

-azért gondolom, nem csak nekem járt volna a suhogós strandpapucs. pláne, hogy többször jeleztem, hogy részemről vége a flémnek.   mégis egyre mások csak folytatták engem provokálva, sőt 1esek  a megkövezésnél komolyabb bajt kívánva nekem. ilyen mélységet azért csak nem láttál tőlem.....

-én lennék az egyik legboldogabb ha változna a stílus, csak azok akik ezt hangoztatják kicit farizeus módon teszik ezt.

-bízok a tárgyilagosságodban, ezért javaslom nézd meg pár nikk felém irányuló hszit is és lehet az azokban lévő tévedéseket, szabályszegéseket is helyre tehetnéd.

ez is biztos sokat lendítene a tiszta fórumozás -ami közös érdekünk- felé.  

Előzmény: SzótlanJoe (2782)
SzótlanJoe Creative Commons License 2015.12.03 0 0 2784

Témát, légkört helyére tenni az a ti dolgotok, igényetek, igénytelenségetek erősségetek, gyengeségetek... egyszóval jogotok. Jogotok van élni , vagy nem élni ezzel. 

Vannak fórumok, ahol az anyázás elfogadott, van ahol a politikusok szidalmazása rendszeres, van ahol csak 1 szót lehet beírni, van ahol 1 számot.... Minden csoportot általában azonos nickek lakják.. ezek alakítják, formálják a "stílust".

...a moderáció csak a szabályokat, a fórumkomfortot, valamint a helyi topikok körüli szabályokat -szokásjogokat felügyeli.. tehát nem a mindennapi témát... az ismételten a ti dolgotok !

Előzmény: STEVE_5 (2783)
STEVE_5 Creative Commons License 2015.12.03 -2 4 2783

"...van pár dolgot a helyére tenni..."

Meggyőződésem, hogy ennek már nagyon itt volt az ideje.

Előzmény: SzótlanJoe (2782)
SzótlanJoe Creative Commons License 2015.12.03 0 3 2782

Bár igyekszünk minden vitából kimaradni, néha szükség van pár dolgot a helyére tenni főleg ami a fórummal kapcsolatos és nem akármilyen egyéb témáról szól...

Zsolt !

Az a mondatod, hogy:

...ahoz és úgy szólok ahogy nekem tettszik...

már ez magában és alapvetően fórum ellenes és szabály ellenes ! ... még akkor is, ha mögé írtad, amit írtál...

Ha így lenne, hogy minden nick úgy szólna ahogy neki tetszik, akkor itt a B-közép színvonal folyna !

Továbbá:

Azzal hogy sértegeted, jelzőkkel illeted más nickeket, és azokat nem töröljük, nem azt jelenti, hogy helyesen, szabályosan fórumozol, hanem megint csak azt, hogy a moderáció próbálja tartani magát ahhoz, hogy a fórumozók alakítsák lehetőleg ki saját béke szigetüket, vagy pöcegödrüket...

Ha a sértegetéseidre és jelzőidre érkezett volna az érintettektől bejelentés, akkor viszont kaptál volna a suhogós strandpapuccsal !

Továbbá:

Nincs jogod se neked, se másnak itt bármelyik nickre "státusz" jelzőket ragasztani, megvádolni!

Ilyenek pl. a fikanick, illetve a troll jelzők...

Ezeket kizárólag a moderátorok dönthetik el valakiről !!!, mégpedig az user számára nem látható, nem ismeretes tényeket is figyelembe véve... ugyanis ezek a státuszok járnak bizonyos következményekkel és intézkedésekkel...

Ilyet kijelenteni valamelyik nickről, sugalmazásokat "elejteni", befolyásolni a többi fórumozót ezen irányba, mind-mind szabályellenes !

Mielőtt jönne a tágranyílt szemű, bambijámborságú kérdés, hogy akkor miért lett engedve nzsolt18.nak... mert úgy látjuk, hogy erre van egyenlőre igénye a légfegyveres fórumozóknak !

A fentiekkel kapcsolatban még egy magyarázat erre az egészre itt fent...:

Ez a fórum, magánterület, szabályokkal, előírásokkal !  Ha kőkeményen a saját szájíze szerint akar valaki netezni, akkor csinál egy bloggot, egy facebook csoportot, egyesületi fórumot.... És ennek ellenére a kivételek erősítik a szabályt alapon addig marad egy csoportosulás "stílusa" ameddig a csoport hagyja, átalakítja, esetleg kilöki magáből ami nem tetszik neki...

Elég furcsa és ellentmondásos dolog ez, de alapvetően (de nem elsődlegesen)  a fórumozók többségének az "igényeit" vesszük figyelembe...

Aminek viszont most tényleg húzunk egy vonalat és szigorúan fogjuk nézni, az a mások le -fikanikkezése és le -trollozása!

Még a jelzés szintű hozzászólások is jutalmazva lesznek ezentúl! Kérem ezt vegye mindenki megszívlelendő figyelmeztetésnek!

További jó fórumozást mindenkinek!

nzsolt18 Creative Commons License 2015.12.02 -6 3 2781

ja és ez kimaradt. 

a továbbiakban (is) ahoz és úgy szólok ahogy nekem tettszik, ehhez senkinek semmi köze max az érintettnek.( persze amíg szabályt nem szegek, onnan a modiké a döntés joga)

akinek ez nem tettszik az:

dolgozza fel

vagy 

tegye rám a piros x et.

Előzmény: nzsolt18 (2780)
nzsolt18 Creative Commons License 2015.12.02 -6 3 2780

na és akkor az új fejlemények:

mivel az egyetlen nikk aki talán háboroghatna felém: Tesla. több napja füle botját sem mozdítja sem priviben, sem itt,

így én:

a mai nappal lezártnak tekintem a dolgot, már az eredeti kérdésemre sem érdekel a válasz és az egyebeket sem szeretném semmilyen formában meg beszélni.

a rajongóimnak és a fürtökben rajtam csimpaszkodó és tobzódó fikáknak pedig:

ágyő… veletek is lezárva a téma, próbáljátok végre feldolgozni, ha rám vártok éhen haltok.

de tudom lesz még pár hsz meg pár új „okos” is a témában,

de szépen ez is elül majd hisz 55% a fogyó hold és halkul is a zizegés a kobakokban.

szevasztok makik.

az egyik oroszlán.   

Előzmény: nzsolt18 (2779)
Törölt nick Creative Commons License 2015.12.02 -3 4 2778

Minden apróságnak örülni kell! 

Már 23 órája nem bömbölt az oroszlán, vagyis nem cseszett le senkit! :-)

Más: Hívj fel amint tudsz! Köszi!

Előzmény: Ordinis esse! (2766)
nedolaci Creative Commons License 2015.12.01 -5 0 2777

Nagyon bízol az emberi jóságban,esetleg olyan bátor vagy,hogy még a zsinagógában is mernél f...ani! ;-),

Előzmény: SSG 69 (2776)
SSG 69 Creative Commons License 2015.12.01 -1 1 2776

Örök optimista vagyok!....:-D

Előzmény: nedolaci (2771)
nedolaci Creative Commons License 2015.12.01 -4 0 2775

Ez,most egy ilyen nap!Bőséges  belőle,belőlük(?) a felhozatal!! ;-)

Előzmény: utálok írni (2774)
utálok írni Creative Commons License 2015.12.01 -3 1 2774
Ráadásul kettőt is!
Előzmény: nedolaci (2773)
nedolaci Creative Commons License 2015.12.01 -3 0 2773

Jahjjjj!De jó,hogy mondod!Úgykis megkönnyebbültem!!!

Már nem tudtam elképzelni,már megest,hogyan magyarázom ki magam itthon! ;-(

Előzmény: utálok írni (2772)
utálok írni Creative Commons License 2015.12.01 -4 1 2772
Szájon keresztül nem tudtad anyává tenni. :-D
Előzmény: nedolaci (2764)
nedolaci Creative Commons License 2015.12.01 -3 0 2771

Te fijjjú!

Te be akarsz minket csapni!A bemutatkozásodban azt írod,hogy a precíziós lövészet a hobbyd.

Ha így lenne,te nem mernél itten nevetgélni!!!   ;-DD

Előzmény: SSG 69 (2765)
nedolaci Creative Commons License 2015.12.01 -3 0 2770

Á!Nem fáj az(SŐT!!!)csak sokba' van!!!   ;-)

Előzmény: nzsolt18 (2769)
nzsolt18 Creative Commons License 2015.12.01 -2 1 2769

lemaradt:

Nedó :-D 

Előzmény: nzsolt18 (2768)
nzsolt18 Creative Commons License 2015.12.01 -3 2 2768

Ordinis esse! Creative Commons License 2015.12.01 -4 4 2767

Nedó, tobzódnak a kiskirályok, minek eteted őket?

Kár rájuk az időt vesztegetni, hagyd hagy vergődjenek, régi és új neveken.

Ordinis esse! Creative Commons License 2015.12.01 -4 3 2766

Na te aztán nagyon kellettél még ide!

Nem bírod ugye megállni mi, hogy valami balhéba bele ne szállj ?

Előzmény: nzsolt18 (2762)
SSG 69 Creative Commons License 2015.12.01 -2 2 2765

:))))))))))...........

Előzmény: nedolaci (2764)
nedolaci Creative Commons License 2015.12.01 -4 1 2764

Á! Minek mindjárt ítélkezni?Nem tudhatja az ember,kivel "fut össze" itt,a virtuális világban.

Látod,most épp' valami régi csajom akadt rám! Remélem,Őt nem tettem anyává!Már unom a tartásdíjasdit! ;-)

Előzmény: nzsolt18 (2763)
nzsolt18 Creative Commons License 2015.12.01 -6 3 2763

Nedó tobzódnak a fikák, minek eteted őket?

kár rá az időt vesztegetni, hagyd hagy vergődjön, új és új neveken.

nzsolt18 Creative Commons License 2015.12.01 -6 4 2762

na te aztán nagyon kellettél még ide. nem bírod ugye megállni mi, hogy valami balhéba bele ne szállj.  

Előzmény: norinco (2759)
nedolaci Creative Commons License 2015.12.01 -4 1 2761

Nem emlékezem,Kértelek rá?!!   ;-DD

Előzmény: Dr. Anton (2760)
Dr. Anton Creative Commons License 2015.12.01 -4 2 2760

Jó napot László!

Fura egy ember maga.

Mindent meg tud magyarázni?

Hát nem lennék a felesége helyében.

Előzmény: nedolaci (2757)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!