Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Itt lehet lelki életet élni, szőrmentén moderációval is foglalkozni.
"Újdonánc" nickek a troll témához és kapcsolódókhoz ne szóljanak hozzá !
A fórum mint virtuális világ.
Ez az egész fórumozás egy számítógépes játék, egy szerepjáték egy virtuális világban. Itt nem emberek vannak hanem nickek és nem emberek vitáznak egymással hanem az álarcaik. Az itteni játékszabályok is éppen ezért mások mint a valós életben. Itt a főbenjáró bűn "A király meztelen!" felkiáltás, azaz az IRL adatok kiadása és a moderátorok beazonosítása, s ennek megfelelően a virtuális bűntettre virtuális az igazságszolgáltatás is, az elkövető törlése a felgyülemlett virtuális okosságaival. Aki az IRL és az URL világot összekeveri és ebből kifolyólag problémái támadnak, az kérjen mihamarabb hozzáértő segítséget, ugyanis időben figyelmeztetve is lett
Addíg,hogy megválasztottuk a három "házimodit".Kaptak is mindjárt mindent,hideget-meleget.
Ha emlékezetem nem csal,már akkor sem csak steve osztotta őket!!!!!
Pont Guriga volt az,aki itt hagyva csapot-papot,"visszaköltözött az anyucihoz".Nem bírta szegény a gyűrődést. Aztán---láss csodát!megvilágosodott!Sőt!Megtért!!!!Hallelujjjja!!! ;-))
Te Guriga csak szólok, ha elfelejtetted volna- pedig csak 1 éve történt- aki alá most a lovat gyömöszkölöd ( a kloffolóban) az volt az 1ik fő kolompos S.P önlikvidjében és azóta is többször kifejezte a pajzsosok iránti feltétlen és soha nem múló imádatát....
-kicsit félre értetted, mert az ominozus mondatnak részemről pont az a lényege, hogy -én vagy bárki - lehetek bármilyen bunkó vagy sértő, ez csak az érintettre - aki ezt bejelenti nektek vagy kikéri magának- és a modiknak van köze, akik (és csak ők) eldöntik a szabályszegést és ha kell szankcionálnak belátásuk szerint , és nem másoknak kell csapatosan ezért küzdeni. ők vagy bejelentik a modiknak vagy kixelnek.
- nem gondlom, hogy eme vitában az én reakcióim mások lettek volna mint amit kaptam.
kezdve a degradáló zsoltikázással vagy bármi egyéb jelző rám aggatásával pl kiskirály. stb.
- én mielőtt a fikanikkezésbe kezdtem, megnéztem mit tart a fórum fikanikknek.
aztán leírtam a véleményem. ezzel valaki vagy egyet ért vagy nem, én nem sugallok semmit senkinek.
- azért nem jelentettem a rám sértő hszeket mert ők sem jelentették az enyémeket, pont ezért gondoltam azt --- -amiért te is leírtad- : ez a stil most a keresett igény.
-azért gondolom, nem csak nekem járt volna a suhogós strandpapucs. pláne, hogy többször jeleztem, hogy részemről vége a flémnek. mégis egyre mások csak folytatták engem provokálva, sőt 1esek a megkövezésnél komolyabb bajt kívánva nekem. ilyen mélységet azért csak nem láttál tőlem.....
-én lennék az egyik legboldogabb ha változna a stílus, csak azok akik ezt hangoztatják kicit farizeus módon teszik ezt.
-bízok a tárgyilagosságodban, ezért javaslom nézd meg pár nikk felém irányuló hszit is és lehet az azokban lévő tévedéseket, szabályszegéseket is helyre tehetnéd.
ez is biztos sokat lendítene a tiszta fórumozás -ami közös érdekünk- felé.
Témát, légkört helyére tenni az a ti dolgotok, igényetek, igénytelenségetek erősségetek, gyengeségetek... egyszóval jogotok. Jogotok van élni , vagy nem élni ezzel.
Vannak fórumok, ahol az anyázás elfogadott, van ahol a politikusok szidalmazása rendszeres, van ahol csak 1 szót lehet beírni, van ahol 1 számot.... Minden csoportot általában azonos nickek lakják.. ezek alakítják, formálják a "stílust".
...a moderáció csak a szabályokat, a fórumkomfortot, valamint a helyi topikok körüli szabályokat -szokásjogokat felügyeli.. tehát nem a mindennapi témát... az ismételten a ti dolgotok !
Bár igyekszünk minden vitából kimaradni, néha szükség van pár dolgot a helyére tenni főleg ami a fórummal kapcsolatos és nem akármilyen egyéb témáról szól...
Zsolt !
Az a mondatod, hogy:
...ahoz és úgy szólok ahogy nekem tettszik...
már ez magában és alapvetően fórum ellenes és szabály ellenes ! ... még akkor is, ha mögé írtad, amit írtál...
Ha így lenne, hogy minden nick úgy szólna ahogy neki tetszik, akkor itt a B-közép színvonal folyna !
Továbbá:
Azzal hogy sértegeted, jelzőkkel illeted más nickeket, és azokat nem töröljük, nem azt jelenti, hogy helyesen, szabályosan fórumozol, hanem megint csak azt, hogy a moderáció próbálja tartani magát ahhoz, hogy a fórumozók alakítsák lehetőleg ki saját béke szigetüket, vagy pöcegödrüket...
Ha a sértegetéseidre és jelzőidre érkezett volna az érintettektől bejelentés, akkor viszont kaptál volna a suhogós strandpapuccsal !
Továbbá:
Nincs jogod se neked, se másnak itt bármelyik nickre "státusz" jelzőket ragasztani, megvádolni!
Ilyenek pl. a fikanick, illetve a troll jelzők...
Ezeket kizárólag a moderátorok dönthetik el valakiről !!!, mégpedig az user számára nem látható, nem ismeretes tényeket is figyelembe véve... ugyanis ezek a státuszok járnak bizonyos következményekkel és intézkedésekkel...
Ilyet kijelenteni valamelyik nickről, sugalmazásokat "elejteni", befolyásolni a többi fórumozót ezen irányba, mind-mind szabályellenes !
Mielőtt jönne a tágranyílt szemű, bambijámborságú kérdés, hogy akkor miért lett engedve nzsolt18.nak... mert úgy látjuk, hogy erre van egyenlőre igénye a légfegyveres fórumozóknak !
A fentiekkel kapcsolatban még egy magyarázat erre az egészre itt fent...:
Ez a fórum, magánterület, szabályokkal, előírásokkal ! Ha kőkeményen a saját szájíze szerint akar valaki netezni, akkor csinál egy bloggot, egy facebook csoportot, egyesületi fórumot.... És ennek ellenére a kivételek erősítik a szabályt alapon addig marad egy csoportosulás "stílusa" ameddig a csoport hagyja, átalakítja, esetleg kilöki magáből ami nem tetszik neki...
Elég furcsa és ellentmondásos dolog ez, de alapvetően (de nem elsődlegesen) a fórumozók többségének az "igényeit" vesszük figyelembe...
Aminek viszont most tényleg húzunk egy vonalat és szigorúan fogjuk nézni, az a mások le -fikanikkezése és le -trollozása!
Még a jelzés szintű hozzászólások is jutalmazva lesznek ezentúl! Kérem ezt vegye mindenki megszívlelendő figyelmeztetésnek!
a továbbiakban (is) ahoz és úgy szólok ahogy nekem tettszik, ehhez senkinek semmi köze max az érintettnek.( persze amíg szabályt nem szegek, onnan a modiké a döntés joga)
mivel az egyetlen nikk aki talán háboroghatna felém: Tesla. több napja füle botját sem mozdítja sem priviben, sem itt,
így én:
a mai nappal lezártnak tekintem a dolgot, már az eredeti kérdésemre sem érdekel a válasz és az egyebeket sem szeretném semmilyen formában meg beszélni.
a rajongóimnak és a fürtökben rajtam csimpaszkodó és tobzódó fikáknak pedig:
ágyő… veletek is lezárva a téma, próbáljátok végre feldolgozni, ha rám vártok éhen haltok.
de tudom lesz még pár hsz meg pár új „okos” is a témában,
de szépen ez is elül majd hisz 55% a fogyó hold és halkul is a zizegés a kobakokban.