Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
Hallottam már jókat erről a Sandman-ről innen-onnan. A lányaim dicséretét például nap mint nap hallom, de asszem őket leginkább a főszereplő sármja fogta meg.:)
Voltak üres járatok a Rings Power 4-ban és ezúttal a gyapjas lábúakat teljesen ki is hagyták, de összességében két epikus csata felé látszanak fejlődni az események. Egyik a toronynál, egy másikhoz meg most gründolt sereget Galadriel Numenorban. És pár esélyes már feltűnt Szauron szerepére is, szóval nekem továbbra is jóval több az izgalom és a távlat, mint a királyvári félhomályban bent ragadt sárkányos kamara drámában.
amúgy itt is olyan van, mint a disney SW-k esetén, hogy "nem high-concept". sokszor piti események történnek, pedig egy ilyen MESÉNEK folyton magasztosnak kéne lennie. vagy aranyosnak vagy valami... vagy hogy is magyarázzam... bármi közben, ami történik (még ha kis dolog is) úgy kéne éreznünk, hogy itt valami nagy dolog történik... épp ezért nem felejti el az ember a legapróbb részleteket se. az eredeti SW és a tolkieni GYU is ilyen.
amúgy nekem annak idején frodó nagyon nem tetszett, de végül megbékéltem vele :D nagy kék szemek, szép arc, nem épp hobbit... viszont "manós" feje van, úgyhogy végülis... na meg aragorn, akiről a könyv szó szerint mondja hogy csúnya volt :)))
tetszett, ahogy megtalálták a törpök az első mitril ércet.
Galadriel meg Elrond továbbra sem tetszik, és nem a küllemük elsősorban, hanem a jellemüket sem látom, hogy hasonlítana a későbbire - persze ennyi idő alatt biztos változhatnak a tündék.
rengeteg díszlet, de továbbra is hiányolom a LOTR epikus eseményeit, itt meg már a 4. résznél tartunk, és semmi nem történik, csak beszélgetnek.
azért a nézhetetlentől messze van, követni fogom, és pont jó, hogy a SH hétfőn van, ez meg pénteken.
rings of power 4. rész: hát, továbbra is hol jó, hol rossz. néha teljesen rosszul van megírva, és olyan primitív dramaturgiai hibák vannak benne, hajjaj, ahogy galadriel elintézi az őröket... ez miért kellett? és van jópár ilyen szintű gyagyaság benne... most már jobban mutatták a törp nő (pofa)szakállát :)) zene tök semmilyen...
Az imdb-b is ez a három sorozat vezeti az aktuális most popular tv show-kat, amióta csak kb egyszerre elindultak.
Hát én belenéztem ebbe a Disney-be is, no comment. Mindenesetre ebből is látszik milyen mélyen ivodott bele a Marvel széles tömegek fejébe az utóbbi jó pár évben és ott milyen jellegű munkát végzett el.
Ez igaz, bár a Targaryenek amúgy is komolynak tűntek mindig is, de talán ezen változtatnak. Egy Tyrion jellegű figura nagyon hiányzik, de a többi karakterrel egyelőre meg vagyok elégedve.
Érdekes rész volt. Nálam továbbra is egy GOT-hoz képest jóval beszűkültebb néhány szereplős kamara drámának tűnik, de annak nem rossz.
Kevés helyszín, kevés szereplő, színdarab szerű viszonyok, kb egyetlen igazán szimpatikus karakter nélkül és a sárkányokon kivüli fantasy elemek száma is a nullához konvergál. Ettől függetlenül egy alternatív középkori történelmi drámának simán jó, mivel a kevés karakter ábrázolását van ídő kellő mélységben megmutatni.