Máté jövő hétre egy 25 ezres itfre van benevezve, ahol iszonyatosan gyenge mezőny van, ha csak közepes formában is van akkor is jó esélye van behúzni. Szóval lehet pontot gyűjteni.
Én továbbra se értem a két magyar fiatal versenyprogramját. A héten is gyenge mezőnnyel rendelkező challenger kvalik vannak és mégse indul egyik se. Ahhoz képest hogy Zsombi a 25 ezres megnyerése után azt mondta, hogy a challengerek jönnek, azóta egy darabon se indult.
Én is ezt néztem, legalább egy 25 ezresen elindulhatna...miért csak a magyar tornákon indul? Pénzügyi gondok? Most kéne nagyon nyomni, mert Augusztus után már csak pár fedett torna van
Nekem az azért nem tetszik, hogy ennyire elégedett a tavasszal, úgyhogy holnap jövök is egy kis írással Zsombiról. (Vagy még ma ha sikerül befejeznem.)
Madarász Gergely viszont sajnos kikapott, úgyhogy Zsombi az egyedüli magyar elődöntős. A 6. kiemelt brazil Sant'Anna lesz az ellenfele, aki a második körben Borsos Gábort ejtette ki.
Hatigen, de ez benne volt. Kár ezért a két tornáért, sokkal többet is kilehetett volna hozni ha rendben van. Bízzunk benne, hogy osszekapja magát egészségugyileg.
Közben a 16 éves Makk Péter megszerezte az első atp pontját.
Az apja azt írta facen, hogy csak kimerültség (ugye volt mononukleózisa), így szerintem tud indulni és szerencsére elég gyógyágat kapott. Ez első három meccsét papíron két könnyű szettben hoznia kellene, utána megint jöhetne a holland fiú, de őt hátha kicsapja valaki addigra.
Zsombi ellenben nehéz ágra került, az első meccset már hozta. A következő körben jön az első kiemelt. Egyébként külön ágon vannak, így a döntőben akár össze is futhat a két fiú. Most kíváncsi leszek Zsombira, mert a héten már nincs megfázva. Szóval nincs kifogás. Ha itt is "betlizik" akkor nagyobb a baj, mint előzetesen gondoltam.