Ez Tata, Tatabánya, Oroszlány és vonzáskörzete vasútmodellezőinek topicja. Itt lehet megbeszélni a klubhoz tartozó dolgokat, segíteni egymásnak. Lehet csereberélni. infót közölni kiállításokról, börzékről. A haragszom rád tipusú üzeneteket , azt kéretik nem itt nyilvánosságra hozni.
http://gvk-egyesulet.hu/
Véletlenül jártam a raktárunk felé és gyorsan felmértem a terepet...
Szóval a lényeg, hogy a fővágányról jövő leágazás második kitérője a harmadik vágány végével van egyvonalban, ami a raktár szélétől kb. 52 talpfányira van.
És a második vágyány kitérője a raktár 3. ajtajánál kezdődik és a lejtős rámpa végénél csatlakozik a 3. vágányba.
A hidrogén- karbonát tartalma nem publikus.De van benne annyi,hogy egy hátsó füstölt csülköt meg tudok enni együltő helyemben,ráküldök két üveg sert és három-négy krémest még letolok fojtás gyanánt.A libidóra is igen pozitív hatása van.50 feletti kollégáknak ajánlom!Márha pelenkázásra vágynak,szóval értitek!
Én "X"-et szavazok, olyan össze-vissza járok munkába, hogy csoda ha ott tudok lenni a klubban. Legyen olyan napon amikor a legtöbb embernek jó, rajtam kívül.
Igen, az én ötletem volt. Ahol gyerekek vannak, és mennének, csak hétvégére nyaralni, pénteken délután utazhatnak is. Vagy éppen pénteken van rendszeres elfoglaltsága. Más is jelezte, neki is jobb a hétköznap nyáron. Vagy nem tud jönni. Ez a felállás csak nyárra működne. Az első szombatok maradnának. Erről van szó! De tarthatunk akár heti két klubnapot is.
Ezt nem értem! Jelzem múlt pénteken nem tudtam jönni!!! Most akkor nyáron szerdánként vagy péntekenként lesznek a klubfoglalkozások? Mert június első szombatján mikor voltam én is azt beszéltük, hogy szerdai napokra kell áttenni a klubot ilyen olyan okok miatt, én ezt úgy értelmeztem, hogy rendben tehát szerdai napok. De ma délelőtt találkoztam az Olgával a buszon és ő azt mondta, hogy rendesen lesz péntekenként. Most képzeljétek el, ha nem találkoztam vele akkor bejöttem volna szerdán:D Hogy is van most??? Nagyon ilyen információ áramlási bajok vannak a rendszerben!