Remélem sikerül azoknak segíteni akinek szüksége lenne valami fontos magra dugványra és szívesen küldenének valami hasonlót viszonzásul. Sok sikert.
Térkép=
A csereberemap@gmail.com címre bárki megírhatja nevét, címét és felkerül, vagy le ha azt kéri. Aki kéri a felkerülését az arról az emailcímről írjon, ami az indexes email címe!
Budapesten (XII. kerület) tudok adni néhány vadcitromot (termést), rengeteg magot találsz bennük. Úgy tudom, ha kiszeded a termésből a magokat, mindjárt el kell vetni őket.
Tudok adni: Batátát, bambuszt, shitaki laska süngomba szarvasgomba oltóanyagot, gyógynövény magokat ehináciát macskamentát édesköményt citromfüvet van pár fajta reziztens bor és csemege szőlő fajta,tovább szaporítás alatt van kicsit később lessz gulan és jázminpakóca stevia.
Vénusz légycsapóimat szeretném elcserélni! Sokféle növény érdekel, főleg különleges gyümölcstermők. A hideg miatt inkább személyes átvétellel Kecskeméten , Kiskunfélegyházán.
Budapesten vagy a környékén tudna Nekem valaki vadcitrom maggal szolgálni, mert szeretnék belőle sövényt nevelni a kertbe, s mivel irreálisan drágák a tövek, így megpróbálkoznék én is a magvas szaporítással.
Költözés miatt megválok kb. 25 - 30 db adeniumtól... ( 3 - 8 évesek, vannak közte pocakosak s 30 cm dugványok is, többféle színben... ) Cserébe Phalaenopsis orchideákat kérek. Egyben cserélem csak el a gyűjteményt... Kérésre fényképet kűldök...
Ismét viszek Budapestre Japán naspolya magoncokat.Aki szeretne kérem vegye fel a kapcsolatot velem és megbeszéljük a részleteket.Van rengetek egzotikus magom,növényem ha keresel valamit kérdezz rá hátha tudok segíteni.Kellemes napot!
Idén kelt egyik cserép (2 növény) gyökeres serlegloncomat bizonytalan teleltetés miatt a komoly fagyok előtt felajánlanám cserére, elsősorban dísznövényre (fagytűrő díszcserje, évelő, esetleg paeonia itoh, vagy különlegesebb hibiszkusz vagy leánder érdekel esetleg szobanövény vagy bármi amit felajánlotok és megtetszik.)
Mind emellett van 1 tő gyökeres teltvirágú jázminom is cserére.
Még tudok adni kisebb örökzöld lonc és csüngő bilbergia sarjnövénykét is.