Érdekes ez a hétvégi menetrend amúgy. Poénból megnéztem a palkonyai vonallal és el lehet érni a a 9:46-ost. Utána elkezdtem egyre messzebb mászni és arra jutottam hogy a Dunától keletre lévő vasútállomásokról (sok mellékvonaltól kezdve a fővonali állomásig) bárhonnan el lehet érni ezt az egy szem vonatot. Legalább itt gondoltak a turistaforgalomra.
Üdv! Holnap lesz egy különvonat (Május 03.) Békéscsaba és Szilvásvárad között, Békéscsaba, Szolnok, Hatvan Füzesabonyon, Eger-rendezőn át. A vonalat érintő menetrendje nagyvonalakban: Füzesabony indul (gépcsere után) 10:02 Eger rendező áthalad 10:16
Csütörtökön lehet csörgős különvonatot fotózni majd Szilvás felé, 5 kocsi jön Békéscsaba felől. Félő, hogy a nyári idényben ez lesz az első (és egyetlen) ilyen kezdeményezés, hogy az őszi időszakban mi lesz, az még a jövő zenéje.
Fogalmam sincs. Én is csak annyit látok amit te is láthatsz. Ráadásul, ami tavaly meg volt hirdetve idénre, már változott is. Nem tudom, hogy végleg elmarad, vagy csak időpontilag változik.
Országos szinten ennyi pénz van hidakra, csak ez a sablonszöveg. Ebből a pénzből készül a komáromi, bajai, hatvani, sárbogárdi, diósgyőri, déli összekötő, talán még két másik acélhíd, meg sok kicsi felújítása.