megköszönném mert Krisztiántól vettem volna 3 babosat de ma z egyiket baleset érte igy csak 2 jön. kellene még egy jérce valószínűleg a ké de megnézném mind a 2-őt
Szia Lajos! Nem megyek sajna disznó vágás lesz nálunk.:(...:) Nekünk jó a pócának nem.De azért ha szépen kérlek nézz szét úgyhogy megjegyzel egy két címet.Vagy ha nem gond vennél nekem is egy katalógust?Üdv:Jani
Közel 400 DB új fényképet töltöttem fel,többek között a németországi Lipcsében megrendezett 2009-es kiállításról.A képek menüpont alatt megtaláljátok a fotókat.
B orongós napok tűnjetek tova, O kkal szomorú NE legyél soha. L épteid kísérje töretlen szerencse, D erűs percek rajzoljanak mosolyt a szemedre. O szoljanak el az óévnek sötét árnyai, G úzsból szabaduljanak a képzelet szárnyai.
Ú j évet hozzon a nesztelen iramló idő, J öjjön már a rég várt, csodálatos jövő.
É vek ha múltok, ha elszálltok napok, V idámságot, örömet számolatlan adjatok! E lfusson most AZ óévnek malaca, T öbbé NE legyen senkinek panasza.
K erüljön betegség, bánat messzire, Í rmagjuk is vesszen mind a semmibe. V ágyaid sorra valóra váljanak, Á lnok szavak többé NE bántsanak. N övekedjen AZ igaz barátok tábora, O kosan élj, NE legyél ostoba. K ívánom neked, legyen 365 szép ünneped!
szia szerintem ez színhiba, de mint a babosoknál és babos leszármazottaknál is megfigyelhető ahogy öregszenek babosodnak. Bár ez valószínűleg nem fog kibabosodni, a nyaka columbiános. Formára szép de ez szinhibí meglátásom szerint nincs elnevezése ennek a színe
Sziasztok,szerintetek ez milyen szín????Babosoktól kelt ez a két db jércike,picinek hófehérek voltak, de most ,hogy korosodnak kezd besötétedni a nyakukon a toll.Várom megtisztelő hozzászólásotokat.üdv Füles