Mert a Luci és a Kormi együtt nőttek fel, és azért nem bántota. :) Amikor kivetem a Kormit a Luci mindig hátast dobot az ágyon, örült neki nagyon hogy játszhatnak együtt. :))
Nekem is tetszik ahogy alszanak! Nekem amikor volt hörim a Luci nagyon jó barátja volt neki, és még a hátára is felraktam és nem bántota. Lucinak még mindig hiányzik a höri barátja. Ez már tegnapi kép. :)
Itt van Szamóca!!!!!! :) Olyan furcsa, hogy nincs velem... és képzeld, hogy ugye az ő lánya Barack, nagyon-nagyon hasonlít rá, és nem volt könnyű megkülönböztetni őket.. és most ott szunyókál a függőágyban.... (mintha Szamó lenne....)
Hát, nagyon megviseli őket, és persze érzik. Mert hát Szamó volt a "mama". Ő rendezte őket. És mindegyik pici volt, mikor hozzánk került. De viszont tudják, hogy nem én vittem, el, mert mikor Bodzát elvittem, mert el kellett altatni, és akkor 3 napig keresték, és nem tudták mi van, most iylen nincs. Mert, lehet hülyén hangzik, de "elbúcsúztak" Tőle. Csak nagyon szomorkásak....
Majd holnapra keresek még ilyen polcos képeket, mert rátetem egy lemezre és most meg kell még keresnem. Olyan jó nézni a patiaidat, aranyosak és szépek. :))
szóval labda..no, hát gondolhattam volna, de mindjárt ilyen papírgalacsinokat nyúzó cica képe ugrik be :) De a labda jobb :) Képzeld! A kéztörlő hengerát nem dobtam ki, és mikor takarítottam a kezembe került, és Hari előtt elkezdtem húzni, ő meg int egy kiscica vetette rá magát :) Olyan játékosak
jajjj... most találtam meg ezeket a képeket :) olyan kis cuki volt. most meg nagy melák :) Olyan gyors volt, nem nagyon tudtam elkapni..azért mosódottak róla a képek :D