A topic nevéből is látszik, hogy milyen fotós eszközök börzéjéről van itt szó.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Eladó 4,5x6-os Zenza Bronica ETR, ETRSI géphez való Zenzanon-PE 4,5/200 teleobjektív (gysz: 4500275) 27.000,- Ft-ért. Jó állapotban, minden megy rajta. Első obivédő gyári, hátsó nincs.
igazándiból a helyzet, hogy minden eladó és eladható, kérdés mennyiért, illetve kinek mennyit ér meg egy egy eszköz. Ott kell eladni, ahol a legnagyobb keletje van, vagy legtöbbért lehet.
A leirt szavaidból azt látom, hogy akkor ez sajna nem az a hely.
De az árult cuccaidat áttekerve nem voltak azért neked istentől elrugaszkodott áraid.
Itt az index fórumokon gyakran alul értékeltek mindent, vagy azért, ert tapasztaltabbak vagytok, vagy nem tudom. Adtam már el pár obit, amiket gyakran az itt lehurrogott árnál is drágábban vittek el, az olx-en, vagy a facebookon..
A Nikon szettre is van jelentkező, az általam hirdetett áron, csupán a személyes átvétel megszervezése miatt döcög a dolog (Ezzel nem magamat akarom védeni, hogy márpedig én jó árat adtam meg, csak mondom, hogy van rá jelentkező..)
Ha itthon akarod eladni (és valóban el is akarod adni, nem csak árulni), akkor az ebay-es árakat felejtsd el. Másrészt az ebay-en 60e körül már valóban hibátlan darabok is vannak, ennek meg hiányzik a tekerője.
Az optika nélkül, így hiányosan max 30ezret érne nekem.
Nikon FM2 SLR váz + Nikkor AF 35-70 3,3-4,5 objektív.
A váz remek állapotban van, az alsó sarkainál van 1-2 kisebb karcolás/kopás. Fénymérője működik, minden rekeszérték lefut. Nagyon ötletes keresője van, a záridő és a rekeszérték is látszik benne, bár ez lehet, hogy csak számomra újdonság.:D Egyetlen hibája, hogy a filmvisszatekerő kar hiányzik róla. Sn.:820667*
Az objektív is szép állapotban van, karc-por- gombamentes, AF csak AF motoros gépvázakon van vele. Fókusz-rekesz finoman jár. Sn.:470466*
A szett ára együtt 55.000.-
mail: gfellner pont mate pont 95 kukac gmail pont com
Elsősorban személyes átvételt javasolnék, Zirc-Veszprém vonzáskörzetében.
Sziasztok! Kicsit off, de nem találtam ilyen topikot...
1 kérdés: Mi a különbség Nikon FM2n és FM2 között? a képeken látható darab FM2? 2.kérdés: Ez a 35-70-es obi mennyiért kel el manapság? Nagyon eltérő árakat láttam az olxen, ezért kérném a segítségeteket.
Üdv hátha valaki tud erről a kis szépségről valamit.A net szerint valami kém fényképezőgép.Germany kivitel.Egyelőre csak netes képet tudtam feltölteni de pont ilyen,gyönyörűszép állapotban bőrtokjában.
Eladó egy szép-jó Cero Six a legjobb változatból, Zeiss Tessar T, Synchro-Compur, gyári bőr tok. A szokásos halovány távmérőn túl mindene tökéletes, használatra kész. sn: 4017016
Eladó,Bessa Voightlander típusú fényképezőgép,tokkal.(1930)Szép állapotban van,mindene működőképes.Egy tisztítást megérdemel,mert kissé poros már.Mivel a szép állapot szubjektív dolog,így átvétel csak személyesen Monoron lehetséges.Habár ha valaki szeretné a postát....az is megoldható.
Ára: 11.000-forint+postaköltség a vevő kérésének és pénztárcájának megfelelően.
Eladó,Nagel Vollenda Schneider Kreuchnacht Radionar 4,5 f/50mm(!!) típusú fényképezőgép ritkaság,tokkal.Szép állapotban van.Egy kis hibája van,a zárszerkezet javításra szorul,talán már volt is javítva.Egy tisztítást megérdemel,mert kissé poros már.Mivel a szép állapot szubjektív dolog,így átvétel csak személyesen Monoron lehetséges.Habár ha valaki szeretné a postát....az is megoldható.
Ára: 25.000-forint+postaköltség a vevő kérésének és pénztárcájának megfelelően.
Foglalják a helyet hátha valakinek megtetszenek. Szóval eladnám egyben az alábbi Olympus Om objektíveket, szériaszámok a képeken. A vázak a hátsó sapkák szerepét töltik be. Uv, sky szűrők minden ami rajt van cakkpakk.