World of Warcraft rajongók fóruma. Mesélj, kérdezz bátran, minden elfér ami Azeroth világával kapcsolatos. DE Tört szerverekről ne itt keress infót! Itt mindenki az eredetivel játszik és nem fog segíteni!
Sziasztok, Rouge karakteremet szeretném felöltöztetni Shadowcraft armor kit-el. Bracers és Belt már van (AH-ból), de a többit nem tudom hol szerezzem be. Ha esetleg valaki tudná a megoldást, hálás lennék:-) Arghai
Yay, micsoda flame-t csináltam már megint. /büszke vagyok
Egyébként igen, én is az azonosuló típus vagyok, mert szerintem a szerepjátéknak az azonosulás az alapja, és az az a dolog, amit az egyik legjobban élvezek a játékban. (RP szeró ftw)
Ezért is volt fura, hogy a DK-m az ork nő volt. Ez a seggbámulás, látod ez eszembe se jutott soha. Viszont, szerintem igenis fontos, hogy hogy néznek ki a ruhák, fegyverek, stb. Azt nem mondom, hogy ronda kinézet miatt nem hordok valamit, ami egyébként jó lenne, de pl. igyekszem színben passzoló ingeket választani a ruhákhoz általában (green lumberjack FTW) és boldog vagyok, ha valami nemcsak jó, de jól is néz ki. Egyébként Horasz a Naxxban eső druidstaffok szerintem elég állatul néznek ki, úgyhogy don't worry.
Túrórudi, bazzeg :D Tegnap láttam 2 feketeöves retard nevűt Arathoron: Foskapitány és Huntervadász :D Utóbbinak az armoryját is érdemes megnézni. Komoly BS érzésem van már ettől a szervertől, de hova tudnék menni? :D
Olyan nagyon mű (jó tudom hülye szó, de nincs jobb most rá) a mozgásuk. Ahogy kis alaposan, illedelmesen leülnek inni. Brrr, inkább a barbibaba belfjeim a kacska lábukkal :-)
Én bánom, hogy annak idején nem "túrórudi" nevű human female priestemet húztaf fel végül. Nekem mindig bejöttek ezek a csajok. Aztán maradt a randa törpe.
Sunnyogásból nálam a legjobb a belf lányok mozgása. Az nagyon ott van a guggolással, a letett kézzel, állati jól néz ki. De azért nem véletlen, hoyg a legrugósabb rugó az az undead férfi :-)
első és évekig játszott karakterem egy NE tolvaj volt :) na most a male NE karakter az én véleményme szerint mindenre jó, csak tolvajnak nem . nekem egy tolvaj-bérgyilkos sunnyogó legyen karcsú, kecses, szikár. ne egy drabális hústorony :) ezért választottam női karaktert hozzá. sokkal "tolvajosabb" a mozgása . meg az egész. és pl. egy t2-ben nem nagyon lehetett észrevenni, hogy nőből van :)
Viszont nekem CoT-ban meglepően normális humant csinált az ud-ből. Próbáltam utána összerakni karaktergenerálásnál a játékban, de se az arcot, se a hajat nem találtam meg... :)
A pipiskedő, csípőficamos humán csajoktól mindig kiver a víz, rosszul vagyok CoT-ban amikor a gyönyörűséges belfjeim és UD-im átváltoznak. :-) Ráadásul mind a belf, mind az UD csajok kasztanimjai mérföldekkel verik a humán csajokéit.
Egyébként nem, nem a seggüket bámulom, hanem összességében azt a szerencsétlen karit :-D A multkorjában le kellett törnöm a pygmy olajas gnóm buffot, mert egyszerüen nem láttam a karakteremet fight közben és teljesen elveszetten éreztem magam, azzal a mini izével Sartharion mellett. Naxxban nem zavart, de Sartharion fix terében nem tudtam azt a kis csöpörtyűt betájolni :-)
Pontosan, én is ezen a véleményen vagyok, hogy aki azonosulni akar az bizonyára a saját nemének megfelelőt indít. De én pl azok közé tartozok akik nem azonosulnak a karakterrel, hanem afféle virtuális háziállatként (kiscica - kiskutya kategória) kezelik.
Nyilván a magamfajtának az a választás mozgatórugója, hogy a karakter szerethető legyen. Ezt pedig nálam a wow által kínált hímnemű karakterek nem igazán hozzák, vagy otrombák vagy buzisak. Tudom, menjek hellokittyonlinet tolni :D
Kasztolási animációban az UD tényleg jó, nekem az ember spec nem tetszik, amikor a draenei priestem COTban emberré változik az mindig sokkoló :D
Ha már a vizuális élményről van szó, akkor KagNaruhoz hasonlóan nálam is inkább a combat animációk játszanak döntő szerepet, mintsem a kinézet. Ezért is nem indítanék például ember karaktert.
A másik dolog az azonosulás. Sok, szerepjátékon felnőtt playernek az is fontos szerintem, hogy mennyire tud a karakterével azonosulni. Ezek a játékosok inkább azonos nemű karaktert választanak.