áhh ez hosszú nekem :) olvasásról jut eszembe, aki szereti a SLAM magazint annak ajánlom hogy rendelje meg egy évre (24 dodo , 10 szám) és sokkal jobban jár mintha itthon minden hónapban megvenné 2500Ftért. Én már megtettem és az első szám megis jött :)
Ja és mégegy cipődolog. A Váci utcai footlockerre is igaz a megjegyzés, hogy "kevés, és méreg drága..." (leginkább and 1 cucc van), de talán érdemes bécsbe a Maria Hilfer strasséra elugrani /idősebbek emlékeznek az utcanévre... :)))/ az ottani footlockerbe, ott sokkal több, és olcsóbb friss cuccot lehet szerintem elcsípni, mert nincs áfa vám postaköltség.
Szerintem is 2k4 huarache nem olyan rossz vétel, és az egész helyzetértékeléssel is egyetértek.
Hozzátenni csak azt tudnám, hogy 24-uszkve 25 kFt -ért van még az említetteken felül adidas GDL (game day lightning) ami egy egészen jó irányítócipő. (T.J.Ford, Arenas, Billups, Telfair viseli)
Én még nem mertem az E-Bay-en vásárolni, de épp most rendeltem pár cuccot a footlockertől. (T-mac cuccokat amiket itthon egyáltalán nem kapni) Teljesen korrekt az ügyintézésük /volt egy kis gondom az ékezetes betűkkel, és írtam javítsák a címem mert nem lesz jó, és nem fogjátok elhinni rögtön javították :))) pár nap alatt már el is küldték a csomagot, csak ki kell várni míg ideér./ Annyi hogy 30$ postakötség + cikkenként 2$ csomagolási díj + 25% áfa + 3% vám + 3000Ft itthoni postaköltség jön rá. Tehát érdemes több embernek együtt több cuccot rendelni.
Dombornyomású kártyával simán pillanatok alatt nyélbeüthető a deal.
Ha pedíg valaki ilyen vén zsír mint én, és már nem a legjobb cipőt akarja, henem jót de olcsón némi öreges labdázáshoz akkor láttam tizesért kifutó air zoom-okat. (bár valszeg úgy van hogy csak bizonyos méretekben van pár darab.)
Ok. Na most komolyabb.
Mondjuk ha az Magic nem vesztett volna a Bobcats ellen 4-ből hármat, akkor kevésbé kéne fájjon a fejük....
na most air kedvenc topikja jön ...SNEAKERSSSSSSSSSSSSS :))))
Na ma voltam a westendbe, meg multkor jártam a váci utón is , megnéztem a MO. beli kollekciót , mit is mondjak mint a szokásos :) (gyér és méreg drága)
AJXX- 50 ropi, pfff nem tudom hogy ki az a hülye aki megveszi (hivatalos retail: 175dodo) Ebayen 150 körül megkapod mire kiszállitják 190-200 szal még mindig jobban jársz ha Ebayen veszed meg.
2k4- Láttam 42ért a váciba, meg ma 29ért a westendbe ,na a 29 már viszonylag barátságos de hát ha átszámolod az kb 130-140 dollár, egy tavalyi szezon cipőért így már elgondolkoztatobb. Viszonyítás képen szintén kint, 50-60dodoért megtudod venni. (leszámítva a lasert és az AS versiont)
AJVII retro (olympic) - már nyár óta ott rohad a polcokon és csak nem akarják levinni az árát 42ről ...érdekes
AJXIII retro - bordó-fehérbe láttam szintén 42árt, hivatalos reatil: 130(?) de sztem ilyen színben ebayen 110-120 körül belehet szerezni más kérdés hogy senkinek se kell :D
ja meg láttam Lebron IIt (AS version) - 42 ropi szintén, no comment (kint 70-80ért se kell senkinek :) )
na kb ennyit a mostani helyzetről, tudom nem kéne a kinti árat a hazai árral összehasonlítani, de most erre jutottam :) Szal aki cipőt akar venni irány EBAYYYYYYY ( csak vigyázzon ,dehogy egy faket vegyen :/) EBAY POWAAA
a Footlockerbe láttam tök jó Jordan polókat 7ért ,tök jók voltak csak nem voltak nagy méretben :(
örülnék ha megint a Detroittal játszanánk, bár őszintén megmondva sok esélyünk nincs :( , Tinsley sajna már nem fog valszeg visszajönni erre a szezonra, JO ugyan visszajön ,de Artest nélkül kevesek vagyunk hozzá. De ha Uncle Reggie tudja azt hozni amit a Knicks ellen szokott hozni a POban akkor bármi előfordulhat...
ja, és persze a legnagyobb, amikor Billi Krisztal (A Clippers Rajongó), a Felejtsd el Párizst!-ban mint NBA játékvezető kiállítja Kareemot a búcsúmeccsén. meg Isiah Thomast, meg még egy csomó játékost, na az klasz.
az imdb szerint Muresan csak abban a debil BilliKrisztalos szarságban játszott - mit mást, mint egy meglepően magas román csodabogarat, akit az amcsi Billikrisztal elvisz a zusába vásári bohócnak.
egyébként az egyik legjobb kosarasfilm - sztem - a Vájtmenkentdzsámp, mer abban valódi színészek kosaraznak igazából. Egyébként az is egy szar film, sztem.
ja, és elég idegesítő mindegyik legújabbkori kosaras film sztem, mert a - többnyire fekete - szereplők annyit-de-annyit pofáznak iszonyú idegesítő-feleslegesen. na mind1.
A kosaras naplóját meg a Hoosiers-t nem is láttam, de állítólag az utóbbi a "világlegjobb" sportfilmje.
és persze az én kedvencem a Blue Chips. Nincs meg vkinek??? (eccer láttam, oszt úgy emlékeztem, h milyen frankó, aztán láttam még egyszer, és rájöttem, h egy rakás szar az is. mind1)
Újabb rosszhír air-nek és a többi Orlando-fannak: Jameer Nelson legalább 2 hétre lesérült, valamilyen borda-sérülése van. Így Christie és Turkoglu után ő is kiesett és már csak Steve Francis maradt irányítónak. A Magic Kenny Andersont, Andre Barrettet, Derrick Zimmermant vagy Smush Parkert szeretné leigazolni, de bonyolítja a helyzetet, hogy jelenleg 15 igazolt játékosuk van és 3-an vannak a sérültlistán. (Külön engedélyt kell kérniük a ligától.)