Volt egy tippem :-D Meg sokat voltam Maxocskáéknál és láttam mit művelnek egymással a kölkök :-D Remélem azért Rubi nem fogja visszaadni a kölcsönt :-) Egyébként meg nagyon cukik amikor belendülnek, csak utána majd egy nagy-generál fog kelleni :-D
Így is értettem :-D Még a kicsi érkezése előtt lenyírtam róla praktikussági okokból, és nagyon is jól tettem látva mit művelnek. Épp elég most Rubi füleit bontani, mert azt szereti Hana leginkább húzni, ha a komplett mellényével kéne ezt csinálni az neki sem lenne jó. Majd visszanövesztem ha már nem nyúzzák egymást folyton, de lehet ez sosem fog bekövetkezni :-D. Minden esetre mivel Hanának kiállítási szőre kell hogy legyen, épp elég lesz őt bontogatni :-)
A gazdájuk hajléktalanná vált, vidéken vannak, hétfőn hozzák őket, mennek kozmiba, mert kb. 1 éve nem voltak nyírva. Egy rövid időre van helyük, sűrgős lenne az elhelyezésük.
Köszi :-) Aranyos vagy :-) Ma Rubikán volt a sor, mivel pár napja sikerült összerondítani egy megázás utáni kiszárítással reggel éhgyomorra, így volt mit kijavítani :-D A hátán egy pár hónapja megjelentek forgók valamiért, így oda csak ökörhugyozást lehet alkotni- ez nem annyira jó. Most már volt annyi eszem legalább, hogy ne a saját fejem után menjek, és mögötte a monitoron lestem egy nagyon profin megcsinált uszi képét, így alakul lassan ez a fazon is.
Egy fehér és egy ezüst törpe uszkár szuka keres szerető gazdit. A kutyusok 5 évesek, olyan helyet keresünk nekik, ahol továbbra is együtt maradhatnak. Hétfőn mennek kozmetikába, szépülés után kapunk képeket.
Puli-uszkár-szerű, fekete-GRAFITSZÜRKE KANt láttam szaladni, nem fiatal már. Nyakörv volt a nyakában, hosszú, vágatlan farkán kicsit hosszabb szőr.
Nem hagyta magát megfogni. 12. kerületben szaladt a Diana úton felfelé, de mintha egy hete láttam volna egy hasonló kutyát az Istenhegyi úton egyedül (nagyon félős lehet).
Én nem szívesen mondok összeget nehogy valaki szemet vessen rá... szerencsére elég védett helyen lakunk, ide nem jön be senki, de a parkban mindig résen vagyok nehogy valaki felkapja és elrohanjon vele... sajnos mindent kinézek az emberekből, főleg néhány alakból.
Köszi! :-) Budakeszin lakunk albérletben igen. Hana egyelőre sötétebb- remélem marad is egy darabig és ennyire nem fog kivilágosodni- de biztosan fog. A kicsik mindig sötétebbek. Rubi kicsinek sem volt ennyire sötét, így remélem Hana nem lesz ennyire világos.
Én mindíg azt szoktam mondani, hát nem látja hogy ezek szinhibásak? Látott már barna kutyát?
Hernádnémetiben is megkérdezte egy nem ma barnult kisfickó, hogy ezek a kutyák eladók? Most mondjam neki, hogy nem kap anyád annyi segilyt amibűl megfvehetné?
Hana baba ma 4 hónapos! Édes pici gyönyörű csillagot ebből az alkalomból megkozmetikáztam és egész jó lett ahhoz képest amennyire féltem a feladattól :-)
A "falusiak" a csodájára járnak- persze nem sűrűn látni errefelé ilyen kutyát, ma is megkérdezte egy díszpéldány a legfontosabb dolgot, hogy mennyi egy ilyen kutya. Mondtam diplomatikusan, hogy attól függ honnan... Következő kérdés hogy mire tartom? Hát mondom ezt meg hogy érti? Házőrző(!) vagy tenyészteni? Mondtam: társnak! Hát ezzel a válasszal nem tudott mit kezdeni, többször is visszakérdezett mint aki rosszul hall. Itt ilyen kategória nem létezik... Utolsó kérdése az volt, hogy bent a lakásban tartom e őket- mondtam persze! Erre megint bambult értelmesen hogy háááááát... Ha még azt is elmondom hogy az ágyamban alszanak lehet ott kap infarktust :-D
Már nem bömböl, de marha szottyadt benyomást kelt szegény. Olyan kis szerencsétlen. Jól telt az éjszaka, nyugodtan aludt, sokat fekszik, egyetlen felesleges mozdulatot sem tesz. Már eszik rendesen. még a gyógyszereit is simán beveszi, de csak azért, hogy nehogy Döme kapja meg. :-))
Nah meggyüttem. Sajnos ma dolgoznom kellett, tegnap meg nagyon későn értünk haza, és utána persze a kis beteggel foglalkoztunk. Szóval, másfél órás volt a műtét, nagyon stramm volt a kiscsaj. Bár sokkal rosszabbul volt, mint az ivartalanítás után, azért este már kikéredzkedett pisilni. Aztán meg párszor az előszoba szőnyegen ment ki. :-)) Azt mondta a doktor bácsi, hogy jól sikerült a műtét, sok reményt fűz a teljes felépüléshez. Borzalmasan sírt műtét után, aztán egész éjjel nyüsszögött, sírdogált. A legrosszabb az egészben, hogy nem kaphatott fájdalomcsillapítót, mert akkor ha nincs fájdalma, terheli a lábát és azt nem szabad. A szívem szakadt meg érte. De aztán ma délutánra normalizálódott már egy kicsit a helyzet. Sokat fekszik, de három lábon eldöcög a kertben is. Aztán a lépcső alján néz fel rám, hogy segíts már na, nem látod, hogy átment rajtam egy úthenger, amíg aludtam?? Dömére most nyugodalmas napok várnak, nem kell állandóan a szipirtyó támadásaitól tartania. :-)) Szerintem unatkozik is rendesen :-))