Keresés

Részletes keresés

kicsibogar Creative Commons License 2003.12.03 0 0 132
Szia Iriszke!
Szerintem senki nem fog kinyírni, szvsz ez nem olyan topic :))
Kurda tényleg érdekes személyiség, mondom én csak az 5ikig olvastam, de van benne valami kettősség, jót akar, a béke szeretete mindenek felett, és akkor mégis megöli Gavnert(jól írtam?).Szóval erősen el lehet gondolkodni a pasiról...
Előzmény: IRISZKE (130)
IRISZKE Creative Commons License 2003.12.03 0 0 131
Na tessék!Megszólalok és rögtön hülyeséget dumálok:)Angolul nem lehet kapni , magyarul meg hát ott tartanak az említett áruházak , ahol leírtam...
anyám , ekkora égést :)))
Előzmény: IRISZKE (130)
IRISZKE Creative Commons License 2003.12.03 0 0 130
Na , én is visszatértem.Kb. 1 hónapi keresgélés után sikerült megtalálnom a papíromat , amin a jelszavam van...tom , h csinálthattam volna új reget , de nem csináltam :)
Hogy én mennyi mindenről lemaradtam :(Persze mikor ide nézek minden nap , akkor senki se ír 2 hétig...na mind1
ITTHON NEM LEHET KAPNI MAGYARUL!Vagyis nem nagyon vszínű , mert a Libribe(amiket én ismerek) nem lehet kapni a 8.at(jellemző!), az Alexandrába (én az ország legnagyobbjába néztem) meg még a 6. résznél vergődnek...ennyit erről.
De meg lehet neten rendelni , csak az meg piszok drága...vmi 11.9 font + postaköltség...
Én nekem össz-vissz egy emberrel sikerült megszerettetnem...ennyit a sikerességemről :)Én ismerek fiúkat is , akik bírják a könyvet , de sztem is a lányok vannak többségbe...mondjuk ez sztem érthető is.Mert az oké , h nem "csajos", de azt leszámítva... :)))
Hmmm....most lehet , h engem itt ki fognak nyírni, de nekem Kurda a kedvencem (HOOPSZ)...az egyik:)Mert még bírom a Darrent,a Gavnert , a Debbiet,a Vanchat,az Evrát, az Arrát és a Lartent...csak az a gáz , h a 9.ben meghal a Larten(most remélem nem árultam el nagy titkot :( )És elvileg a 10.ben kiderül , h ki a harkat + a Darren beszélhet a Lartennel.1ébként meg sztem az is vszínű , h nem tudják kinyírni a vérszipolyok urát....abból fognak jönni , gondolom a következmények: a köv. részek...nah , abbahagytam a szövegelést , sztem mindenki milliószor elaludt rajta...sorry.Csak már ki akartam dumálni magam :)

Bye

kicsibogar Creative Commons License 2003.12.03 0 0 129
Halihó!
Sil jó Téged itt is látni. Képzeld el én is az első ötöt olvastam ki, és most itt csücsül Toffy hetes és nyolcas kötete hatodik nélkül... Nagy a kísértés, hogy nekiessek, de lehet nem teszem mégse.
Igen, azt hiszem tényleg a női rajongók vannak többségben, az ismerettségi körömben is Zsizsi barátnőm lett "megfertőzve" Szóljatok ha találkoztok a nagyon kevés kivétellel :)))
Toffy nagyon köszönöm a könyveket,most már tudom, mit hagytam volna ki, de szerencsére nem tettem.
Nekem eddig Larten, Debbie Evra és Darren szimpatikusak. De ki tudja, mit hoz a folytatás...
Pusza: Zizi
Toffy Creative Commons License 2003.12.03 0 0 128
Igen, ezt én is észre vettem... :-( Sajnos...
T.
Veqfuritamma_Dzsulájska Creative Commons License 2003.12.02 0 0 127
Érdekes, miért leginkább lányok rajongnak a Vámpírkönyvekért? Eddig össz-vissz 1 fiúval találkoztam, akinek igazán tetszett...de lehet, hogy nem kérdezősködtem eleget:) Pedig szerintem nem egy lányregény:)
Toffy Creative Commons License 2003.12.02 0 0 126
Visszajöttemetttem! :-))))))))))
Van net, bővebben vamikor!
Silverflower Creative Commons License 2003.12.02 0 0 125
Jé ismerősök! :))) Sziasztok mostantól ide is be fogok alkalmatlankodni néhanapján :)
Kedvencem Larten és Arra Sails! És olvastam az első 5 kötetet! :) sajnos még csak erre volt pénzem!

Silver

Veqfuritamma_Dzsulájska Creative Commons License 2003.11.29 0 0 124
Nézelődtem, hogy hány könyv lesz egyáltalán. az átlagos vélemények szerint 20 vagy 24...elég sok, de nem baj:) Szvsz 21 v 24 lehet, mert hát hármasával alkotnak egységeket.
kicsibogar Creative Commons License 2003.11.26 0 0 123
Sziasztok!
Örömmel jelentem be tegnap is lecsíptem vmit a lemaradásomból mert elolvastam a 2könyvet(Zsizsi barátném megvette). Toffy, nagyon de nagyon bezsongattuk Darren Shannal, talán túlságosan is.
Szóval ha nem nagy pofátlanság akkor én a 3+4ik kötetet kérném el pénteken, és köszönöm előre is!
Off: Toffy hol és mikor találkozzunk pénteken?Mikor megy vonat? Vácra indulót kell néznem?
Legyetek "jók" :))))
Toffy Creative Commons License 2003.11.22 0 0 122
Én úgy ahogy szoktam chatelni, de a trefin fent vagyok...
Veqfuritamma_Dzsulájska Creative Commons License 2003.11.21 0 0 121
Lu: jó ötlet a csetelés, de szerintem lehetne inkább a chat.hu-n vagy a trefort.net-en. Mert ott vagyok regisztrálva:) Bár a chat. hu-n sajna nem nyitogathat bárki kedvére szobákat, annyi van amennyi van:(
A trefi meg fél óra után tuti lefagy...

szóval...Visszavonok mindent, lehet a hunchat:)

Előzmény: Lu Helianve (113)
Toffy Creative Commons License 2003.11.21 0 0 120
Ez olyan, mint amikor én azt hittem, hogy ha nem szedik le a tyúkszemem, akkor 3 év múlva akkora lábam lesz, hogy nem bírok cipőt felhúzni... Az óta 6-7 év telt el... :-)
T.
Veqfuritamma_Dzsulájska Creative Commons License 2003.11.21 0 0 119
Hát egy biológiailag tényleg lehetelen, de Darrennak jó a fantáziája, és lehet, hogy ilyen dolgokat még nem is tud..egyébként is jó dolog ijeszgetni magát:)
Én is azt gondoltam egyszer kicsi koromba, hogy ha szálka megy a lábamba, akkor az elikezd fölfelé húzódni, és végül a szivembe szúródik:) Meg még voltak dolgok, már nem emlékszem mindenre..
Toffy Creative Commons License 2003.11.21 0 0 118
Zizi: A lakmuszost tudtam, a másik, ha te mondod... :-)
Egyébként én a kígyót, pókot és farkast szeretem meg max a macskákat...
T.
kicsibogar Creative Commons License 2003.11.20 0 0 117
Lakmuszpapír arra való, hogy az oldat ph-ját határozzuk meg vele( legtöbsször). Én úgy tudom az ember bőre 5.5 ph-jú, ez tényleg savas tartomány. Nem tudom mit csinált pontosan, de szerintem egy halottnak nincs nyálműködése, azt is vizsgélhatta ezzel. Vagy a verejtékezését...
Az elején arról mereng, hogy mi lezs ha lemászik a pók a gyomrába, és ott lerakja a tojásait, és kikelnek a kispókok és felfalják. Na én itt akadtam fenn, technikai okok miatt...
Jó éjt és jó hétvégét!
Előzmény: Veqfuritamma_Dzsulájska (116)
Veqfuritamma_Dzsulájska Creative Commons License 2003.11.20 0 0 116
Szégyen, én még senkit se zsongattam be...uncsitesóm olvsta az első részt, és nem tetszett neki! Hát lehet ilyen?

Kinek a gyomrába kel ki micsoda? A memóriám...
Én azzal kötözködnék, hogy Steve lakmuszpapírral vizsgálta, hogy Darren él-e. Bár azt hiszem megmagyarázható...az ember bőre alapvetően savas, de a halotté már olyan száraz, és csak az oldatokban lehet mérni...ugye valahogy így van?

Én utáltam a pókokat ezidáig, szinte frászt kaptam tőlük, de a DS könyvek hatására már szinte szeretem...de azért hozzá nem érnék egy ujjal se:)

Előzmény: kicsibogar (114)
Toffy Creative Commons License 2003.11.20 0 0 115
Le avgyok fáradva, de 8... :-)
Zizi: Mesmer még a gyors gép miatt nem tudott jönni... Amúgy a film Mesmert kölcsönkérték tőllem nem rajongók...
T.
ui.: Mielött megint össze vissz beszélek...
kicsibogar Creative Commons License 2003.11.20 0 0 114
Halihó!
Toffy akkor majd írok Neked mailt, mikor jó a jövő héten. 7 ember! Te jó ég! Már profi térítő vagy :))))Mesmert még hogyogy nem zsongattuk ide???
Lu! Most csak a kötözködő vegyész tört ki belőlem, de már az elején olyan gondjaim voltak, hogy egy ember gyomrában(mivel az erősen savas) nem kel ki semmi, mert jóval előtte megemésztődik. Tudom, tudom ez csak fikció( vagy mégse? ;) ) de akkor is. Meg alapjában véve nem a kedvenc állatom a pók. Szóval én ilyesmire gondoltam. Összességben mégis nagyon tetszett!
Zizi
Lu Helianve Creative Commons License 2003.11.19 0 0 113
Szia mindenki!
hálás köszönet a válaszokért!örülök hogy mindenki ilyen jófej itt!:)))))
nem akartok majd néha feljönni a hunchatre?ott csinálhatnánk egy darren shan szobát!ott mégiscsak többet tudnánk dumcsizni!
www.hunchat.hu
írjatok hogy milyen az ötlet!bár nekem mind1 hol csak beszéljünk Darrenről!
én kb.7 vagy 8 órától tudok fennt lenni!
írhattok ide is!itt előbb megnézem:csilla@myway.com
Puszi:Csilla:)
Toffy Creative Commons License 2003.11.19 0 0 112
Zizi: Örülök, majd adom a kövit. Akkor már 7 embert zsongattam be Darren Shannal... Gyarapodunk, gyarapodunk. Ez jó! :-) Majd utánna nézek a letöltésnek.
Ver: Nekem tetszett a cirkusz leírása.
T.
Veqfuritamma_Dzsulájska Creative Commons License 2003.11.19 0 0 111
Mi az a pár ütős dolog ami nem tetszett? (nekem pl. a cirkusz leírása nem tetszett annyira)
kicsibogar Creative Commons License 2003.11.19 0 0 110
Szai Toffy és Mindenki :)))))
Én most olvastam még csak ki az első kötetet, de nagyon nagyon tetszik pár ütős dologtól eltekintve. Szerintettek nem lehet vhonann letölteni a könyveket?...
Toffy jó az , ha jövő héten talizunk vmikor és visszadom a könyveket? És ha lehetnék olyan pofátlan el is kérném a 2 és a harmadikat, mert tényleg nagyon olvastatja magát.. :))))
Legyetek jók!
Üdv egy újabb Darren Shan rajongó :)))
Ja igen Zsizsi barátném is vagyis ketten vagyunk, mert neki is kezébe adtam és jónak találja :))
Toffy Creative Commons License 2003.11.18 0 0 109
Én emlékszem!
Üdvike az újnak! (Sorry, de a név memóriám nem valami hűde nagy... :-D)
Nem, még nem lehet magyarul kapni. Én is az Alexandriát vagy a nagy Libriket ajánlom.
T.
Aryan Ferisse Creative Commons License 2003.11.18 0 0 108
Jujj, nagyon le vagyok maradva... Én még nem olvastam a 8.-at.... Sürgősen intézkednem kell! :D

Egyébként hogy vagytok? Már megint rég nem jártam erre. Lassan rászokok, hogy félévente 1x felnézzek. (Lehet, hogy már nem is emlékeztek rám...)

Veqfuritamma_Dzsulájska Creative Commons License 2003.11.18 0 0 107
Micsoda kérdésözön...örülök a lelkesedésnek:)
-már van 9 is?
-Én még nem láttam sehol, meg nem is halottam, hogy megjelent volna, de azért minden boltban ezt lesem...nemsokára, remélem. Majd szólok, ha észreveszem vhol:)

-és tudja valaki hogy hol lehet megvenni angolul?
I dunno. Esetleg Pesten, úgy hallottam az Alexandrába meg a libriba nagy az idegen könyv választék, de az esély nem valami nagy. Bezzeg Harry Pottert szinte mindenhol kapsz:P Én is szivesen megnézném milyen angulul, főleg az ilyen furcsa kifejezések. A darrenshan.comon csekkolhatod a különféle nyelvű borítókat...Nekem az amerikai tetszik legjobban

és tudja valaki hogy hol lehet megvenni angolul?
én úgy fél 7 és fél 8 között szoktam. Kivéve amikor nem. (pl ma)

Előzmény: Lu Helianve (106)
Lu Helianve Creative Commons License 2003.11.18 0 0 106
Sziasztok!most fedeztem csak fel ezt a fórumot!
Én is nagyon szeretem Darren Shant!
én már nagyon rég olvastam el az első részt!
kár hogy nem találtam ezt a helyet előbb!:(
amúgy eddig nekem 8 rész van meg magyarul!
már van 9 is?
és tudja valaki hogy hol lehet megvenni angolul?
mikor vagytok itt általában?
írjatok légyszi!ide is de lehet a mail címemre is!köszi:)))))
csilla@myway.com
Toffy Creative Commons License 2003.11.12 0 0 105
Nekem rácsavarodva a petefészkemre és el kezdett mozogni és ki be fordulni... 13 öltéses kis seb...
Veqfuritamma_Dzsulájska Creative Commons License 2003.11.11 0 0 104
A cysta az elég rossz... anyámnak volt egy a méhében néhány éve, megműtötték, de azóta már nem is lehet gyereke. még szerencse, hogy nem is akartunk volna kistesót. Neked hol volt?

Most nagyon OFF vagyok:p

Toffy Creative Commons License 2003.11.09 0 0 103
Volt egy 5x7 cm-es cystám, ami miatt meg műtöttek. Úgyhogy nem voltam jó pár napig e miatt.
T.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!