Arról a tenegeren túli bizonyos sokkal vastagabbakról meg amíg nem látom, az a véleményem, hogy olyan lehet, mint az egyszeri horgász hala. Tudod, az a bizonyos EKKORA halat fogtam című táncjáték :)))))
Selyemkóró? Istenbizonynemtuttam, hogy nekem olyanom is van! Melyik az?
Most meg azon gondolkozom, miért zokoglyak.... Ja, tényleg! Eltört az a szép üvegtálam, amiben virágszirmokat szoktam fotózni! Méghogy eltört...eccercsak eldurrant! Spontán! Ez volt az :
Végülis ha úgy fogom fel, most van egy csomó szaporítanivaló ez-az-om:) Most már egész jó a kedvem:)Szerintetek kihajtanak újra a növénykék, vagy már csak tavasszal?
Sziasztok! Jöttem nyafogni.........:( 2 jégeső volt a napokban,és a növénykéim le vannak csupaszodva, levél virág nélkül.Bugik, angyaltrombiták, a szülinapi jázminom.Na jó, azért annyira nem vészes a szitu, néhányat gyorsan bevittem a garázs alá lábassal a buksimon:))GURIGA a hibis topicban megdícsértem az eggyik hibiszkuszod,itt fölülről a 3. kép.Nagyon szép a színe és a formája.
Itt a parkban annál sokkal komolyabbak is nönek. Eccer éppen ö fényképezett le, ahogy az egyiken (véletlenül) felakadtam... Nade most már valami zokogós kép is kellene...
Mi ebben a zokogó? Hogy hiába küldtem magokat, nem nagyon sikerült senkinek! Ezek itt keltek ki a kertemben, elhullott magokból. Amit vetettem, nagyon keserves lett!
Azt hiszem, GURIGA mocsári hibiszkuszokról beszél, te meg a szíriai mályvacserjéről (én lila alól kaptam magoncokat, amik fehérek lettek nálam...). Tényleg, érdekelne, hogy azok magról kelve megtartják-e a színüket?
Azt hiszem, hogy hibiszkusz fütyül arra, hogy milyen magból vetették. Nálam a kertben van egy fehér hibiszkusz, még Anyám ültette sok évvel ezelőtt. Néhány "fiát", akik alatta keltek magról, szétültettem a kertben. Mind lila lett. Ennyit a hibiszkuszról.
Nem jól raktad be a képet! Szerintem ez így áll, és akkor nem zokogni valóan hosszú lógója, hanem vidám, hosszú állója van. Mit állója! Állói! :)))))))
Annál is inkább, mivel egyikötök se küldött még soha képet magáról! Majha kültöknekem, akkor beszélünk. (Nekem azismindegyhogy bajusszal vagy anélkül külditek. Csak aki bajuszos, annak hogyismongyam...a zojan nenagyon várlyon Gurigabókokat!)
"Komojra" fordítva a szót - a hibiszkuszaimat azért zokogom, mert az általam magról keltek mind egy szálig FEHÉREK lettek! Valahogy összekevertem a magokat, és nekem a fehér maradt. Az idén meg fogom jelölni valahogy. Eredetileg amit vásároltam, vegyesek voltak. Szorosan egymásba fonódva voltak a cserépben, és nem akartam megsérteni öket a kiültetéssel. Az ágaik most össze-vissza keverednek.