Keresés

Részletes keresés

Iamready Creative Commons License 2007.07.02 0 0 1686
Iamready Creative Commons License 2007.07.02 0 0 1685
itt homályos a kép, meg ferde is, mert nem tudtam eldönteni, hogy féényképezzek vagy nyújstam a kezem.
Iamready Creative Commons License 2007.07.02 0 0 1684
Ba tapizása
Iamready Creative Commons License 2007.07.02 0 0 1683
na, a kép berakással gondom van, igen kicsi lesz. Próbálkozok még, bocs, ah valakit ez most zavar.
Iamready Creative Commons License 2007.07.02 0 0 1682

Keithleen, mikor először olvastam a hozzászólásodat nekem is az volt az első gondolatom, hogy remélem nem a szőke vagy. Ne haragudjon meg ő sem, de valahogy nem komáltam őt, plázacicának néztem. Már csak azt vártam, hogy egyszer csak Bryan odaszól a szőkének, hogy várjál meg koncert után. Hanyat vágódtam volna!!!!

Aztán megnyugodtam, mikor egy puszi után elengedte, s még utána sem nézett.

Te is nagy mázlista voltál, hogy felhívott, s puszit is adott. Mit csináltál, hogy felhívd a figyelmét? Vagy körülötted, mindenki banbán nézett, s egyedül te rajongtál?

Láttam a koncert végén, amikor Brigittával interjút készített a TV2. Megmutatta, hogy mivel hívta magára a figyelmet: fehér sapka, s kartonból egy ezüst nagy nyíl, amelyet maga fele tartott. Ötletes volt, Bryan pontozta. S nem is vallott szégyent a csaj.

BA
Iamready Creative Commons License 2007.07.02 0 0 1681

Koncert után nem volt hangom, s másnap izomlázam volt.

Bántam, hogy nem készítettem valami ajándékot (kabala), mert feldobhattam volna  a színpadra.::((((

S üzenetet sem írtam, ott rögtönöztem A4 lapra. De elolvasták, Keith is és Bryan is. Láttam, hogy olvassák, s rámmosolyogtak.

Nem voltam valami nagy ötletes, próbáltam egy üzenetet írni neki a számaiból: Bryan, here I am, Back to you, I am ready.

Aztán meg van egy egy száma Friday Night in London City, nagyon kedvelem ezt a számot, s akkor felírtam most nekik, hogy Saturday Night in Budapest City. Mosolyogtak. Ezt a számot sokan nem ismerik.

Iamready Creative Commons License 2007.07.02 0 0 1680

Oahh, mennyi jó beszámoló s kép....

Én elől voltam középen, pont a középső kordon mögött. Dora... te s a barátnőid a hátam mögött álltatok. Emlékszem a Danubioszos kezekre, amelyre ráírtátok, hogy I love you Bryan. Ekkor mondtam a férjemnek, hogy látod, nem csak én vagyok őrült.

( A férjem megnyugodott :)

Szomorú szívvel olvasom, hogy hátrébb nem ilyen jó volt a hangulat. Úgy éreztem végig, hogy milyen jó a közönség , végig énekelünk. Sokszor még meg sem vártuk, hogy Bryan elkezdje, kezdtük. Én végig hallottam a közönséget énekelni.

Az igaz, hogy mellettem egy 40-50 körüli nő állt, aki azt mondta, hogy nem is tudja, ki az a Bryan Adams. Olyan mérges voltam, hogy akkor mit keres ott elől, foglalja a helyet. De az fényképezni s kezet nyújtani azt tudott, még kicsi volt bele a hely! Aztán a közelemben mondta az egyik srác a barátnőjének nagy hangosan, szerintem azért, hogy halljam, hogy a közönséget mindjárt jobban lehet hallani, mint Bryant. Remélem, nem azért mondta, hogy zavarja.

Mindenesetre megéri egy fél napot Bryanre várni. Elől biztos jobban lehet koncertezni. Bryannel főleg!!! Tényleg annyira emberi, szembe néz, végig kommunikál a közönséggel non verbálisan is. A koncert vége fele a securytisek megszólítottak egy tagot, hogy ne fényképezzen( nem tudom, milyen lencsés gépe volt) Hosszasan eltartott ez a megszólítás. Bryan végignézte, mi folyik ott. Nem emlékszem már melyik számot énekelte.De olyan tipikus Bryan nézése volt, az az összehúzott szemöldökű. Nem hiszem, hogy ő szólt volna, hogy zavarná őt az a vaku.

Szóval nagyon vagány végigkísérni Bryan minden mozdulatát a koncerten. Nem egy fényben pompázó sztár, aki a show-val vagy a nagy szövegekkel kápráztatja el a tömeget. Nem tudom, hogy lehet egy sytár ilyen természetes.

Az egyik interjúban megkérdezték tőle, hogy izgul-e fellépés előtt, s hogy mit csinál.

Az volt a válasza, hogy nem tud enni, fogat mos, s borzasztóan izgul.

Arra a kérdésre, hogy mitől fél leginkább, az volt a válasza, hogy attól, hogy kiáll a tömeg elé, s nem működik a mikrofon.::))) Nem ez látszik rajta a színpadon.

Van egy mosolya, amivel szerintem álcázza az izgalmát. Akkor láttam ezt, mikor előszor bejött, s ment a b-stage felé. Ott ment el mellettem, nem pacsizott, tartotta a kezét a teste mellett, s mosolygott. Én meg szinte elájultam. Mind a nagy színpadra vártam, azt már tudtam, hogy nem Good evening-gel kezd, hanem egyből rázendít. Előzőleg nem tudtam, hogy lesz b-stage is, csak a helyszínen sejtettem valamit.De azt, hogy ott kezd, azt már nem gondoltam. S egyszer csak mondják, hogy né, itt jön Bryan. Azelőtt láttam hogy két gitárt elvittek, s nem hozták vissza, de még akkor sem sejtettem, hogy mi lesz. Váratlan volt, mikor egyszer csak egy lépésre tőlem megláttam Bryant.

A Best of me-nál sem volt semmi a sok tapizás. Pechemre pont nálam nem állt fel a kordonra.Velem szemben a Viposok fogdosták. Ezért mérgelődtem!!!

S pacsit sem adott:(((( Ezt viszont valamennyire kárpótolta, hogy Keith és Norm adott egy pacsit nekem, s Keith még rám is mosolygott.

De hát ez semmi, amellett, hogy Robin egy repülővel utazott velük, s beszélt is velük. Tényleg mázlista vagy, Robin54!!!Nerm kérdezted meg, hogy hol van Bryan? Ő miért nem utazik velük?

letsmakeanight Creative Commons License 2007.07.02 0 0 1679
http://www.rtlklub.hu/videotar/?vkatid=7&videoid=070719326&adasid=3127

itt is volt összeállítás, de erről lemaradtam
Steffi21 Creative Commons License 2007.07.02 0 0 1678
Steffi21 Creative Commons License 2007.07.02 0 0 1677
Köszi, pont most volt. És mutatták, ahogy autogrammot osztogat!!!!!!!!! nekem is kéne egy!!!!!!!!!
Előzmény: Unit21 (1675)
keithleen Creative Commons License 2007.07.02 0 0 1676
grat robin:D
Előzmény: robin54 (1668)
Unit21 Creative Commons License 2007.07.02 0 0 1675
Fókuszban is mindjárt lesz róla valami!
Steffi21 Creative Commons License 2007.07.02 0 0 1674
Én lemaradtam róla. Mi volt benne? Gondolom összevágva volt pár részlet a koncertről..
Előzmény: letsmakeanight (1673)
letsmakeanight Creative Commons License 2007.07.02 0 0 1673

Hi Robin!

Már sms-ben is írtam,hogy MÁZLISTA VAGY!!!!!

Láttátok az Aktívot? Gondolom felteszik a TV2 honlapra is.

Steffi21 Creative Commons License 2007.07.02 0 0 1672
Á, nem semmi érzés lehetett meglátni őket a repcsin!!! Ügyes vagy!! Bryan mindig külön utazik?? Valaki mondta, hogy Debrecenben is külön ment!
Steffi21 Creative Commons License 2007.07.02 0 0 1671
Köszi mindenkinek a képeket és a beszámolót!

Először is gratulálok mindenkinek aki előre tudott menni, énekelt, és végig élvezte a koncertet.

Mi éppen a kezdésre estünk be, szóval előzenekar meg ilyenek az kimaradt.
Előttem egy pár smárolt végig, kb. 3-4szer pillantottak a kivetítőre, a többit inkább csinálhatták volna egy szobában is..semmire sem figyeltek, arra sem, hogy épp egy magyar honfitársunk énekel Bryannel...
A részegekről jobb nem is szólni. Az emberek többsége kb 2 számot ismer Bryantől, aztán ennyi, tök fapofával nézték a műsort.
A Robin Hood betétdalánál mellettem egy csaj felsikoltott, hogy: Jaj, ismerem ezt a számot!!!!!! Mondtam is magamban, de jó neked.-))
Én végig énekeltem az összes dalt, nem érdekelt, hogy néznek rám, én Bryan miatt jöttem, és nem azért, mert ingyenes családi program van.
Remélem a Bon Jovi nem jön ilyenre, mert ezt a közeget nem bírom. Elől gondolom volt tombolás, közös éneklés, de már a tömeg 1/10-énél (előlről) csak bámészkodás volt
Sokan jöttek hátra, gondolom ők mentek haza, vagy unták a bulit.

Azért jó volt a kivetítőn látni, hogy elől kitesztek magatokért, és hogy ne égjünk be.
A duett egész jó lett!!!

Az előadással kapcsolatos kritikám a szokásos: mindig ugyanazok a dalok, a Room Service mellőzve, legalább 1 here I am lett volna, Cuts like a knife/Run To you/Its only love dalokat már unom, helyette másokat is énekelhetne. A fekete pólót lecserélhetné már, mert minden koncerten ugyanolyan képeket tudok csinálni.-)))

Amúgy tényleg kitettek magukért, jó volt a hangzás is. A botoxos cikket nem olvastam, nevetséges, de inkább szánalmas, aki ilyent ír róla....
Agassi Fan Creative Commons License 2007.07.02 0 0 1670
Gratulálok! :-)))
TundeNyuszi Creative Commons License 2007.07.02 0 0 1669
Milyen programmal javítottál a képeken?
Előzmény: Breki1 (1665)
robin54 Creative Commons License 2007.07.02 0 0 1668

Sziasztok :))

találjátok ki kivel együtt repültem Koppenhágába, a MALÉV járatán ma ?????

YEAH, Keith, Mickey & Norm :))))

Majdnem szívinfarktust kaptam, amikor észrevettem, hogy a business class-on KEITH pakolja fel a cuccait a kalaptartóba... Gyorsan intettem neki, ő meg visszamosolygott és köszönt :)

Aztán többször is összevigyorogtunk :)

Leszálláskor pedig sikerült szereznem egy autogrammot, meg váltottunk pár szót :)

Ah, hogy én mekkora mázlista vagyok :))))

A stewardess megkérdezte : Ez kicsoda ? - no comment :)

Robin

pele_nka Creative Commons License 2007.07.02 0 0 1667

és kinyerhető az onnan valahogyan számunkra is?

köszi

Előzmény: Breki1 (1664)
letsmakeanight Creative Commons License 2007.07.02 0 0 1666

Az én klippem sem akar felmászni...Pár percet ír de már fél órája mászik

Előzmény: keithleen (1657)
Breki1 Creative Commons License 2007.07.02 0 0 1665

jók azok

csak nem árt finomítani

Előzmény: letsmakeanight (1661)
Breki1 Creative Commons License 2007.07.02 0 0 1664

sztem a multiply.com-ra is felrakhatod

énis oda raktam a korábban írt koncert dvd-t

Előzmény: letsmakeanight (1662)
Agassi Fan Creative Commons License 2007.07.02 0 0 1663
Köszi mindenkinek a képeket!!!!
letsmakeanight Creative Commons License 2007.07.02 0 0 1662

Köszi Mindenkinek a képeket!!!!

Ha van még, rakjátok őket bátran!!!!!!

van pár videom de segítsetek,hogy a youtube-ra hogyan kell feltenni, gondolom regisztrálás stb. Ez ingyenes?

Vagy mondjatok más helyet ahová ingyen feltehetem.

letsmakeanight Creative Commons License 2007.07.02 0 0 1661

Hello Breki1!

Dehogy haragszom, köszi a  finomítást!

Tudom,hogy nem valami szuperek, kordonon kívűlről, szó szerint az utcáról készültek elég messziről. Úgyhogy csak javítgasd!:)

Előzmény: Breki1 (1625)
Unit21 Creative Commons License 2007.07.02 0 0 1660
IGEN :D Én először csak néztem, hogy ez hogy jött, aztán leesett... De sztem Bridget se tudta hirtelen hova tenni.
Előzmény: 405GRX (1659)
405GRX Creative Commons License 2007.07.02 0 0 1659

"ötméteres körzetben rajtam röhög mindenki, ahogy szép fahangomon éneklem én is az utóbbi számot, teljes átéléssel"

Hát igen, rám ugyanígy néztek, amikor elővette a zöld Gretsch-et, és bemondtam hogy Summer of 69 :-)...aztán tényleg :-)))

Azt levágtátok a WYG előtt hogy azt mondta Fearless Bridget-nek, hogy "you're from Dustbin", Veszprém helyett? :D

Előzmény: BahnScorper (1635)
keithleen Creative Commons License 2007.07.02 0 0 1658
úgy bizony.....gyönyörű pillanat volt...:D( asszem nem felejtem el sosem... már csak ezért sem szeretnék amnéziás lenni:D)
Előzmény: 405GRX (1656)
keithleen Creative Commons License 2007.07.02 0 0 1657
igazad van...
ne har, de időm nem sok volt arra, h még a képjavítással is foglalatoskodjam....
/nem akar felmászni a klip a youtube-ra...:(...nem baj, a remény.../
Előzmény: Breki1 (1655)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!