Szerintem a gumi csoveken kivul nincs benne draga dolog. Marmint en ugy szamolom hogy en mindent meg tudok csinalni, csinaltatni CNC geppel. A turbot hutot, stb meg ugyis meg kell venni. Attol hogy valmi igenyesen nez ki nem biztos hogy draga.
Minden rossz indulat nelkul az tkell hogy mondajm , hogy egy ilyen motor koltsegvetese, sztem nagyobb, mint a kovetkezo 5 eves terved koltsegvetese, autostol, lakasostol, eskuvostol, valasostol:) uj baratnostol mindenstol:))))))
Hat nem tudom, szerintem mostanaban nem (nincs aki megszervezze). Nekem osszejott a melom, nem sok idom lesz a "hobbimra" iden. Amugy en is orulok hogy megismerhettelek (sot MadMax kollegat is)!
Hat ha pontosan sorba megyunk akkor eloszor eltortem 3 turbot:)) Node, megvan mindennek az oka:) A versenyautoba rakok coolert is:)))))) nomeg olajhutot is:)
Egyebkent orulok hogy megismertelek:) ibiza tali mikor lesz?:)
Az a gubo, hogy nem tudok mit csinálni az autoval... Csináltassak bele uj dugokat? Annak is kétséges a sikere, meg Hf tömités, Hf csavar, hajtokar csavar + sok meló... Kb. ennyi a turbositás is szerintem... Csak ott nagyobb az elérhetö teljesitmény...
Nitro ára? Hát az ár megbeszélés szerint :) Egyébként nekem van palackfütés, nyomásmérő, fém csövek, az új ára 397eFt volt...
K04et minden mennyisegben tudok:) Szoval Te is csigasitasz?:) hehe:))) Pedig hetvegen a kocsinakdolve, meg azt ecsetelgetted, hogy nem kezdenel mar bele ilyenekbe:)) 1ebkent mi az ara a nitroszettnek?:)
Rába után elég sokat dumáltam a Gézával és azt mondta, hogy ezen sajna még nitroval sem lehet nagyon javitani és inkább turbo mert ott biztos a siker :) Szoval eladó a nitro szett :) Nem tudsz K04-23-as turbot?
Hat nem az lett a problema amire tippeltem:) Nem a turbo darabjai tettek tonkre. Szimpla 2., 3. dugo beolvadas volt:) Ahoz kepest, hogy kalocsan igy vertelek el:) Most kap 4 pd dugot, uj hajotkarokat, ugyhogy kivancsi vagyok mit fogok mutatni ellened, ha benn lesz neked a nitro:) Azert valahol remelem, hogy akkor is megleszel:)
Nah ma szetborul a motorom...:) Kivancsi vagyok, hogy mit talalok benne, vagy mit nem:) Ha komoly lesz akkor csinalok fotokat:) De mar azon is gondolkodtam hoyg szimplan osszeesett 1 dugom. De miert pont a turbotores utan??? na mind1 estere okosabb leszek:)
Az én automban még mindig csak 2 üllés van és a Sajtival megyek, szoval vagy bukocsöbe férsz, esetleg csomitartó tank mellé :)))
Esetleg a Szylárdal alkudozhatnál mert ö meg valami benzinel/lové/ problémázik aztán ha beszálsz hozzá akkor lehet, hogy ö is jönne!
A GanXsta kislány és nem jön szerintem... Persze az lesz a duma, hogy Suzival égö, de egyébként simán dobogos is lenne a kategoriájában :) Csak tudod nincs elég lendület... Esetleg még öt is megpiszkálhatod!