Ha még két órán keresztül nem születik meg a baba, akkor :
- Nyerek egy vödör fagyit.
- Elmegyek boszorkánynak
- Senki sem mossa le rólam, hogy ...... :-))))
Bóhácska, én is sokat gondolok rád, remélem, hamar kibújik a kislány, akinek a nevére icconyú kíváncsi vagyok.:))
Döbyke, tegnap még nem kaptam meg, de közben olvastam, hogy valami gond volt a levelezéssel. Remélem, ma este, amikor legközelebb megnézem, már ott vár a leveled a ládában.
Pedrus, nézegettem megint Vero képeit. Aranyos nagyon! És milyen jó kislány, ritkaság!:)
kis márciusi bébid lesz :-)))) az egy jóóóóó hónap :-)
(ajjjajjjjj én is lassan 27 leszek, hűha... öregszem! De ez egy jó szám: három a harmadikon :-)
mi jól, hétvégén megjártuk szigetvárt, Vero egészen jól bírta a 3-3,5 órás utat is... szegényem azért jól elfáradt! (hátmég én :-) ebből fél-háromnegyed órát aludt, a fennmaradó időben meg szórakoztattam...)
Hahhh, jo, mert ugy nez ki, ez a nyuves rendszer mar nem csak hogy nem enged kuldeni, de csak az intezeti leveleket fogadja el, kintrol nem...:-(((
Aki tudja a wanadoo-s cimemet, az ott elerhet, aki nem, (pl. azt hiszem Doby), az probalja leccci a castanet@index.hu-t, ezt most krealtam, ugy tunik ez muxik (ja, mert hogy a freemailesem is bedoglott...).
Csok Mindenkinek...rohanok dolgozni...ocska erzes elvagva a vilagtol!:-(((
Hahó!
Itt vagyok ragyogok (ez persze némi túlzás), jó sokat dolgoztunk a hétvégén, de meglett az eredménye, majd készítek egy kis képes összefoglalót és elküldöm az érdeklődőknek mélben!
Hal, hogy te miket művelsz különleges effektileg!!! Hogy csinálod? Biztos valamiféle szaki vagy.
Kinga, visszamenőleg is boldog szülinapot, illetve mivel az már elmúlt és nem tudom befolyásolni, hogy milyen legyen, inkább azt kívánom, teljesüljenek a kívánságaid az elkövetkezendő életévedben!
Döby, a meglepit megkaptam! :)) A nap folyamán írok választ rá!
Szöszi, én csak és kizárólag azért drukkolok Kisbóhának, mert nagyon fogsz hiányozni, ha majd kevesebbszer tudsz jönnibokros anyai teendőid miatt! De azért Neked is mennek a drukkok, jó?
Léptem, késő délután-este felé tudok újra benézni.
Szóval, gyerekek, holnap nem lesz netem, nicht beszáren ezért reggel! Talán du vagy este már tudok jönni.
Babácskám ma kilesett, nem látta az árnyékát és közölte, hogy ilyen szar idöben majd hülye lesz kijönni. Azon kívül meg igényt tart minden évben szülinapra. :-)) megsúgta, hogy tényleg másodikán akar kijönni, soroltam a dátumokat, megfelelönél rúgott.
Reggel itt voltak Pockáék, tök arik voltak, kaptunk egy csomó minden hasznos dolgot, meg a kórházi cuccos is leapadt a felére, hehe. :-)
Csináltunk képeket is, majd holnap este elküldöm, ha müxik az emilke.
Na szóval, megyek víz alá utána meg szintbe, a délutáni alvás ugyan megvolt, csak félóránként akadt egy-egy kedves namivanmá c. érdeklödö...
Bobuskám, lehet fogadni mégeccer, de Hali asszem tudja tényleg, mi az ábra! :-)))))))