Azért vicces kép lehetett egy németjuhát a kocsi tetején.. de lehet arra utalt finoman a jószág hogy "Apu! Szeretnék egy saját házat mert hideg van ám kint!" :))
Ez az elso alkalom, remelem ezt azert majd figyelembe veszik. Kicsit utananeztem, es azt talaltam, hogy ha 50-es tablanal 75-nel nagyobb sebesseggel kapnak el, akkor mindenfelekeppen bevonjak a jogsit.
Egyebkent ilyenkor hogy lehetne elintezni ha mar egyszer kikuldtek a levelet? Bemegyek a megfelelo helyre, es tejelek a megfelelo embernek??
Sajnos nem vettem eszre amikor fenykepeztek, tudom ez nagy hiba ha mar egyszer nem tartom be a sebesseghatarokat. Valoszinuleg a telepules tabla kornyeken fenykepeztek (Balatonakarattya), mert varos kozepen nem szokasom ennyivel tullepni a hatart.
ha mar a level is megvan, akkor nehez kiszedni...
korabban kellett volna gondolkodni. pl azonnal visszamenni, lefenykepezni ahogyan allnak, mert 99%ban szabalytalanul fenykepeznek es ezert megtamadhatoak.
csak sokan ezt nem tudjak.
Ki hogyan all a gyorshajtasos birsagokkal? Ceges autonal nem lehetne vhogyan megszabadulni tole? Az a baj, hogy kikuldtek egy aranyos kis levelet, hogy 50-es tablanal 101-el ment az auto, igy ha minden igaz a jogsi is ugrik.