De az emlitett csapatoknal nem volt ekkora kontraszt. A Real Madrid peldaul mar hosszu evek ota szar, es az ok az, hogy szar edzokkel es szar elnokkel probaltak lavirozni.
Ja es 22 evesen, amikor meg csak Del-Amerikaban jatszott valaki, nem vilagsztar. Meg a spanyol bajnoksagban is szarnak latszott az elejen Riquelme vagy Saviola, pedig ok szerintem jobbak es kozelebbi stilusu csapatba is mentek
Ez meg Angliaban sincs igy imho, ld Newcastle, par eve Birmingham vagy Aston Villa. De ha megnezed az Intert (vagy nagy sajnalatomra utobbi par evben a Real Madridot), minden evben igy jarnak
Értetlenül állok a történtek előtt. Szerintem a West Ham a futballtörténelem első olyan csapata, amelyet két világsztár ennyire lebénított, vagy legalábbis dobogós ezen a korántsem előkelő listán. Kapjunk ki, rendben van, de az, hogy gólt sem láttunk az érkezésük óta. Tényleg miattuk van az egész?
A 6. meccsen a 6. vereség, lőtt gól nélkül... WHU: Carroll - Spector, Ferdinand, Gabbidon, Konchesky - Benayoun (JM 86.), Reo-Coker, Mullins, Etherington - Zamora (Cole 70.), Sheringham (Harewood 70.)
Most már egészen kiábrándító formába került a csapat. 6 meccse nem lőttek gólt, pontot sem szereztek. Úgy érzem nagyon inog AP alatt a kispad. Következő meccs a Tottenham ellen idegenben, hát az sem lesz könnyű, bár mostanság a Spurs sincs jó passzban... de mi... Azért nagyon bízom benne, hogy idén nem a kiesés elkerüléséért küzd majd a csapat...
Persze nincsenek illuzioim az uzletemberekkel szemben, de egy viking uzletemberben valahogy megis jobban megbizom, o legalabb jo esellyel nem lelovette a versenytarsait
Olyat is hallottam, hogy ha ő lenne az új tulaj, AP maradna az edző, így már tényleg szimpatikusabb, mint KJ, aki ide akarta hozni Scolarit, vagy éppen Sven papát.
Persze, persze. Azt én sem gondoltam, hogy éppen Pardew tudná megakadályozni az eladást. De nincs kizárva, hogy ez a KJ inkább csak egy kókler, akinek nincs pénze, és akir be akart vonni az üzletbe, Eli Papaizébizé, izrareli milliomos, nem mozdult a témára. Őt a stadion és környéke érdekelné, ha a csapat átköltözne majd az új olimpiai stadionba
Na szerencsére úgy néz ki, hogy KJ nem veszi meg a klubot, ami azt hiszem, nagyon jó hír! Így marad esély arra, hogy a klub megőrizze tradícióit, és ne induljon el a lejtőn. Talán időben kiderült, hogy mi lenne, ha összevásárolt játékosok alkotnák a klubot, mihez vezetne az, és az illetékesek is tettek az ügy érdekében. Állítólag Pardew is szólt a vezetőségnek, hogy egyeltalán nincs megelégedve a 2 argentin játékával. Ha valóban nem jön össze a tulajváltás (amit őszintén remélek) szinte borítékolható, hogy januárban távoznak az "ászok". Arra már Ashton is visszajön, és akkor arra az útra térhet vissza a csapat, amelyen tavaly is volt. Más kérdés, hogy a szezon első felét nehéz lesz megmagyarázni...
Nem hiszem, hogy az megoldaná a krízist, hogy ha AP-t leváltanák. Akkor érkezne egy nagyobb nevű edző, aki tuti, hogy lerombolná az eddig felépített munkát. Nem beszélve arról, hogy ha a téli időszakban folytatódik az ilyen játékosok szerződtetése, mint amilyen a 2 argentin, a valódi tehetségek, kulcsjátékosok tényleg elmennek, és nem lesz meg a tavalyi összhang (mondjuk már most sincs). Igazából ideális megoldás nincs, csak reménykedni lehet, hogy a klubnak nem lesz új tulaja, mert az beláthatatlan következményekkel járhat. Szerintem valóban az lehet, hogy bizonyos dolgokba illetéktelen emberek beleszólnak, ez többek között AP-nak nem tetszik, ennek is tudható be szerintem, hogy Tevezt lecserélte és Sheringham-et hozta be, illetve, hogy JM-t nem is játszatta. Tartok tőle, ez pedig az lehetséges befektetőknek nem tetszik, és ha oda kerülnek, hogy valóban többségi tulajdonosai lesznek a klubnak, első dolguk lesz, hogy Pardew-t leváltsák. Ez pedig egy hatalmas lavinát indítana el, és vele együtt a csapat széthullását...
Egyrészt tapasztalat: a szurkolók nagy része mindenhol ostoba, két vereség után kirúgnák az edzőt, szétkergetnék a csapatot, stb. Másrészt pl. innét: "The emails have already started to creep into my inbox. 'Pardew out and Curbishley in' they say" - ezt a Soccernet correspondentje írta,
Ha nagybevásárlásba kezdenek majd a téli átig. ablak során nyilván el is adnak majd. Reo,Yossi,a kis Ferdinand,Gabbidon,Mears... kiváló portéka lesz a többieknek.
Széthullanak az igazi gyémántok, ami a mult tükrében még újszerű sem lenne, gondoljunk csak a Harry Redknapp időszak tálentumaira.
Kurva idegesítő. Ennél csak az bosszantóbb, hogy a szurkolók egy tekintélyes része úgy tekintett a két gaucsóra, mint a messiásokra, és még most is inkább elzavarnák Pardew-t, és várják a további dél-amerikai csodafutballistákat.
Valszinleg nem a jatekosok erkezese a baj onmagaban, hanem mintha azota mas szempontok is "beleszolnanak" a szakmaba, es ez lathatolag zavart okoz. Es ezt felo az se oldja meg, ha ok ketten feltamadnak vagy lelepnek :o(