Így jár, aki előbb kér segítséget, mintsem a fejét használná. :o(((
AdBlockkal alkönyvtár szinten lehet blokkolni, csak oda kell írni az adott URL-rész végére a *-ot, tehát:
http://akarmi.xy/hulyejuzer/barmi/semmi/*
és nem elég a
http://akarmi.xy/hulyejuzer/barmi/semmi/
akkor az adott helyről semmilyen képet nem jelenít meg.
Bocs a zavarásért! :o)))
B®
Kösz, idáig megvoltam, csak reméltem, hogy mint az AdBlockban lehet letiltatni konkrét képet, esetleg van olyan fícsör, amivel konkrét oldal képeit lehetne...
Üdv:
B®
Host-ot lehet tiltani csak. Ha olyan a host hogy huleuser.akarmi.hu akkor szerencsed van, de ha akarmi.hu/huleuser akkor sajna nincs:)
Amugy van par banner meg flash kiszedo, ha adott meretuek a kepek akkor azokra lehet szurni.
Megint egy láma kérdés.
Mozillában van egy kiváló fícsör, amellyel jobb gombbal letiltható egy adott szerverről a képek letöltése. Nagyon hasznos alkalmazás, ha az ember nem kiváncsi bizonyos típusú képekre, de van egy hibája. Ha egy -amúgy normális- nyilvános szerveren van egy hülye júzernek weblapja/tárhelye, akkor mindent, vagy semmit elven vagy letiltom az egészet, vagy látom a nemkívánatost is.
Nincs valami megoldás arra, hogy részletesebben lehessen szűrni a képtartalmakat? SZVSZ jelentős igény lenne rá.
B®
"többletek böngészésben?
Hát gőzöm sincs igazándiból, ha van időm tőtikézni, vagy CD-n találok akkor frissítek. Főleg a mail szemétszűrője és méretkorlátozója tetszik, meg a szerkesztő is sokat javult."
Én csak böngészésre használom, tehát a szemétszűrő és a szerkesztő már nem hoz lázba.
"Viszont ha már szóba jött, elképzelhető-e hogy a .css fájlban lévő formázásokat el tudom majd érni a szerkesztőből?"
Remélem nem tőlem kérdezted, mert én nagyon láma vagyok, szóval nem tudok segíteni! Sorry.
ha nincs akkor ja. Vagy ird bele a user.js-be a profile-od dirjebe. Ha nincs meg user.js akkor csinalsz:) A pref.js-be is irhatod, de azert talaltak ki a user.js-t hogy ne azt a file-t kelljen batani amit a mozilla eloszeretettel modositgat:)
jaja, el van rontva a html. Szolj neki.
A http://www.vipmail.hu/action.vip?action=pop3_down&id=xid&vip=ez1kod
Oldal-nal 19-es sorba van nyitva egy javascript es van ott egy resz, de nincs lezarva -el. Igy hiaba utana mar a /script, meg body, el van hideolva az egesz. 1 programozo, vagy aki az oldalt csinalta epp, elnezte:)
Sziasztok egy kis segítség kellene.A vipmail webes levelezőrenszerben mozillával nem működik a pop3 lekérés(nem jön be a lap)kipróbáltam Internet Explorerrel is azzal működik.Ha valaki tudja mi lehet a gond kérem válaszoljon. Köszi
Levelezőben: Szerkesztés / Postafiókok beállítása / valaki / Lemezterület
Nálam ez 50 kB, ebbe éppen belefér a fejléc, esetleg egy-két sor, ez alapján Mozilla kideríti mit akar, ha szemét akkor már repül is a "szemetes" mappába. Ezt néha átnézem, de nem szokott tévedni. (Egy trükkös van csak, azt még sose dobta ki :-(
Folyományaként viszont néha/forgalomtól függően web felől belenézek a postaládába, nehogy kihízza magát.
többletek böngészésben?
Hát gőzöm sincs igazándiból, ha van időm tőtikézni, vagy CD-n találok akkor frissítek. Főleg a mail szemétszűrője és méretkorlátozója tetszik, meg a szerkesztő is sokat javult.
Viszont ha már szóba jött, elképzelhető-e hogy a .css fájlban lévő formázásokat el tudom majd érni a szerkesztőből?
hmmm. Akkor viszont csak nálam van baj. Lehet, hogy az a gáz, hogy én még mindig az 1.2.1-et használom. Csak böngészek másra nem kell, ezért nem frissítettem ezer éve. Ez lehet a baj? Ha frissítem újabb változatra a Mozilla-mat, akkor milyen többletet kapok böngészésben (a többi rész nem érdekel)?
nalam is mukodik rendesen. Sot mozillaba az jelenik meg ami a kodba is van:) Ie-be meg a elso tablazatot meg a Karakter formázások reszt kozepre teszi, holott nincs erre utalo formazas a html-ben :)
Kb. 1 éve csináltam egy html ismertető oldalt. Az oldal IE-vel szuperül bejön, de Mozilla-val sajna élvezhetetlen. Mit kell tennem, hogy Mozilla-val is látszódjon rendesen?
Ez az a bizonyos oldal
Mozilla néhány verzió óta a Fájl/Fájl megnyitása...-kor a c:\program files\common files\mozilla.org\Gre\1.x_2003mmddzz könyvtárban köt ki. Innen mindig vissza kell gyalogolni a c:-ig, onnan meg lefelé a kívánt fájl-ig. Nem lehet valahol beállítani, hogy mondjuk a c:\-t kínálja fel először ?
Ha már únjátok a rengeteg flash-filmeket nézegetni, le kell szedni a hozzávaló plugint. Ha azt sem akarjátok hogy a plugin hiányára és szükséges telepítésére figyelmeztessen egy fel-felugró ablak, akkor a null plugint is törölni kell.
flash: npswf32.dll,
null: npnul32.dll
Mint ahogy a Súgó/Telepített bővítmények meg is mutatja.
Ha ezek után még mindig látod őket, akkor elfelejtetted a NetscapeCommunicator Plugins könyvtárából is törölni őket.
eh, megvan. Tul hamar toltotted le ;))
http://www.mozillazine.org/talkback.html?article=3917
"Update: The original Windows builds did not contain the Personal Security Manager, which enables encryption for services such as HTTPS and secure IMAP. This error has now been corrected and new builds are available. Windows users who have had problems accessing secure Web pages or using other secure Internet protocols should re-download."
Szoval toltsd le most meg1x :) Nalam mar jo volt, ugy latszik elkaptam a friss build-et;)