Szerintem az ftp még nem lett rendesen beállítva, FCs-t meg épp nem érem el. Szvsz délután megoldja, ha beleolvas a fórumba.
Önhatalmúlag kicsit tisztogattam a szerveren, töröltem pár idióta pályát, a maradékot pedig elkezdtem átnevezgetni. Vmi olyasmit szeretnék, hogy pl a 02-24_ctf_név helyett játéktípus_maxlétszám_név legyen. Emiatt ne lepődjetek meg, ha tölteni kell a pályákat. A 2mb-os coopokat nem mertem még átnevezni.
Ftp már működik: 152.66.229.29 ofp/ofp
itt vannak a keresett cracked meg egyéb dolgok
Ofp is megy már, 152.66.229.29 ofphu, ase nem látja még, de remote-tal megközelíthető.
Sőt a távoli cucc is működik már. Weboldal nem megy, és gőzöm nincs, hogy mikorra lesz helyrehozva.
Ohh de kár jön a suli. És akkor csak szombatonként leszek éjféltől. Sajnos ez van. :( Majd próbálok minél többet lenni. Jo lesz mikor végre adsl lesz nálunk is. Addig szenvednem kell. Sajnos hétköznap elvagyok tiltva a géptől suliidőben. Amiért ilyen jótanuló vagyok :). Talán ma este még leszek de anyámékat ahhoz győzködni kell. Most még egy kis idejig fenn leszek, de amúgy jó8 mindeknek.
Meg lenne egy olyan kérdésem hogy milyen modok jelentek meg eddig? Én csak a Vietnamról tudok de ahhoz is rosszak a linkek. Ha valaki tudna adni megjelent modokhoz linkeket azt megköszönném.
Nekem úgy van hogy nem rég vettem meg az ofp+redhammert egybe 7999ért. De hogy teljes legyen a készlet valszegmegveszem ha lesz pénzem resistancet is. Csak kiváncs ivagyok hogy ez a goty mit takar magában. Tehát annyi az sssz hogy egbe lehet megvenni? Letesztelte ezt a lánctalpat. Nekem tetszik. De az az újság meg a bögre nagyon jó tényeg. Az ofp.czről megvan az összes addon. Sajnos még nem volt időm mind tesztelni de ott is sok jó van. Ha van ami nektek még nagyon tetszik akkor azt mondjátok már meg és azt megnézném. Lehet régi is mert én nem régótra játszom ezért a régiket nem nagyon ismerem még.
Ha eredeti akkor persze hogy lehet vele mindenhol játszani.Csak a serialodat nem add ki senkinek:)))
Nekem az eredeti ofp+a redhammer küldetéslemez van meg. Ez került asszem 12-13000 Ft-ba.
elvileg elég ha megveszed valahonnan az első (1.00-ás) CD-t eredeti példányban. A redhammer és a Resistance, plusz a patchek már lehetnek másoltak is.Multiplayerben az 1.00-ás serialjat figyeli csak.
Én most kezdtem el letölteni. Remélem nem fölöslegesen. Amúgy nekem is egy jól bejárható hajó kéne. Olyan mint az LD legalább csak ezek a falon kiesős meg ha megy a hajó te nem bugokat kéne ki javítani. De ez valszeg az ofp engine hibája. Tényleg lesz valami teljesen új vagy valami kiegészítő az ofphez? van láthatáron?
Jó pofa ebben az MT-LB -ben hogy van a fülkében kóla, meg néha rumos tea lenin fejes bögrében. Ahol van parancsnok, ameg elég lazán olvasgat harc közben.
Unaloműzőnek:
Agresszív kismalac sétál az erdőben...
- Franc ebbe a rohadt napsütésbe! Franc mindenkibe! Hogy változna
minden élőlény köddé! Franc má' ebbe a rohadt ködbe!!!
Én kb 2 percet vártam a poolba wait for server felirattal aztán leléptem.
Később még próbálkozom.
Ugye socket módban nincs voice?(csak, hogy ne beszéljek feleslegesen:))
Ákos, az a bökkenő, hogy én nem használtam squad URL-t, mikor beléptem a szerverre...
előtte elolvastam a fórumot és letöröltem a felesleges cuccokat (squad url, sound), hogy még véletlenül se legyen probléma..
más szerverekre simán be tudtam lépni, csak erre nem...
szóval itt más lehet a gubanc