MIndegy, nekem ugyis atlag 10 fpssel tobb detonatorral, ugyhogy maradok. Csak kene az a progi amivel a frissitesi frekit lehet allitani jatekokban! Irja mar meg valaki, hogy mi az es hol van pliz!
Akkor veszi csalásnak, ha az OSD funkció be van kapcsolva. Abból lehet a falonátkukkantást kapcsolgatni. Ezt én is csak olvastam, nincs Asux kártyám, tehát ha hülyeséget mondtam, akkor hülyeséget mondtam.
Aki 20 cmről nézi a monitort ne csodálkozzon. :D
Gondolom szemüveges vagy? Vagy esetleg tévednék? Mert 60hz frankón tönkrebassza a szemet pár év alatt :)
// off //
Nekem hosszu eveken at 14 colos volt, 60Hz-en. Naponta 6-10 orat ultem elotte, es nem volt vele semmi bajom, neha kicsit voros volt a szemem. Aztan kezdett fajni.
Mivel munkaeszkoz (meg amugy is elotte ulok), vettem - nem anyucitol - egy 19 colosat, ami birja 120Hz-et 1024-ben. Azota latom a kulonbseget, es faj a szemem a regitol. Nem azt latom, hogy hany Hz, nem vagyok droid, csak azt, hogy faj tole a szemem, vagy nem. Ezzel nem vagyok egyedul.
"Egyebkent a hiaba allitod be a refresh-t az Winben magasra, a CS nem fog ugy frissiteni :(. Nvidiahoz pl. van kulon progi, ami beallitja."
Az asus driverrel meg be lehet allitani minden felbontasban, minden szinmelysegnel, desktophoz is, game-hoz is, hogy mennyi menjen, es akkor annyin megy. Detonator sux.
Akinek otthon kisebb van, az biztos orult neki. En nem.
Mage te csak sírni tudsz? Hallottam 5 cmre volt a fejed a monitortól :D Hát akkor nem csodálom hogy fájt :). Érdekes nekem nagyon bejött. :D Az hogy neked 19" monitorod van ki nem szarja le? :D
Mage! Erre csak azt tudom mondani, hogy ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ....!!!! vagy inkabb: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ....!!!! Kicsit hasonlitasz arra a a haveromra, aki mar akkor 19-es moncsival rohangalt a lanpartyokra, amikor mindenki mas orult, ha 15-os jutott. Rohogtunk is rajta rendesen, amikor a 3. emeletre kellett felcipelnie. :))
Ha te latod a kulonbseget a 85 es a 100 Hz kozott, akkor nagyon jo szemed van... Egyebkent a hiaba allitod be a refresh-t az Winben magasra, a CS nem fog ugy frissiteni :(. Nvidiahoz pl. van kulon progi, ami beallitja.
eloszor hajlottam arra, hogy figyelmeztetessel megusszak a dolgot, de... szoval nem kellett volna meg beszolniuk ezek utan....
meg egy vonas a ban mellett...
egyebkent meg kapjatok mar be, es huzzon mindenki a fenebe a mindenfele flamolos dolgaival...eddig legalabb ez a nyamvadt topic arrol szolt, ami a cime, es nem volt itt tarskereses, anyazas, csiterezes...:|
Jessy mi van veled már olyen könnyen vissza lehet neked szólni:DD Ezzel a C7P-s üggyel sem tudom mit akart. Nemtom ki ez a taho de biztos felfalnád reggelire:))
Ja EQ-n tényleg nem voltál beszédes :DD Na jó csak elvoltál foglalva.
Ja igen még valami: már ez a topic is kezd olyan lenni mint a cs-fórum. Eddig nem nagyon voltak ilyen viták most az EQ után mintha meghülyült volna mindenki.
Na joccakát.
Oh te kis hamupupoke :). Hogy oda ne rohanjak! Bazze en a helyedbe otthagytam volna az egesz szarrakast azokkal a lohugy 17" monitorokkal egyetemben. biztos nem fajditottam volna a szemem azokkal a tragyadombra valo moncsikkal. Te hogy lehettel ekkora barom
19-eshez kepest rohadt kicsik voltak, a 85Hz-tol meg fajt a szemem. Mindegy, megszoktam valahogy a 800*600-at is, csak nem azonnal.
Kulonben azt megertem, hogy nem tesznek oda mindenkinek egy 19-eset, mert az kicsit dragabb EQ lenne, de akkor miert nem vihetek? Na mindegy, lehet jatszani 17-esen is, szo se rola.