A posthuman egyébként igen érdekes szó, MM biztos észrevette.Nemcsak halottat jelent hanem "emberentúlit", azaz -> übermensch -> masina...
Hehe, ja. De azér Manson nem úgy értelmezi szerintem mint te. Ezt a géphülyeséget szerintem nem erőlteti annyira:)
Ha már posthuman, akkor az nálam a génmanipulált embert, meg a részvétmentes embert jelenti.
Namost akkó én is mondhatom azt hogy mások nincsenek is, én meg úccse halok meg mer akkor mi lenne.
Ja, mostanában már kezdek egyetérteni veled, mer' teleolvasom a fejem ilyen szolipszo-baromságokkal, hehe:)
Mér te? Yo-Yo jó fej :) Igazi flegma.A háború nem az ő reszortja, semmi köze hozzá...Te se állnál be mondjuk egy feka bandaháborúba önszándékból.
Naszóval én filmen láttam. Egyfelől szét röhögtem magam, másfelől meg rohadtul ellenszenves is volt, mert az egész mondanivalója lényegében az, hoyg kétségbe vonja azokat az eszméket, amikben én fanatikusan hiszek, hehe:) Ez a Heller egyébként zsidó, ugye?:)
Végül is Májló télleg fanatikus, és mondjuk a kereskedőket én is bírom, amíg nem kezdenek el hatalmat szerezni. A filmben is, a végén má Májlóé az egész sereg.
építek pár házat a világ különböző pontjain, majd meghivok pár barátot egy világkörüli utazásra :))) te is jöhecc.Az az életcélom, hogy minél több pecsét legyen az útlevelemben.
Nem is tudom, talán az idegesít a legjobban, hogy nekem még álmaim sincsenek, nemhogy életcél:) De azér' a világkörüli útra majd híjjá meg!
Tudom hogy nincs senki más, de csak suttogva mondd, mert amióta erről beszélgetek másokkal is, a csajok menekülnek előlem :D valszeg mer megsértődnek attól hogy én tudom hogy ők nem is léteznek.
He?:) Csajokkal ilyenről beszélgetni???:) Nem csoda, hogy menekülnek előled...hehe:))
Kit érdekel mit esznek, vaz...Valami mocsok dzsunka-kaját.A lényeg a pusztuláson van, rozsdás fémek, rongyos,romlott emberek, napnyugta :)
Pénz,drogok,fegyverek.Na meg a pinák :)
Na ja. Ez a másik abzurdum. A koszos, élettelen, sivár romhalmaz között ápolt, jó húsban és hiányos bőrruciban lévő bombajó nők bukkannak föl, akiken több smink van, mint por:)
Igen, mer nem voltál ott Palesztinában amikor egy názáreti zsidó megcsinálta az első klónozott halakat :D
Mér szerinted a klónozás kb a fénymásolással paralell?:) Az emberek abba' a tévhitbe leledzenek, hogy a klónozás egyet jelent azzal, hogy berakom a disznyót a gépbe, aztá 2 sec múlva kijön öt ugyanolyan.
Amúgy meg terveim szerint kiiktatjuk az élő szöveteket, helyette bevezetjük a szénszálat meg a sziliciumot :).S akkor má csak napenergia kell oszt csá.
Minek? Sokkal jobb távlatokat nyit a genetika:) A műanyag felannyit se' bír, mint a hús, hehe:)
Te, én nem mondtam hogy véletlenszerű...sőt.De azér nem annyira elvont szimbólumok, na.Elvont szimbólum csak művészi szimbólum lehet, amit szinte lehetelen megérteni, hacsak az alkotó el nem árulja nekünk.
Mér, az ősi szimbólumokat talán megérted, anélkül, hogy elmagyaráznák?:) Azok a szimbólumok, amiket meg csak egyvalaki ért, szart se érnek.
Lila tehén: nekem egyáltalán nem egyértelmű mit ábrázol, gyerekkori traumáim hozzá fűzödnek, bruhaha.A pipa meg végképp nem egyszerű szimbólum.
Hehe, rajtam ugyan nem fox ki. Akkor elmagyarázom, ok?:-Đ A lilatehén az a gyomorforgató lilacsomagos milkacsokit jelképezi, ami annyit jelentett a rencerváltás környékén, hogy amelik kölök ilyet uzsonnázik, az még akár lila tehenet is kérhetne karácsonyra. A pipa meg azt jelképezi, hogy aki nyájkicuccost visel, az ki van pipáva, tehát nem lóg ki, a hasonlóan menő csávók sorából - egyszóval nem kell azon gondolkodnia, hoyg most égő-e vagy sem. Klír?
Egy számot találtam a Blake-es dologról, sajnos élvezhetetlen minőségben, ezért véleményt nem tudok mondani.Ilyen dógokat nem nagyon kapni a neten, nem értem miért.Hol van a sok blekk-fan weboldal?
Mittomén, de ez nem is blekk. Én mostanába már nem keresek zenéket a neten. Esetleg ha mélben adc címet, akkor átveszem, azt elküldöm. Te meg cserébe valami goa trenszet:)
Ja, megjöttek a tömörítvények! Tenx! Majd otthon elválik lesz-e ismeretem a goa trenszről:)
Én is láttam ma egy pár jókedvű embert :)) Hiába no, mi a világnak ahhoz a részéhez tartozunk, akik eddig semmit sem profitáltak az amerikai pénzből. Az USA már egyébként is úgy feldagadt a gazdagságtól mint egy túlhízott sertés, most kicsit visszavesznek majd a nagyképúségükből.
Az USA korábban azt hitte hogy bárkit kénye kedve szerint lebombázhat, és hogy az erkölcs kizárólag pénzügyi kategória. Most meg kifüstölték a pénz templomát.
Miazhogy postás? Nem t'om, lehet hogy ennek van valami mélyebb értelme is, hogy a posthumant kis túlzással postásnak is lehet értelmezni
;) csakhogy én nem csengetek,pláné nem többször hanem bérugom a francos ajtót nicht wahr?
A posthuman egyébként igen érdekes szó, MM biztos észrevette.Nemcsak halottat jelent hanem "emberentúlit", azaz -> übermensch -> masina...
Ez má' a lustaság netovábbgya. És ha mondanák egy-két kazit, hogy megvan-é, akkor azt tudná?:))
Ez lustaság? Ne má'.Az a lustaság hogy ugyanez a csóró pár hónapig "bennefelejtette" a teát a kannában...amikor meg észrevettük a leprát, ami beleköltözött a kannába, úgyhagytuk még pár hétig, vajh mi lesz belőle.Végül a penész má' nem kapott elég levegőt.Jó fej csávó, így utólag.
Ja, és csak azok halnak meg, akik hisznek benne:)
Namost akkó én is mondhatom azt hogy mások nincsenek is, én meg úccse halok meg mer akkor mi lenne.
Na én meg nagyon utáltalak akkor, mint Yossariant, hehe:)) Annál jobban má' csak májlót utálom.
Mér te? Yo-Yo jó fej :) Igazi flegma.A háború nem az ő reszortja, semmi köze hozzá...Te se állnál be mondjuk egy feka bandaháborúba önszándékból.Amikor Yossarian kimegy a partra meztelenül és elalszik a homokon, na az a rész a legjobb.Valami kurvajól érzékelteti Heller, hogy ez a Yo mennyire csak magát szereti.tudod akkor, amikor aszongyahogy felöltözve sose érezte jól magát...
Milo: én kifejezetten szerettem.Hisz egy kurva nagy fanatikus a gyerek! CSak a biznisz érdekli, de ami a legjobb, hogy nem a pénz, hanem kizárólag a biznisz.Tehát nem a pénzér csinálja, hanem hobbiból...Ősi kalmárösztön, alkudozás, meg minden.Én nagyon csípem az igazi üzletembereket, akik ünnepet csinálnak még egy kiló krumpli vásárlásából is.Apám nagyon tud alkudozni (nem zsidó, katolikus :), tiszta élvezet nézni amikor összecsap a két "ellenfél".
Apropó milo: a könyv legkibaszott humorosabb mondtata tőle származik:
"-Elvégre nem én indítottam el ezt a háborút, bármit is mond az a nyavalyás Wintergreen!"
há én ettől mindig felröhögök.
Kenyeret egyáltalán minek rendelsz? Mer' nincs olyan, hogy "folyékony párizsi"?:-Đ
Asszem kialakulóban van egy jó kis gyomorfekély, kel enni valamit a sör mellé.A párizsi különben lehet folyékony, csak kinn kell hagyni pár napig júliusban.Már próbáltam.
Mi a szart fox csináni, ha visszszerezted a vagyonodat, "megteremtetted a saját világodat" hehe?:)
építek pár házat a világ különböző pontjain, majd meghivok pár barátot egy világkörüli utazásra :))) te is jöhecc.Az az életcélom, hogy minél több pecsét legyen az útlevelemben.
De ha egyszer nincsenek is mások. Sőt! Magadra is tudsz "kívülről" tekinteni.
Tudom hogy nincs senki más, de csak suttogva mondd, mert amióta erről beszélgetek másokkal is, a csajok menekülnek előlem :D valszeg mer megsértődnek attól hogy én tudom hogy ők nem is léteznek.
Az ilyen medmex meg a hasonló filmekben mindig azt nem értettem, hogy mi a szart esznek?:)
Kit érdekel mit esznek, vaz...Valami mocsok dzsunka-kaját.A lényeg a pusztuláson van, rozsdás fémek, rongyos,romlott emberek, napnyugta :)
Pénz,drogok,fegyverek.Na meg a pinák :)
Van egy-két ilyen film, ahol megpróbálják az emberrel elhitetni, hoyg ilyen pár cserépben nevelt uborkával el lehet látni egy többszáz-fős közösséget, de szerinetem ez nem így van:)
Igen, mer nem voltál ott Palesztinában amikor egy názáreti zsidó megcsinálta az első klónozott halakat :D
Eccerűen klónozni kell, ha nincs más, lószar működő bolygó.Mesterséges mikroklíma, stb.Ha az űrben már ma is termesztenek céklát meg mindent, akkor párszáz év múlva sem lesz gond.Amúgy meg terveim szerint kiiktatjuk az élő szöveteket, helyette bevezetjük a szénszálat meg a sziliciumot :).S akkor má csak napenergia kell oszt csá.
Vagy iylen frankenstein féle teremtésre gondoltál? Belapátoljuk az agyagot a gépbe, aztá' kijön a mókus?:)
Én egész konkrétan pont ilyennek látom a dolgot.Ilyen kis mechanikus mókusok lesznek.CSak még okosabbak, mer be lehet programozni minden szarra őket, megaztán nem kell nekik csak virtuális mogyoró, le lehet tőteni a netről.
Ha azt hiszed, hogy azok a szimbólumok, amiket a nácik használtak egyszerűek, vagy véletlenszerűek, akkor tévedsz. Az egyszerű szimbólum az pld. a lila tehén, meg a pipa, hehe:)
Te, én nem mondtam hogy véletlenszerű...sőt.De azér nem annyira elvont szimbólumok, na.Elvont szimbólum csak művészi szimbólum lehet, amit szinte lehetelen megérteni, hacsak az alkotó el nem árulja nekünk.
Lila tehén: nekem egyáltalán nem egyértelmű mit ábrázol, gyerekkori traumáim hozzá fűzödnek, bruhaha.A pipa meg végképp nem egyszerű szimbólum.
Ulvert találtál? Csak az utsó két lemezük ilyen, a többi az blekkmetál.
Egy számot találtam a Blake-es dologról, sajnos élvezhetetlen minőségben, ezért véleményt nem tudok mondani.Ilyen dógokat nem nagyon kapni a neten, nem értem miért.Hol van a sok blekk-fan weboldal?
Na akkor melegíccsed az íméjl címet mer érkezik majd a goa trance fekete báránya :) ugyanis a mushroom az ún. gonosz goa részhez tartozik, vagyis nem a szokásos indiai krisna-szövegeket nyomatják, hanem gonoszkodnak :))
Amúgy a goa trance nem a teknóhoz, hanem az indiai népzenékhez, meg a sámándalokhoz áll közelebb szvsz.
hát akkor bocs.Valóban nem tudtam ki az a Betlehem tábornok, de hogy emlékezzek egy olyan filmre amit száz évvel ezelőtt láttam, és kb. két perc múlva már csak a címére emlékeztem, arra se akarattal, csak mert szándékosan el akartam azt is felejteni, s pont ezért mindig eszembe kellett juttatnom hogy mit is kell elfelejteni.
má megbocsáss de én az ilyen amcsi faszságoktól hányok...megy ez a Pörl Hárbóur, az kéne neked.
ja igen, má irom a választ, itt az off része:
Mongy néhány albumot, biztos vágja fejből a kazijait.
A mushroomot akkor elküdöm emilben.Mongyad a mail címet.Ehhez tudni kell azt is hogy be kell csomagolnom méghozzá darabokra: mushroom.zip, mushroom.001, mushroom.002...stb.Tudod kezelni a dolgot? Kicsomagolás meg minden?
Nanemá':) Ez má' a lustaság netovábbgya. És ha mondanák egy-két kazit, hogy megvan-é, akkor azt tudná?:))
Miazhogy postás? Nem t'om, lehet hogy ennek van valami mélyebb értelme is, hogy a posthumant kis túlzással postásnak is lehet értelmezni, brehe:) Lehet hogy köze van ahhoz a kosztner-filmhez?:)
Attól még kihasználhatnak...ha hiszel abban hogy valaki kihasznál akkor valszeg úgy is van.kicsit értelmetlen.MM mondta hogy csak azok kerülnek a pokolra akik hisznek benne.Na ez is ilyen.
Ja, és csak azok halnak meg, akik hisznek benne:)
Régen vitáztunk má' eccer a háborúról, azt előadtad, hogy te vagy Yossarian. Na én meg nagyon utáltalak akkor, mint Yossariant, hehe:)) Annál jobban má' csak májlót utálom.
Találtam neked egy tök jó cikket, biztos tetszeni fog...:)
Tízdekapárizsitkérekszépen, fél kenyér és hat sör ;)
Kenyeret egyáltalán minek rendelsz? Mer' nincs olyan, hogy "folyékony párizsi"?:-Đ
Nee.Én nem azt mondtam hogy ne akarjá semmit, meg hogy tengés lengés.Én aszontam hogy aki sokat gondolkodik előbb-utóbb beleőrűl, úgyhogy az ilyesmit mellőzni kell :)
Nade akkoris. Tengés lengés. Vagy még hasonlítják az önfeledten vágtató lóhoz is. Mi a szart fox csináni, ha visszszerezted a vagyonodat, "megteremtetted a saját világodat" hehe?:)
Egyébként télleg nem ugyanazt mondod, de mondjuk elég szarul adtam elő én is.
Azok a mások akiket én elképzelem hogy uralkodnak.Wow
De ha egyszer nincsenek is mások. Sőt! Magadra is tudsz "kívülről" tekinteni.
Nos én ílyen szepontból nem is hasonlítottam össze a kettőt, inkább az elméleti részt feszegettem
Na jól van, hagyjuk, jól teszi, hogy nem lázad, oké?:)
De azér én jobban szeretem a posztapokaliptikus természet-imidzset, amolyan medmex-szárnyasfejvadász jellegűt, mint az idillikus madárcsicsergőset.
Amúgy szvsz mindent elő lehet majd állítani pár száz év múlva, kezdve a cslántól egészen a mókusig.Tkp. lehet hogy a mostani világot is így állították elő.
Hehe:) Az ilyen medmex meg a hasonló filmekben mindig azt nem értettem, hogy mi a szart esznek?:) Van egy-két ilyen film, ahol megpróbálják az emberrel elhitetni, hoyg ilyen pár cserépben nevelt uborkával el lehet látni egy többszáz-fős közösséget, de szerinetem ez nem így van:)
Szal lehet hoyg majd kéccáz év múlva olyan gigavirtuális megavalóság lesz, de ahhoz, hogy elő tudj ilyet majd állítani, ahhoz kaja kell. A kajához meg egy működő bolygó.
Vagy iylen frankenstein féle teremtésre gondoltál? Belapátoljuk az agyagot a gépbe, aztá' kijön a mókus?:)
Egy nagyon erős szimbólumrendszert alkotott ez a harcos-imázs.Nekem azért visszataszító, mert túl egyszerű, lesarkított, romantikus,így má-már súrolja a szemét határát.De azért most már jobban megértem.A fenébe milyen toleráns kezdek lenni.
Wagnerről már beszéltünk. Ő is rengeteg szimbólumot vitt be a műveibe - nem is értették meg. Ha azt hiszed, hogy azok a szimbólumok, amiket a nácik használtak egyszerűek, vagy véletlenszerűek, akkor tévedsz. Az egyszerű szimbólum az pld. a lila tehén, meg a pipa, hehe:)
Ja igen, apropó okkultizmus.A Discovweryn volt a nyáron egy hihetetlenül jó film, a címe valami lyesmi volt hogy A nácik meg az okkultizmus.Igazi ínyencség lett volna számodra
Hehe:) Az volt:) Igaz nem a diszkón láttam, hanem a könyvtár videókölcsönzőjében szúrtam ki:)
De vannak könyveim is a témában. Van a Végzet lándzsája, ami afféle spiritiszta szemszögből vizsgálja Hitlert és társait, és az egész történetet egy mitikus ereklye(a Jézust átdöfő lándzsa hegye) köré próbálja csavarni. Eszerint a könyv szerint Hitler maga volt a Gonosz:) Egész jó sztorik vannak benne, de mondjuk a fele sem igaz, a nagyrésze csak képzelgés. Aztán van egy objektívebb, Ernesto Mílá: Nácizmus és ezoterizmus c. könyve. Abban is kegyetlen érdekes dolgok vannak, és jórészt kizárólag a tényekre szorítkozik.
Ja ja, az előítélet általában hasznos tanácsadó.De itt nem jön be.A zsidóknak különben is erős művészvénájuk van.Én is aszittem hogy franciák, erre tessék.Ettől függetlenül nagyon jól csinálják.
Na jó, majd valahoyg csak hozzájutok:)
Te darabokban se' lehet elküldeni a számot? Mondjuk nyitnák egy új frímélt, ott lehet öt megás posta láda is. Megoldható?
Ulvert találtál? Csak az utsó két lemezük ilyen, a többi az blekkmetál.
Rabe voltam.
ps: Legalább az eredeti kazikat összeírhatná a haverod, mer' f**om se tudja, hogy épp mire van szükségem, csak akkor tudom, ha látom:) T'od én olyan vagyok, hogy ha lenne zenékkel házaló ügynök, akkor csődbe mennék, hehe:)
Listát? Hehe, nem láttad a gyűjteményét...
Kb. úgy képzeld el, hogy egy SPAR szatyor tömve kazettákkal, botítókkal meg tokokkal...az egész szétesve, összekavarva.
Szóval...
Na, akkor asszem ma má' nem lesz válasz, de ha itt vagy, akkor beszéjjünk;-Đ
Héj, attól a haverodtó' kérhetnél valami listát, hoyg milyen zenéi vannak!
Egyszer még szolipszizmusról beszélsz, máskor meg attól fosol, hogy valaki kihasznál,
Nos igen."Some of them want to abuse you, some of them want to be abused..." :))
Attól még kihasználhatnak...ha hiszel abban hogy valaki kihasznál akkor valszeg úgy is van.kicsit értelmetlen.MM mondta hogy csak azok kerülnek a pokolra akik hisznek benne.Na ez is ilyen.
anyámnak nem lehetett megmagyarázni, hogy mijér ne vegyen a teszkóba danont ha eccer az olcsóbb, hehe
Áááá...Hát akkor bojkottáld anyádat, te.Eccerűen ne edd meg amikor kirakja uzsonnára :))
Ezér jó a koleszos élet, az embernek meg se fordul a fejében hogy joghurtot vegyen.Tízdekapárizsitkérekszépen, fél kenyér és hat sör ;)
Há mondjuk ezt nem úgy kell érteni, hogy egész nap egyhelybe kell ülni azt meditálni, hanem kb. azt, hogy ne akarjá semmit, legjobb az önfeledt tengés-lengés:-Đ Szal kábé azt amit te mondc, hehe;-Đ Mennyé el taoistának:-Đ
Nee.Én nem azt mondtam hogy ne akarjá semmit, meg hogy tengés lengés.Én aszontam hogy aki sokat gondolkodik előbb-utóbb beleőrűl, úgyhogy az ilyesmit mellőzni kell :).
Meg is látszik.
Hehejj bezzeg az én nyugodt kis Veszprémem!:)
Asszem minket felcseréltek.Jönnél ide Vásárhelyre, mindennap meg lehet mérközni a románokkal ehe.
Egyfolytába attól rettegsz, hogy mások uralkodnak rajtad. Milyen mások, hehe?:)
Azok a mások akiket én elképzelem hogy uralkodnak.Wow.
én szeretem megkülönböztetni a Berlin ostrománál védőként harcolni, tudva a végső vereséget egy luxusvillából nem lázadok a liberálkapitalizmus ellen-től;-)))
Nos én ílyen szepontból nem is hasonlítottam össze a kettőt, inkább az elméleti részt feszegettem.
Szerintem a szemetelés nagyobb bűn, mint az emberölés, hehe
Aha, ezt meg tudom érteni.Elvégre a szemetelő negyven év múlva már halott, amolyan trágya.De a szemét amit ott hagyott az ezer év múlva is ott lesz :)
De azér én jobban szeretem a posztapokaliptikus természet-imidzset, amolyan medmex-szárnyasfejvadász jellegűt, mint az idillikus madárcsicsergőset.
Amúgy szvsz mindent elő lehet majd állítani pár száz év múlva, kezdve a cslántól egészen a mókusig.Tkp. lehet hogy a mostani világot is így állították elő.
Miért, ha állítólag a magánházában volt, akkor az miért baj?:) Csak úgy tudódott ki, hogy elfoglalták a házát, hehe:)
Esetleg más problémás dolgok Dolfi magándolgai ügyében?
No igen, nemcsak a magánházában hanem minden középületben.Van nekem egy olyan rossz tulajdonságom, hogy több oldalról is megvizsgálok egy-egy dolgot.És rájöttem hogy a dolfi vs. páncél nem volt olyan rossz dolog abban a történelmi viszonyban.Egy nagyon erős szimbólumrendszert alkotott ez a harcos-imázs.Nekem azért visszataszító, mert túl egyszerű, lesarkított, romantikus,így má-már súrolja a szemét határát.De azért most már jobban megértem.A fenébe milyen toleráns kezdek lenni.
Tehát a lovasszoborból biztos ki is derült egy-két dolog, nem?:) Pld súlyos egoizmus:))) De neked pont az ilyen emberek tetszenek, nyet?
Pont ezt mondom.
Nagyon vonzódik az ilyen okkult dolgokhoz is, ami nem baj, viszont állítólag a Laveyékhoz tartozik. Erről mit tudsz?
Aham.LaVey föl is avatta, most már MM is amolyan főpap, engem hótt nem érdekel.Annyit tudodk ,hogy a könyvében MM azt nyilatkozta, hogy ő meg a Lavey: "We promote elitism".
Intelligencia alapján, offkoz.Ami szvsz a legésszerűbb.
Ja igen, apropó okkultizmus.A Discovweryn volt a nyáron egy hihetetlenül jó film, a címe valami lyesmi volt hogy A nácik meg az okkultizmus.Igazi ínyencség lett volna számodra.Sorba vették azokat a beavató rituálisokat, kitárgyalták a szent grál legendáját.Király képsorokat mutattak mittoménmelyik kastély mélyéről, ahol ezeket a rituálisokat űzték, Himmlerrel (asszem) az élen.Meg egy fejezet csak a vérről, mint náci szimbólumról szólt.Attól a perctől fogva, ahogy ezt a filmet láttam , a nácik nagyot nőttek a szememben.
amikor a blekkmetál mozgalomban belső viszály támadt és brutálisan kinyírta Euronymoust, a főnököt, akkor má nagyon felbolydult a norvég közvélemény és lecsukták. Aztá végül halmozati büntetésként kapta a legsúlyosabb büntetést norvégiában.
Ennyire lezser hely lenne norvégia? Magyaro-n minimum háromszáz évet kapott volna....Amúgy láttam képen a fickót, azért nem olyan súlyos tag.Persze azok a legőrűltebbek.Apropó.Egyik blekkes haverom áttért goa trenszre, eladó egy zsák blekk-kazetta (eredeti meg másolt).Ha má régóta keresel valami ritkaságot, írd meg hátha megvan neki.
Pedig télleg nem azér menetegetőzök itt, mer zsidók:) Mondjuk, bevallom kicsit elvette a kedvem, hehe hát igen, a jó öreg előítélet;-Đ
Ja ja, az előítélet általában hasznos tanácsadó.De itt nem jön be.A zsidóknak különben is erős művészvénájuk van.Én is aszittem hogy franciák, erre tessék.Ettől függetlenül nagyon jól csinálják.
A zenéket maiket ajánlottál megkeresem a neten, főleg az Ulver bléjk-je érdekel...
Igen, a fasizmus tényleg kiváló rendzser, ha te vagy az uralkodó réteg.Namármost én biztos nem kerülnék be egy ilyen rétegbe. És ezért elítélem a fasizmust, mert kihasználna.
Persze, minden rendszer úgy a legkiválóbb ha te vagy a főnök, ehe:) Jól van, tehát a fasizmust is csak annyira ítéled el, mint minden mást, helyes!;-)) Másrészt tökre nem értem a fölfogásodat. Egyszer még szolipszizmusról beszélsz, máskor meg attól fosol, hogy valaki kihasznál, hehe:-Đ A kettő valahogy nem fér össze.
Szvsz kurvára nem égtél be, ha egyszer nem tucc franciát akkor honnan tuggyál ilyen szavakat ? Tök normális dolog.Amúgy Danone pfúj, nem? Tönkreteszik a magyar értékeket, há há.
Bazzeg, ha rajtam múlna, nem is ettem volna több danont, de anyámnak nem lehetett megmagyarázni, hogy mijér ne vegyen a teszkóba danont ha eccer az olcsóbb, hehe:):-Đ Az volt az égésem, hogy azt gondoltam, hogy a petit kb. annyit jelent, mint apetit,(étvágydanón) hehe :-Đ Na innen jött a holló étvágya is, de abban má én se vagyok biztos, hogy egyáltalán van-e ilyen közmondás:-ĐĐ
baze, próbálunk eredetiek lenni, erre meg kiderül hogy már a sárgák is tudtákezt...hát ez szomorú :))
Amúgy cselekedni kell.Mindenképpen.Ész nélkül, de kell :))
Há mondjuk ezt nem úgy kell érteni, hogy egész nap egyhelybe kell ülni azt meditálni, hanem kb. azt, hogy ne akarjá semmit, legjobb az önfeledt tengés-lengés:-Đ Szal kábé azt amit te mondc, hehe;-Đ Mennyé el taoistának:-Đ
Jaja, a nagyvárosokkal már csak így van, az én kis Marosvásárhelyem is mennyire kúúl :))
Amúgy Bukarest, háá nem tudom...:) de azért még nem voltam olyan sokáig más nagyvárosban, hogy egyértelműen kijelentsem: minden metropolisz szar.
Én viszont ki merem jelenteni:) Mitől lenne jobb a többi? Hehejj bezzeg az én nyugodt kis Veszprémem!:)
Erre nem tudok mit mondani.Hacsak azt nem, hogy veled az a baj, hogy saját magaddal nem foglalkozol, látszólag persze.Vagyis nem nagyon mutatod.
Mi van?:) Igen, és te ugye foglalkozol magaddal, he?:) Egyfolytába attól rettegsz, hogy mások uralkodnak rajtad. Milyen mások, hehe?:)
hohó! Akkor miért mondtad, hogy baj, ha MM nem lázad! hisz épp ő is azért nem lázad mert annak semmi értelme nincs, változtatást nem fog elérni.
Másrészt: az emberiség valóban megérdemli? (szerintem persze hogy igen).
Én aszittem hogy te azért valamennyire "szereted" az emberiséget, mint olyant; most nem az emberbaráti szeretetre gondolok, hanem a "faj" szeretetére.Erre meg aszondod hogy megérdemli a pusztulást.Há bazmeg, én mindig is az emberiség ellen voltam, és mindig lebasztál emiatt...szóval nem értem ezt a hirtelen változást.
Hehe, mongyuk azér mert én szeretem megkülönböztetni a Berlin ostrománál védőként harcolni, tudva a végső vereséget egy luxusvillából nem lázadok a liberálkapitalizmus ellen-től;-))) De mittomén, lehet hogy igazságtalan vagyok Mansonnal, hehe:) Mellesleg rohattul nem foglalkoznék az egésszel, tőlem már annyi lemezt adhat el, amennyit akar, de te mindig újra fölhozod :)
Az emberiség pedig valóban megérdemli, de azért talán mégsem úgy fogom föl a dolgot, mint te hehe:)
Tod pld én a természetet is szeretem - vannak ilyen szentimentális dolgaim. Tegnap is egy nagy halom szemetet találtam a kedvenc kis tavam partján , ilyenkor mindig elképzelem, hogy megölöm a tetteseket:) Ha egyszer elborulok, meg is fogom tenni. Szerintem a szemetelés nagyobb bűn, mint az emberölés, hehe:) Ja, persze és a faj!:-Đ
A problémám ott van, hogy: ha hitler nem harcolt a másodikban, akkor ne harcosnak ábrázoltassa magát hanem mittomén gondokodónak, stratégának.Nem pedig lovon, bajusszal, kivont karddal.
Csörcsilt meg ki nem szarja le.Őt még nem láttam páncélos szoborként.
Miért, ha állítólag a magánházában volt, akkor az miért baj?:) Csak úgy tudódott ki, hogy elfoglalták a házát, hehe:)
Esetleg más problémás dolgok Dolfi magándolgai ügyében?
Nos ez abból ered, hogy Mansonnak csak a művészete, a produktuma érdekel, míg hitlerben inkább az emberi tényező.Vagyis hogy miért ezt csinálta, miért azt.
Ja, saron sztónt is az érdekli, hehe:)
Tehát a lovasszoborból biztos ki is derült egy-két dolog, nem?:) Pld súlyos egoizmus:))) De neked pont az ilyen emberek tetszenek, nyet?
MM esetében nem, mivel én nem belőle indulok ki, hanem magamat azonosítom a sztorijaival, ill. a sztorijait, amiket a trilógia folyamán elmesél, önálló darabokként kezelem, amelyek függetlenek az alkotótól.
Aha, értem:)
MM azt csinálta, hogy készített egy tarokk-kártya borítószettet
Igen, most már emlékszem, tényleg. Nagyon vonzódik az ilyen okkult dolgokhoz is, ami nem baj, viszont állítólag a Laveyékhoz tartozik. Erről mit tudsz? Eccer olvastam egy netlapot vmi ilyesmi volt a címe, hogy frequent questions about satanism vagy mi a szar. Abban vót egy olyan is, hogy is MM a member of CoS(Church of Satan)?" Aztán az vót a válasz hogy jesz, menzon a mittoménmilyen páholy vezetője, hehe:) Szal ez igaz?
nemtom a burzum szóról mindig egy olyan "latin borz" jut eszembe :)
Akurva, 21 év :) micsinált, nemi erőszak?
Hát elég sok bűne volt. Mondjuk azt elég sokáig elnézték nekik hogy templomokat gyújtogatnak, de amikor a blekkmetál mozgalomban belső viszály támadt és brutálisan kinyírta Euronymoust, a főnököt, akkor má nagyon felbolydult a norvég közvélemény és lecsukták. Aztá végül halmozati büntetésként kapta a legsúlyosabb büntetést norvégiában.
Hmm.Itt van uram, remélem nem kúrtam el a linkelést.Ezek nagyon rendesek, fuck kapitalism tudod, ingyé' lehet tőteni a muzsikát.És ezek ZSIDÓK basszameg :))
Köszi, bár úgy tűnik letölteni nem tudom Egyre rohadtabb lesz itt nálunk a rendszer, most má minden gépet úgy állítanak be, hogy ne lehessen letölteni semmit, max szövegeket. Szarházi egyetem. Az oldalon is, ahova a link vezet, nem jönnek ki a képek. Kéne valami képnéző, de azt meg nem lehet telepíteni erre a kurva gépre. Pedig télleg nem azér menetegetőzök itt, mer zsidók:) Mondjuk, bevallom kicsit elvette a kedvem, hehe hát igen, a jó öreg előítélet;-Đ
Ja, de ha már kábszeres zenékről beszélünk, akkor megsúgom, hogy amíg nem ismered az Ulver: Themes from William Blakes Marriage of heaven and hell-jét, vagy az Arcturus: Disguised masters-ét, addig súlyos hiányosságaid vannak. Na ez nem goa trance(azt én nem is tom micsoda), de szerintem neked nagyon bejönnének.
Krisna egyébként velem van, nemrég olvastam a Bhagavad gítát, hehe:)
Na megvan a Release Me! Először is: www.mp3.com
Itt beírod hogy: infected Mushroom.
Rákattintasz a nevére, amit remélhetőleg kiír.Utána megjelenik csomó kis kép, ezek a számok.Valahol lenn megkapod a release Me-t is, a jobb gombbal rákatt a mellette levő Download-ra, majd "Save Target As..." (vagy ha magyar winfosod van akkor Cél mentése másként.)
már jön is lefele.Kicsit hosszú, hét perces, de jóóó.
Ja, és ha lehet, szíjjá el előtte egy fél grammot heheh.Mert a goa trensz arra van tervezve.
"Miért ne lenne jó teli hassal röfögni? Egy okot mondj...(jó, most megin jön a lebaszás :)) "
Ehehe:) Affene...nem tudok:) Hihi, dehát akkor a fasizmusban mi a rossz?;-ĐĐ Mondj egy okot, hehe:-Đ
Igen, a fasizmus tényleg kiváló rendzser, ha te vagy az uralkodó réteg.Namármost én biztos nem kerülnék be egy ilyen rétegbe.És ezért elítélem a fasizmust, mert kihasználna.Amúgy minden politikai szisztéma nagyon korrekt a vezérek számára, élnek, mint hal a vízben.
Én a fasizmust nem azért ítélem el (habár lassan-lassan nem is ítélem), mert "a szegény zsidók" meg effélék.Tudod jól, engem az ilyen nem érdekel, én mással nem törődök.
Bazzeg, most iszonyatosan beégtem... De legalább mostmá' tudom mi az a Petitdanone!:)
Szvsz kurvára nem égtél be, ha egyszer nem tucc franciát akkor honnan tuggyál ilyen szavakat ? Tök normális dolog.Amúgy Danone pfúj, nem? Tönkreteszik a magyar értékeket, há há.
az utolsó mondat kivételével egészen emlékeztet bizonyos ókori kínai bölcsekre, de őszerintük cselekedni se' nagyon kell:)
baze, próbálunk eredetiek lenni, erre meg kiderül hogy már a sárgák is tudtákezt...hát ez szomorú :))
Amúgy cselekedni kell.Mindenképpen.Ész nélkül, de kell :))
Nekem is idegen, mint ahogy minden nagyváros. Egy kalap szar az egész, mindig hányingerem lesz, amikor Pesten járok. Vagy neked csak szelektíven Bp. a szar?:)) Bukarest, vagy Prága jobb?;-)
Jaja, a nagyvárosokkal már csak így van, az én kis Marosvásárhelyem is mennyire kúúl :))
Amúgy Bukarest, háá nem tudom...:) de azért még nem voltam olyan sokáig más nagyvárosban, hogy egyértelműen kijelentsem: minden metropolisz szar.
Az lehet, hogy foglalkozok a tömeggel, de azt nem csak balról lehet, mert pld a király is foglalkozik a népével, sz'al szerintem nem jó a kifogás...:)
Előny ott.
Erre nem tudok mit mondani.Hacsak azt nem, hogy veled az a baj, hogy saját magaddal nem foglalkozol, látszólag persze.Vagyis nem nagyon mutatod.
Nem lázadok a biztos vereség ellen, de ettől még harcolok, mint az SS-ek:) A sót pedig élvezem, hiszen az embereiség pontosan azt kapja, amit megérdemel, hehe:))
hohó! Akkor miért mondtad, hogy baj, ha MM nem lázad! hisz épp ő is azért nem lázad mert annak semmi értelme nincs, változtatást nem fog elérni.
Másrészt: az emberiség valóban megérdemli? (szerintem persze hogy igen).
Én aszittem hogy te azért valamennyire "szereted" az emberiséget, mint olyant; most nem az emberbaráti szeretetre gondolok, hanem a "faj" szeretetére.Erre meg aszondod hogy megérdemli a pusztulást.Há bazmeg, én mindig is az emberiség ellen voltam, és mindig lebasztál emiatt...szóval nem értem ezt a hirtelen változást.
De a tágulását számunkra nem lehet úgy értelmezni, hogy "valahova", vagy "valamiben" tágul, hiszen számunkra a "világ" maga a labda felülete.
Aha, ismerem ezt a verziót (diszkóveri csenöl).
Tehát a világ, úgymond, létrehozza önmagát.Nem rossz.De ezt nem lehet ténylegesen bebizonyítani.
De egyébként tök nem értem a problémádat, a Vezérnek hol dolga a frontszolgálat?:)) Ilyen alapon Csörcsillt is felelősségre vonhatnád:))
A problémám ott van, hogy: ha hitler nem harcolt a másodikban, akkor ne harcosnak ábrázoltassa magát hanem mittomén gondokodónak, stratégának.Nem pedig lovon, bajusszal, kivont karddal.
Csörcsilt meg ki nem szarja le.Őt még nem láttam páncélos szoborként.
Manson magánélete nem érdekel, Hitlerén viszont szívesen "fölháborodsz";-ĐĐ Sz'al nem értem ezt a megkülönböztetést:))
Nos ez abból ered, hogy Mansonnak csak a művészete, a produktuma érdekel, míg hitlerben inkább az emberi tényező.Vagyis hogy miért ezt csinálta, miért azt.És ehhez a hétköznapi embert is meg kell ismerni.MM esetében nem, mivel én nem belőle indulok ki, hanem magamat azonosítom a sztorijaival, ill. a sztorijait, amiket a trilógia folyamán elmesél, önálló darabokként kezelem, amelyek függetlenek az alkotótól..Ezt a barokkos körmondatot!
az új lemez képei között van egy olyan, amikor valami hegyes tetejű német siskban ül, "Emperor" fölirattal, géppisztollyal a kézben, ha jól emlékszem:))
Ja és tolószékben ráadásul :)
Nos, MM azt csinálta, hogy készített egy tarokk-kártya borítószettet(ő nagyon benne van ezekben a misztikus tarokk-numerológia-kabbala dolgokban; asszem a hitlerék is kedvelték az ilyesmit).
Namost alaphelyzetben is van egy olyan tarokk kártya, aminek "emperor" a neve, ez olyan mint a pikk dáma vagy a tök alsó, érted.
Sok ilyen kép van a cd-borítón: Fool,Magician,Hierophant,Death, Devil stb...És mindeniknek külön képet csinált, amin ő van, különböző öltözékekben, díszletek között.Ezek fantasztikusan jó képek.Ha rákeresel a neten pl. a tarokkra, rengeteg olyan összefüggésre rájössz amik szerepelnek MM zenéjében, főleg a cd-borítókon.
Hát az a félnéger >> féfekete az tkp szürke:) De szürke ruhát nyugodtan vehecc, az mostanába' elég divatos szín, ugye?
A félnéger csak elméletben szürke.Nomeg a morgán.
A szürke valóban divatos, ha belegondolok elég sok szürke ruhám van. én olyan divatember vagyok ugye." ezen a nyáron a pasztellszínek dominálnak" :)))) néha a nők lapját is olvasom.
Te, mondmámeg mér röhejes, hadd röhögjek én is:)
Amúgy csak egy ember, és jelenleg 21 éves börtönbüntetését tölti:)
nemtom a burzum szóról mindig egy olyan "latin borz" jut eszembe :)
Akurva, 21 év :) micsinált, nemi erőszak?
Attól a fertőzött gombás trenszcsapattól nincs valami zene az interneten?
Miért ne lenne jó teli hassal röfögni? Egy okot mondj...(jó, most megin jön a lebaszás :))
Ehehe:) Affene...nem tudok:) Hihi, dehát akkor a fasizmusban mi a rossz?;-ĐĐ Mondj egy okot, hehe:-Đ
Hehe, point rouge pour le petit rabe.
Bazzeg, most iszonyatosan beégtem... De legalább mostmá' tudom mi az a Petitdanone!:)
amúgy az agyleépülés szerfölött hasznos dolog.Egyik haverommal megállapodtunk abban, hogy a legjobb dolog ha az ember tök zokni agyilag, és rendszeresen butítjuk is magunkat.Az a jelszavunk, hogy minél kevesebbet gondókozni, minél többet cselekedni!
nem is t'om, az utolsó mondat kivételével egészen emlékeztet bizonyos ókori kínai bölcsekre, de őszerintük cselekedni se' nagyon kell:)
Valahogy idegen nekem ez a város (pest).
Amúgy amikor ezt valahol kifejtettem magyarországiak előtt egy fórumon, egyből rámtámadtak
Nekem is idegen, mint ahogy minden nagyváros. Egy kalap szar az egész, mindig hányingerem lesz, amikor Pesten járok. Vagy neked csak szelektíven Bp. a szar?:)) Bukarest, vagy Prága jobb?;-)
Nemtom, de most valami katasztrófális a vasgárda szellemi állapota :) volt egy pár honlapjuk, amiket megnéztem és hát....amolyan punk-gyülekezet, "minden román politikus a magyarok kezében van, öljük meg mind, vissza Moldovát,Magyarországot meg mindent".
Hát itt magyarón egy kicsit más a helyzet ultrajobb tekintetben. László Bandiék, meg Horváth Robiék pld "Haynau Baráti Kört" is alapítottak...Szerintük ugyanis '48 felségárulás volt...:)
Mert hol értem én balra? (Különben meg azt se tudom, hogy hol vagyok...)
Átérződik még a komcsi beállítottság, túl sokat foglalkozol a néppel meg a tömeggel meg ilyenek
Az lehet, hogy foglalkozok a tömeggel, de azt nem csak balról lehet, mert pld a király is foglalkozik a népével, sz'al szerintem nem jó a kifogás...:)
Vagyis visszatér eredeti állapotába, nem?
Akkor meg minek lázadni bazz.Dölj hátra, és enjoy the show.
Nem, mert ez nem eredeti állapot lesz. De különben nem is lázadok ellene:) Nem lázadok a biztos vereség ellen, de ettől még harcolok, mint az SS-ek:) A sót pedig élvezem, hiszen az embereiség pontosan azt kapja, amit megérdemel, hehe:))
1.én nem "arra" az űrre gondótam
2.hotyhoty nem véktelen ? jó, tudom hogy folyamatosan terjed.De hová? Saját magába? Vagy a semmibe?
Ja, önmagában tágul. Na jó, még neked is megpróbálom elmagyarázni: képzeld el, hogy mi kétdimenziós pöttyök vagyunk egy labdán, amit fölfújnak. Bármerre indulunk el ugyanoda érünk vissza, világunknak nincs határa, de mégsem végtelen, viszont tágul. De a tágulását számunkra nem lehet úgy értelmezni, hogy "valahova", vagy "valamiben" tágul, hiszen számunkra a "világ" maga a labda felülete. Perce további kérdéseket ne tegyél föl,(pld hogy mitől fújódik föl:)) mer' mindezt nem én találtam ki, de állítólag egyenletekből jött ki(?) Tehát a mi világunk egy négydimenzijós gömb felületének felel meg, ferstész?
Ez nem lenne gond, ha valóban 200 kilós lett volna, és valóban ott lett volna az első sorban a saját háborújában
Ja az elsőben first class vaskeresztet is kapott, ha jól emlékcem. Többször súlyosan megsérült, tehát amikor ő volt soron, akkor megtette a kötelességét. De egyébként tök nem értem a problémádat, a Vezérnek hol dolga a frontszolgálat?:)) Ilyen alapon Csörcsillt is felelősségre vonhatnád:))
Megaztán ott vannak azok a képek, amelyekből valszeg később a komcsi fejedelemség inspirálódhatott, tudod, ezek a " heroikus vezető + mosolygó, virágokkal köszöntő szűzlányok ezrei" stb.Nevetséges.
hehe:) Hát ez télleg, de az elégedetten röfögő népnek ez kell:)) Szerinted a "Ma" miben különbözik ettől? Mondj példákat, jó?:))
Akkor mégis inkább foglalkozzunk egy kicsit mi is Mansonnal "mint magánemberrel":))
Ezt a részt nem szeretem, engem Manson, mint ember, ne izgat fel különösebben, mondtam már.Nem érdekel, hogy mit eszik, milyen zenét szeret (általában olyanokat amit én nem :), stb.
Tökre nem értelek:)) Manson magánélete nem érdekel, Hitlerén viszont szívesen "fölháborodsz";-ĐĐ Sz'al nem értem ezt a megkülönböztetést:))
Az SS sapka alaptartozék volt, a zászlókon pedig az Antichrist album logója volt, ami nem más mint egy vörös villám.Ez ugye egy náci szimbólum is, asszem az angol fasisztáknak volt pont ilyen zászlójuk.
Jól van;-)) Én mondjuk csak arra emlékcem, hogy az új lemez képei között van egy olyan, amikor valami hegyes tetejű német siskban ül, "Emperor" fölirattal, géppisztollyal a kézben, ha jól emlékszem:)) Ez mit is jelent??:)
Aszontad barna mongoloidok lesznek :( Mosmá határozd el, hogy tuggyam milyen ruhákat vegyek
Hát az a félnéger >> féfekete az tkp szürke:) De szürke ruhát nyugodtan vehecc, az mostanába' elég divatos szín, ugye?
ápropó burzum: a neve idegesítően röhejes, de asszem szerzek.Amúgy borítókat láttam, van egy kis baj velük is
Te, mondmámeg mér röhejes, hadd röhögjek én is:)
Amúgy csak egy ember, és jelenleg 21 éves börtönbüntetését tölti:)
Na agyő neked is:)
Rabe
Ps: Attól a fertőzött gombás trenszcsapattól nincs valami zene az interneten?
Márcs ov dö pigz?:) Persze, és legtöbben meg vannak róla győződve, hogy nincs is annál jobb, mint amikor minden cocza elégedetten röfög tele hassal álmában.
Miért ne lenne jó teli hassal röfögni? Egy okot mondj...(jó, most megin jön a lebaszás :))
"Hehe, point rouge pour le petit rabe. "
He? nem értem pontosan:)
"piros pontot a kicsi rabe-nek".
lehet hogy hóttrosszul írtam le :)) utálom a latin nyelveket.
Bazze, rohadtul szégyellem, de nem jut eszembe az a mondás amiben a holló étvágyáról van szó
Neked csak nem jut eszedbe, én nem is tudom miről van szó.Arról a sajtos La Fontaine meséről :)) ?
:)) ez jó, szerencsekerék :)
amúgy az agyleépülés szerfölött hasznos dolog.Egyik haverommal megállapodtunk abban, hogy a legjobb dolog ha az ember tök zokni agyilag, és rendszeresen butítjuk is magunkat.Az a jelszavunk, hogy minél kevesebbet gondókozni, minél többet cselekedni!
Jól van, oké, tudtam, hogy magyarón tanulsz, de én régebben azt hittem, hogy családostul itt laktok.
na akkor tiszta a helyzet.Amúgy én nem laknék itt szívesen.Valahogy idegen nekem ez a város (pest).
Amúgy amikor ezt valahol kifejtettem magyarországiak előtt egy fórumon, egyből rámtámadtak azzal, hogy akkor menjek vissza a büdös faszba, meg minek élek én itt a nyakukon, és különben is, hogy jövök én, geci oláh, ahhoz, hogy kritizáljam Magyaro-t.Éljen a magyar vendégszeretet :))
Ugyanis a Vasgárda szerintem az értelmesebb fajta tradícionalista ultrajobbosokat tömörítette, de lehet hogy tévedek.
Nemtom, de most valami katasztrófális a vasgárda szellemi állapota :) volt egy pár honlapjuk, amiket megnéztem és hát....amolyan punk-gyülekezet, "minden román politikus a magyarok kezében van, öljük meg mind, vissza Moldovát,Magyarországot meg mindent".
Mert hol értem én balra? (Különben meg azt se tudom, hogy hol vagyok...)
Átérződik még a komcsi beállítottság, túl sokat foglalkozol a néppel meg a tömeggel meg ilyenek.
hiszen a jövő embere egy barnás színű korcs lesz, némi mongolid beütéssel.
Vagyis visszatér eredeti állapotába, nem?
Akkor meg minek lázadni bazz.Dölj hátra, és enjoy the show.
Na, kíváncsi vagy még egyéb elmebeteg rémlátomásaimra?;-Đ
Igen igen!!! Mér, ez nem is volt rémlátomás :)
Az űr viszont nem is végtelen:)
1.én nem "arra" az űrre gondótam
2.hotyhoty nem véktelen ? jó, tudom hogy folyamatosan terjed.De hová? Saját magába? Vagy a semmibe?
Kérlek, többet ne hozz elő belőlem ilyen monológokat. Nem ide való.
:))) miér, a többi az idevaló?
amúgy nagyon élveztem ezt a monológot, úgyhogy ne kimélj a továbbiakban sem.
"Giccses alatt a róla készült képeket értem, meg a szobrokat amiket a házában tartott.Láttam a Discovery csennelen naa. "
Például??:))
Khm: hát pl. hogy ilyen 200 kilós ruhásszekrénynek van ábrázolva Dolfi, nagy sisakkal a fején.Ez nem lenne gond, ha valóban 200 kilós lett volna, és valóban ott lett volna az első sorban a saját háborújában (nem az első vh-ben, ott tudom hogy harcolt is).
Megaztán ott vannak azok a képek, amelyekből valszeg később a komcsi fejedelemség inspirálódhatott, tudod, ezek a " heroikus vezető + mosolygó, virágokkal köszöntő szűzlányok ezrei" stb.Nevetséges.
Akkor mégis inkább foglalkozzunk egy kicsit mi is Mansonnal "mint magánemberrel":))
Ezt a részt nem szeretem, engem Manson, mint ember, ne izgat fel különösebben, mondtam már.Nem érdekel, hogy mit eszik, milyen zenét szeret (általában olyanokat amit én nem :), stb.
Magánéletében milyen cuccai vannak?:-)
Fogalmam nincs.Pontosabban, egyszer láttam amikor a lakásán volt, ill. a lemezkiadói irodájában.
Nos akkor fekete farmer meg egy fasza fekete metálpoló szerű képződmény volt rajta.Nagyon extrém.
ugyanis nem hinném, hogy dájrekte olyan dolgokat vesz föl, amik nem tetszenek neki. Ez abszurd lenne.
Persze, ez normális is.Viszont: egy amerikai tinilap megkérdezte, hogy mit szól ahhoz, hogy immár szexszimbólum lett az Államokban.
Azt válaszolta hogy ez nagyon sajnálatos, és tükrözi az amerikai ízlés romlottságát (hehe), ugyanis a banda mindig megpróbálta szándékosan elcsúfítani magát, amennyire csak lehet, és ha ez tetszik az embereknek akkor az nagyon szomorú.Ezt komolyan így mondta, megkeresem valahol.
Ha én ilyen excentrikus énekes lennék, pld fekete SS egyenruhában hergelném a tömegeket;-
Ezt már meg is tette, különben is, az Antichrist albumturné inkább hasonlított valami náci felvonuláshoz, mint rokkoncerthez, már amit a tévében láttam.
Az SS sapka alaptartozék volt, a zászlókon pedig az Antichrist album logója volt, ami nem más mint egy vörös villám.Ez ugye egy náci szimbólum is, asszem az angol fasisztáknak volt pont ilyen zászlójuk.
Egy szám jött be egyedül, az a teknós darab(sok blekkert meg pont az sokkolt;-).
Aha, az a teknós darab nekem is tetszett.Amúgy most rengeteg teknót hallgatok, és van egy olyan darab ami szerintem neked is tetszene, kár hogy nemtom elküldeni, mer túl nagy, vagy 9 perces.Valahogy így kezdődik:
"-Release me (hörgős hang)
-There's much we could learn from each other...
-Release me...!!
-We could negotiate, or treat.We could find a way to coexist.Can there be a peace betweeen us?
-...Peace?...No peace!!
-What do you want us to do?
-DIE!!!"
:)), az előadó Infected Mushroom, nagyon finom Goa Trance,gitársamplerekkel, nagyon elborult...
Hehe, jó tudni, hogy Hitler lírai volt;-)
Hát az eszményi lényege mindenképp az volt :))
A jövő emberei is szürkék lesznek, mint a zűrlények:))
Aszontad barna mongoloidok lesznek :( Mosmá határozd el, hogy tuggyam milyen ruhákat vegyek.
A dieu: porky pig.
ápropó burzum: a neve idegesítően röhejes, de asszem szerzek.Amúgy borítókat láttam, van egy kis baj velük is.
Jó' van arra emlékeztem, hogy tucc gallul, csakhogy én nem tudok, ezér' kevertem a magyarral, és leírtam hogy kell kibetűzni:)
Márcs ov dö pigz?:) Persze, és legtöbben meg vannak róla győződve, hogy nincs is annál jobb, mint amikor minden cocza elégedetten röfög tele hassal álmában.
He? nem értem pontosan:)
Bazze, rohadtul szégyellem, de nem jut eszembe az a mondás amiben a holló étvágyáról van szó. Eccerűen leépülök agyilag. Mingyá szerencsekerékbe-töröm magam...
Jól van, oké, tudtam, hogy magyarón tanulsz, de én régebben azt hittem, hogy családostul itt laktok.
Miért ez a Tudor tagja a Gárdának
A mostaninak? arról nem tudok, de gondolom hogy igen.
Szerintem meg nem valószínű... Ugyanis a Vasgárda szerintem az értelmesebb fajta tradícionalista ultrajobbosokat tömörítette, de lehet hogy tévedek.
Gondolom csak politikai meggondolásból határolódott el, ártott az imidzsének.
Ja.
Má hogyne lenne, te jobbról indultál, balra értél, én meg ugyanoda, vagyis el se indultam :))
Az űr pont azért érdekes mert végtelen.És ami végtelen, az mintha nem is létezne.Vagyis az űr lehet egy "ideális pont" is
na jó, akkor inkább azt mondom, hogy ez a hasonlatod szar:-Đ Mert hol értem én balra? (Különben meg azt se tudom, hogy hol vagyok...)
Az űr viszont nem is végtelen:) Épp ez a lényeg: határtalan, de nem végtelen:-Đ Tehát ott talán valóban balra érnék, de nem fogadtam el a hasonlatot és kész:)
mér, szerinted ez az én hozzáállásom ?? a híres emberek általában nem okosak, az okos emberektől meg félek :))
Ehe, ne beszélj félre...:)
Még akkor sincs baj ha héberül olvassa a bibliát, netalán nem az idén barnult le?
Az nem baj, hogy valaki nem az idén barnult le, a baj az, hogy Európát elárasztják ezek a nyüvekként szaporodó tömegek. A fehér fajnak befellegzett, (száma napról napra fogy) mondjuk a többinek is, hiszen a jövő embere egy barnás színű korcs lesz, némi mongolid beütéssel. A világon mindenütt ilyen emberek fognak élni, rengetegen lesznek, és semmiben sem fognak különbözni, hiszen Sanghajban is ugyanaz lesz a tömegkultúra mint nyújorkban. Ja, meg lesz még egy emberfaj, a zsidók, akik ezt az egészet kormányozni fogják Izraelből;-Đ Végül is, tök jó lesz, béke lesz örökre, és akkora kibaszott nagy jólét és liberalizmus, hogy az emberek egyfolytában élvezni fognak(éjjel meg jókat röfögnek álmukban). Na, kíváncsi vagy még egyéb elmebeteg rémlátomásaimra?;-Đ
Kérlek, többet ne hozz elő belőlem ilyen monológokat. Nem ide való.
Giccses alatt a róla készült képeket értem, meg a szobrokat amiket a házában tartott.Láttam a Discovery csennelen naa.
Például??:))
Apropó diznilend.Nemrég láttam egy MM-interjút a mjúzik csatornán ahol aszongya (épp japánban volt, a manga hazájában), hogy a Marilyn Manson-imidzs, vagyis az ő karaktere nagyon infantilis, rajzfilmszerű.Tehát ez egy tudatos dolog és nem véletlen.
Há' attól hogy tudatos, még ízléstelen mint a szar. Akkor mégis inkább foglalkozzunk egy kicsit mi is Mansonnal "mint magánemberrel":))
Magánéletében milyen cuccai vannak?:-)
Innen van az, hogy MM félig nőként pózól, félig meg hullaként, ugye a túlzottan kifehérített bőr, meg a fekete ajkak.
Nem baj, ebből akkor is lehet következtetéseket levonni, ugyanis nem hinném, hogy dájrekte olyan dolgokat vesz föl, amik nem tetszenek neki. Ez abszurd lenne. Ha én ilyen excentrikus énekes lennék, pld fekete SS egyenruhában hergelném a tömegeket;-Đ Női harisnyatartóban meg műcicikkel viszont bizta hogy nem.
Nos igen, hitlernek rendkivüli retorikus képességei voltak.Én rengeteg doksifilmet néztem meg róla, ahol a néphez ordít.Teljesen kikem magából, abszolút uralja a termet.De nekem mindig a nevetséges kisember lázadásának tűnik.Tudom hogy ez egy téves benyomás, de én soha nem tudtam volna komolyan venni
Nem, a kisember nem szónokol úgy, mint egy isten...;-) Egyébként én is poénosnak találom néha, még ha nem is szánja magát poénnak. De ettől még(vagy éppen ezért) nagyon tetszik az egész figura:)
Amúgy Mayhemet hallgattam a tegnap éjjel,a Grand Declaration of War-t.Bejött :)).
Nem tudom, szerintem ez az új méjhem igen szar lett. Egy szám jött be egyedül, az a teknós darab(sok blekkert meg pont az sokkolt;-).
Még úgy a címe, meg a borítója egészen klappolnak, de a zene az szerintem sehogy se'.
A régebbi lemezek mind jobbak:) Ja, ha érdekel az ős-primitív trúblekk, akkor a www.burzum.com-on a médiagalériában találhacc igen aranyos zenéket.
Há, csak úgy.eszembe jutottak a tragikus sorsú hőseid, meg hogy szerintem valójában mennyire komikusak voltak.És passzolt a kettő.
Hehe, jó tudni, hogy Hitler lírai volt;-)
P.s. nemrég olvastam Kosztolányi Neroját.Abban van egy olyan sor (nem tudom pontosan idézni), hogy a faszi meggyűlölte a kék és a barna szemeket, és csak a szürkét szerette, mert a szürke minden színt egyesít.Uff.
He??? A jövő emberei is szürkék lesznek, mint a zűrlények:)) Egyébként a szürkét én is szeretem, de nem ezér' hanem mert a német egyenruha olyan csukaszürke volt. Lesz is majd egy ilyen nickem talán, hogy Feldgrau;-)
Csak egy gyors reakció(teljes válaszra ma már nem lesz időm)...:)
A Bibliában? Tudod, amikor Jézus találkozik egy megszállottal, akiben egy egész légiónyi démon költözött, és könyörögnek neki, hogy ne küldje őket vissza a pokolba. Mire Jézus "belevarázsolja" őket egy disznócsordába, aztán a disznyók belerohannak a tengerbe. Tök nem értem a tanítás lényegét, de így szól a mese.
"...und ich glaube nicht, dass die Gegner, die damals uns gelacht haben, heute auch noch lachen!!"
Hehe, ezt nem hiszem el! Az egyik kedvenc számom(Stahlerne Schwingen) a lemezen pont ezzel a sorral kezdődik... Állati jó!!!!!!!!!!!!! Télleg hátborzongatóan gyönyörű;-Đ
Új nick ezentúl.Azér "posthuman" mer most már nyilvánvaló lett számomra hogy 'halott' vagyok.Magyarán: csak akkor érzem, hogy élek, amikor be vagyok tépve :).Józanon teljesen ösztönlényként cselekszem, nem gondolkodom, akár egy bábu.
Hargh, hargh! Tudod a Nine inch nails-nek van egy olyan száma hogy: March of the pigs :))
így végződik:
"now doesn't that make you feel better?
the pigs have won tonight
now they can all sleep soundly
and everything is alright."
T'od, mint a Bibliában...:))
Nem mintha annyira ismerném a bibliát, de arra nem emléxem hogy malaclégió lett volna benne :)
tudat alatt használtam királyi többest?
Jól van, mondjuk én a kérdést úgy értettem hogy Magyarországon tanulsz-e. Mer' most má totál nem értem az egészet
Kurva élet persze hogy magyaro-n tanulok ezt le is írtam, rohatt nem figyelsz oda :)
Miért ez a Tudor tagja a Gárdának
A mostaninak? arról nem tudok, de gondolom hogy igen.Apropó: www.romare.ro Hivatalaos nagyrománia-újság, Vécétudor főszereplésében.
Itt klasszul meg lehet figyelni a gondolkodásmódjuk színvonalát, feltéve ha tud az ember románul.De a képek is elég meggyőzőek, csodálnám ha az eheti számból kifelejtették volna a meztelen nőket.
itt van a Csurka, aki viszont nincs jóban az ultrajobbosokkal
Gondolom csak politikai meggondolásból határolódott el, ártott az imidzsének.
Van egy magyar fordításom is a mekanikal szövegeiből, egyik ismerősöm csinálta, de elég szar szerintem, sokszor félreérti
én is gondolkodtam hogy lefordítsam, de nem akartam elrondítani.
Otthon egyik szövege sincs meg kinyomtatva
Hát az nekem se, csak a számgépen.Mondjuk fejből tudom, úgy nagyjából.
valahol direkte hangsúlyoztad, hogy te nem dobz ki pénzt még mansonra sem, belőled ugyan nem gazdagszik, és hogy csak egy lemeze van meg eredetibe'!!
:)) azóta burzsuj lettem, megaztán támogatom a liberális amcsi propagandát.Komolyra fordítva, azért vettem meg a lemezeit mert az értékeket meg kell őrizni minél tisztábban.
Szal akkor is-is? Most má tökre nem értem:)
Könyörgöm hagyjuk abba a dopsót oké? Én se értem azt a számot most már.
te megkülönböztetted a földfelszínt az űrtől, de a jelek szerint nem sok különbség van, he?:-)
Má hogyne lenne, te jobbról indultál, balra értél, én meg ugyanoda, vagyis el se indultam :))
Az űr pont azért érdekes mert végtelen.És ami végtelen, az mintha nem is létezne.Vagyis az űr lehet egy "ideális pont" is.
Egyébként megsúgom, ezzel a "csakazokoséshíresembereketszeretematöbbimegproliparaszt"hozzáállással soha nem is lehet megérteni;-
mér, szerinted ez az én hozzáállásom ?? a híres emberek általában nem okosak, az okos emberektől meg félek :))
Nincs a paraszttal semmi baj, amíg az a helyén van, és végzi a dolgát.
Még akkor sincs baj ha héberül olvassa a bibliát, netalán nem az idén barnult le?
Te, tuttad, hogy a felhergelt hörcsög úgy beleakaszkodik az emberbe, hogy csak úgy tudod leszedni, hogy agyonütöd?:)
:)) nem hinném hogy egy hörcsög ennyire fanatikus lenne
Giccses????:) Mire gondolsz? Pld? Én azt mondom -bármit is mondasz- még mindig jobb mint díznilend.
Egyébként arra gondoltam amikor pld. Manson női harisnyatartókban pózol meg ilyenek.
Giccses alatt a róla készült képeket értem, meg a szobrokat amiket a házában tartott.Láttam a Discovery csennelen naa.
Apropó diznilend.Nemrég láttam egy MM-interjút a mjúzik csatornán ahol aszongya (épp japánban volt, a manga hazájában), hogy a Marilyn Manson-imidzs, vagyis az ő karaktere nagyon infantilis, rajzfilmszerű.Tehát ez egy tudatos dolog és nem véletlen.
Még valamit a diznilendről: MM-nak valami perverz pedofíliája van, ugyanis őt megbabonázzák a gyerekek és minden ami velük összefügg.Az első albumának borítóján gyurmából készült bábuk jelképezik a romlott amerikai családot, a cd belső borítóján meg gyerekrajzok, nyalókák meg ilyenek vannak.Ott van aztán a My Monkey szövege, a Lunchbox, stb.Ott van a Smells like Children album...Ne soroljam.Tessék:
"I am the pedophile's dream, a messianic Peter Pan.Just a boy, just a boy, just a little fucking boy, i can never be a man."
Ez a "Snake eyes and sissies" számból van.
A harisnyatartóról meg annyit hogy a Marilyn egy nő volt.Halott sztár.A Manson egy tömeggyilkos, aki sztárokat tett holttá :)) (Roman Polanski feleségét Hollywoodban ölte meg).
Innen van az, hogy MM félig nőként pózól, félig meg hullaként, ugye a túlzottan kifehérített bőr, meg a fekete ajkak.
Csak akik hallgatták, azokat sokszor teljesen megbabonázta, ők mondtak ilyeneket
Nos igen, hitlernek rendkivüli retorikus képességei voltak.Én rengeteg doksifilmet néztem meg róla, ahol a néphez ordít.Teljesen kikem magából, abszolút uralja a termet.De nekem mindig a nevetséges kisember lázadásának tűnik.Tudom hogy ez egy téves benyomás, de én soha nem tudtam volna komolyan venni.Amúgy jó néhány szövege számgépen is megvan, felvételezve.A kedvencem, ha jól tudom, a háború kitörése után pár hónappal keletkezett:
"...und ich glaube nicht, dass die Gegner, die damals uns gelacht haben, heute auch noch lachen!!"
Vagyis: "...és most már nem hiszem, hogy az ellenfeleink, akik akkoriban kiröhögtek minket, ma is nevetnek...."
Az utolsó szavakat olyan hörögve mondja, hogy tényleg feláll az ember hátán a szőr :)
Múlt héten vettem egy elmebeteg lemezt. Kreuzweg Ost: Iron Avantgarde. Szal ez elvileg afféle indusztriál zene, de nagyon elborult. Az effekteket fegyverropogás, robbanások, tankmotorhang
Ez határozottan érdekel, mivel jómagam is szeretem az industrialt...ha megkapom a cd-pincében, tán megveszem...
Amúgy Mayhemet hallgattam a tegnap éjjel,a Grand Declaration of War-t.Bejött :)).
Csak olyan furcsán ejtette a " fróóm rííkonsztraksön tú dííkonsztraksön"-t ...Meg a másik: "krisztendommm..relidzsönnnn".
Amúgy fasza album, egyik sora így van: "Paradise lies in the shadow of my sword".Hát ez kurva jó.
Diszkó csatorna? Rohadt mázlista, nálunk nincs, pedig rohadt jó dokfilmek vannak ott meg a Spektrumon
Bee, meg National Geographic is van :) Mondjuk ez nem olyan jó.És van Travel Channel, az a tuti nálam.És van Animal Planet, az állatokat viszont utálom.
"A természetben mindennek lírai az eszményi lényege, tragikus a sorsa, komikus a léte"
Ez télleg jó, de hogy jött ez ide?;))
Há, csak úgy.eszembe jutottak a tragikus sorsú hőseid, meg hogy szerintem valójában mennyire komikusak voltak.És passzolt a kettő.
na adios: postumus
P.s. nemrég olvastam Kosztolányi Neroját.Abban van egy olyan sor (nem tudom pontosan idézni), hogy a faszi meggyűlölte a kék és a barna szemeket, és csak a szürkét szerette, mert a szürke minden színt egyesít.Uff.
Ja, kiteszel egy egész légiót. T'od, mint a Bibliában...:))
Bár őszintén szólva én se értem...de kéccségtelenül jobban rímelt, he? vagy tudat alatt használtam királyi többest? Hát igen, lehet hogy el kéne mennem valami német tanfolyamra?;-Đ
Miér ne csalódjanak?
M'ér, nem jó móka valakit az orránál fogva vezetni?:) Bár abban nem vagyok biztos, hogy téged egy kicsit is sikerült-e:)
Jó, de most az én sorom hogy azt mondjam hogy "becsület ma is létezik".Röff.
Há' ja, elvétve:)
Azért is.Meg azért mert szeretem ha lenéznek.Tudod, én szeretem ha szeretnek, vagy ha gyűlölnek :))
Jól van, mondjuk én a kérdést úgy értettem hogy Magyarországon tanulsz-e. Mer' most má totál nem értem az egészet:)
Apropó Vasgárda.Van nekünk itt ez a paprikajancsi Corneliu Vadim Tudor, biztos jól ismered, a Nagy Románia Párt főmuftija...
Miért ez a Tudor tagja a Gárdának? csak azért kérdezem mert pld. nálunk is itt van a Csurka, aki viszont nincs jóban az ultrajobbosokkal, amióta a Miép elhatárolódott tőlük, mikor a budapesti csata 50. évfordulójából nemzetközi ultrajobbos-találkozó volt Budán, meg a Viking-klubban, aztán volt jó nagy botrány.
Valahogy nem tudom lenyelni a "cél szentesíti az eszközt" módszert, a hazudozást, félretájékoztatást.
hehe, hát igen, de ettől még sajnos nem különböznek a többiektől:-Đ
Maradjunk annyiban hogy elismerem hogy érted Mansont. A magad módján
Dehogyis:) Illetve csak úgy nagyjából, intuitive:) Otthon egyik szövege sincs meg kinyomtatva, amúgy meg nem nagyon elemezgetem. Van egy magyar fordításom is a mekanikal szövegeiből, egyik ismerősöm csinálta, de elég szar szerintem, sokszor félreérti.
Az még nem zárja ki azt a tényt hogy meglegyen lemezen, nicht wahr?
De, csakhogy én tutira emléxem, hogy valahol direkte hangsúlyoztad, hogy te nem dobz ki pénzt még mansonra sem, belőled ugyan nem gazdagszik, és hogy csak egy lemeze van meg eredetibe'!! Biztos azóta vásároltál be, he??:)
Ugyanakkor mongya hogy a drog mennyire üressé tesz, de ugyanakkor mindent üressé tesz nem csak téged szóval mindegy.
Szal akkor is-is? Most má tökre nem értem:)
Nofene ezt mondtam én is: "bárhová indulsz, magadnál horgonyozol le".
Ne, inkább ne. Ezt én csak azért mondtam, mert te megkülönböztetted a földfelszínt az űrtől, de a jelek szerint nem sok különbség van, he?:-)
Mér kell kinyírni xx zsidót, amikor saját házad tájékán is éppannyi proli van, aki semmivel sem jobb mint a zsidó? Lehet hogy ez egy naiv kérdés csak nem értem még mindig.Hitlert értettem ,mert ő a németeket rabszolgának akarta meghagyni.Nade te?
He?:) Hát ebbe itt tökre nem akarok belemenni...
Egyébként megsúgom, ezzel a "csakazokoséshíresembereketszeretematöbbimegproliparaszt"hozzáállással soha nem is lehet megérteni;-Đ Nincs a paraszttal semmi baj, amíg az a helyén van, és végzi a dolgát.
Hitler szerette a giccset.De én aztat nem találom giccsesnek, hogy MM úti balesetek során elhalálozott állatok bőrét/testét használja fel ruháknak (igen, komoly).
Te, tuttad, hogy a felhergelt hörcsög úgy beleakaszkodik az emberbe, hogy csak úgy tudod leszedni, hogy agyonütöd?:)
Giccses????:) Mire gondolsz? Pld? Én azt mondom -bármit is mondasz- még mindig jobb mint díznilend.
Egyébként arra gondoltam amikor pld. Manson női harisnyatartókban pózol meg ilyenek.
Természetfeletti szellem? Ezt ő maga mondta ugye?
Nem, ő ilyet sosem mondott. Csak akik hallgatták, azokat sokszor teljesen megbabonázta, ők mondtak ilyeneket:)
Múlt héten vettem egy elmebeteg lemezt. Kreuzweg Ost: Iron Avantgarde. Szal ez elvileg afféle indusztriál zene, de nagyon elborult. Az effekteket fegyverropogás, robbanások, tankmotorhang...stb ezerféle háborús hang alkotják, az "ének" meg pld Hitlet beszédeiből, német rádióadásokból, hitlerjugend vagy katonadalokból lett összemixelve... Szóval Hitler hangja tényleg elég karizmatikus, hogy úgy mondjam...Néha teljesen meghatódok, mikor hallgatom, hehe;-)
Ő, a manszony, saját magát nevezte ki ántikrisztusnak, a harmadiknak és végsőnek.Ezekszerint hatalma jogos.
Hehe, miféle hatalma?:)))
Az SS jelszót ismertem, a diszkoveri csennölön sokat tanul az ember :)
Diszkó csatorna? Rohadt mázlista, nálunk nincs, pedig rohadt jó dokfilmek vannak ott meg a Spektrumon.
"A természetben mindennek lírai az eszményi lényege, tragikus a sorsa, komikus a léte"
Nem, ez a "parasztnaktekintenekhátnecsalóggyanak" c. hang:-Đ
Miér ne csalódjanak? Én szeretem ha csalódnak bennem, akár pozitívan akár negatívan :)))Másrészt meg én nem tekintelek parasztnak, sőt.Én parasztnak csak azt tekintem, aki bunkó, lehet tőlem akár hercegkisasszony is.
Ez most nem történelemóra, de a becsület akkor is létezett, ha megröffensz
Jó, de most az én sorom hogy azt mondjam hogy "becsület ma is létezik".Röff.
Akkor ide csak tanulni jársz?:-)
Azért is.Meg azért mert szeretem ha lenéznek.Tudod, én szeretem ha szeretnek, vagy ha gyűlölnek :))
Apropó, a román törikönyvben tanítanak a Vasgárdáról?:)
Garda de fier, hogyne, hogyne.Nem tagadják ezt az egyet, ami nagy csoda.Mondjuk egész semleges színben tüntetik fel, nekem inkább anarchista csőcseléknek tűnik a törikönyv alapján.Értelmes írókat, történészeket gyilkoltak, meg ilyenek.Világosíts fel, ha ez nem így volt.Apropó Vasgárda.Van nekünk itt ez a paprikajancsi Corneliu Vadim Tudor, biztos jól ismered, a Nagy Románia Párt főmuftija.Nos ez a szélsőjobbos fószer a magyarokat egységesen lehorthyzza, azzal érvelvén hogy x ezer román zsidót szolgáltattak a németeknek.Ugyanakkor meghatódva koszorúzza meg Antonescu marsall szobrát, aki legjobb tudomásom szerint még több zsidót gázolt el, Hitler jobbkeze volt Romániában.Namost engem ez a kétszínűség tart távol minden politikai csoporttól és irányzattól.Valahogy nem tudom lenyelni a "cél szentesíti az eszközt" módszert, a hazudozást, félretájékoztatást.A második világháború kitörése is erre alapult (lengyelország), szóval...nem szeretem az ilyesmit.
Még zerencse, hogy anyu óvónéni, könnyen beprotezsálhat a korom ellenére.
Fasza, lehetőséged lesz rendelkezni sok sok ártatlan gyerek fölött, hehe...Hitlerjugendet alakítasz ki :)))
azt is felhasználtad a bizonyíttáshoz, mennyire nem értem Manzonyt, hogy melyik számok teccenek. Tehát ez ellentmond azzal a megállapításodnak, hogy minden számnak van dípértelme, nacht wahr?:-Đ
Igen, ellentmond.Letérdelek és lehajtom a fejem, győztél.Ezt akartad? :)) Oké tudom mit akarsz, azt hogy bizonyíccsam az igazamat.Nos az a helyzet hogy nekem van egy konkrét elképzelésem a MA albummal kapcs., és azt le is írtam.Annál többet nem akarok mondani.Meg aztán az is van hogy naponta találok ki új értelmezéseket, szóval elég bonyolult lenne mind elmagyarázni.Maradjunk annyiban hogy elismerem hogy érted Mansont.A magad módján (naná hogy nem adom meg magam olyan könnyen :)))
Régen meg azzal hencegté' itten, hogy még az antikrisztiján szupejézust is egy szétkopott kaziról hallgatod
Az még nem zárja ki azt a tényt hogy meglegyen lemezen, nicht wahr? Én csak aztat montam annak idején hogy mindegyik albumának megvan a saját kis hangulata mait legjobban úgy lehet kiemelni ha megfelelő módon halgattyuk: AS-t kaziról, MA-t cédéről hi-fi minőségben (tehát nem akármilyen kis magnóról), a HW albumot meg egy profibb fülhallgatóval szeretem.A basszus miatt, mivelhogy sok basszus van benne.
Na most akkor drogoznyi köll vagy se'
Látom nem hagy nyugton ez a Dopsó, asszem ennyit még nem vitatkoztak egy számon mint mi ketten :))
Oké, itt mégecce: Omega szongya hogy kell.Coma is aszongya hogy kell, bár a Coma White nem szereplő hanem egy érzés, egy állapot, mégpedig a belőtt állapot.De a drogozás nem valami cool dolognak van beállítva.
"to swim you have to swallow"
Tehát aki együtt akar lenni a farkasokkal, az kéremszépen nyeljen.Farkas=sztárok.
Ugyanakkor mongya hogy a drog mennyire üressé tesz, de ugyanakkor mindent üressé tesz nem csak téged szóval mindegy.
Bazze, mútkor előre leszögezted hogy "persze szerinted irónia(mer jó lüke vagy, nem érted manzonyt)"... vagy valahogy így. Jól emlékcem?
Aham, bizony.Oké lüke vagyok.
Ja, meg ha túl nagyon kilövöd magad az égbe, alulról beleütközöl a fődbe.
A fűbe esetleg :)))))) Nade azér az ember megpróbál kétt lábbal a földön maradni.A fej mehet a felhőkbe.
Mellezsleg a gigamodern kozmológija zerint az űrbe elvileg akármerre indulc el, egy kurva sok idő után ugyanoda érnél vissza
Nofene ezt mondtam én is: "bárhová indulsz, magadnál horgonyozol le".
Felcsapjak gigamodern kozmológusnak ??
Mer' gondolod, hogy az amerikaji gettóniggereket hasonlították össze a fehéreurópai középosztállyal????? Na ne fárasszá má' a péksüteményeiddel.
Az amcsi niggákat amcsikkal hasonlították össze? Nade akkor is az nem mérce mer ott van Amerika :))
Figyelj.Mér van az, hogy te, aki nem szereted a tömeget csak a nagyokat, mindig általánosítasz, és csoportokra osztod az emberiséget? Teszem azt a németek 98 százaléka éppoly paraszt mind a zsidók 98%-a.Mér nem veszed csak a nagy embereket? Mér kell kinyírni xx zsidót, amikor saját házad tájékán is éppannyi proli van, aki semmivel sem jobb mint a zsidó? Lehet hogy ez egy naiv kérdés csak nem értem még mindig.Hitlert értettem ,mert ő a németeket rabszolgának akarta meghagyni.Nade te?
És akkor jó lesz?:-) hehe, vigyázz, mer' a kérdésnek deepfilozófijai értelme is van!;-Đ
Nem lesz jó.Soha nem lesz jobb.De kihívás lesz felépíteni a világot.Kihívás lesz élni benne.Értelmet ad az életemnek.
Te, egy mondaton belül ne komolykodj meg irónijálj eccerre, mer' könnyű félreérteni
Nem irónijáltam, én komolyan mondtam hogy minden relatív, meg hogy nulla vagyok.Mer az vagyok.Még akkor is ha minden relatív.
Csak annyira volt ízléstelen, mint amennyire ízlésezs rucikat vesz föl manzony. Ez a megfogalmazás gondolom téged is kielégít;-Đ
Ravasz vagy, hörcsög, de rád lépek, oszt' szörcsögsz.
Hitler szerette a giccset.De én aztat nem találom giccsesnek, hogy MM úti balesetek során elhalálozott állatok bőrét/testét használja fel ruháknak (igen, komoly).
"Mosmá bárki jogosult a vezérségre, aki elhajtja a csordát a legelotábla végére? "
Azt csak a kedvedér' mondtam, hogy örüjj.
Neeem, így nem jáccunk....Ez láma kifogás volt.
Ja, de a Fűrerbe természetfeletti szellem költözött:-Đ Nem volt jogosult, de akkoriban válsághelyzet volt, és ilyenkor a diktátor hatalma jogos%)
Természetfeletti szellem? Ezt ő maga mondta ugye? Legalábbis emlékszem arra hogy ilyesmit mondott volna.Nade akkor MM az Ántikrisztus mivel aszonta hogy : eddig volt két csávó akit ántikrisztusnak könyvelt el a nép, Hitler és Napóleon.Ő, a manszony, saját magát nevezte ki ántikrisztusnak, a harmadiknak és végsőnek.Ezekszerint hatalma jogos.
ezzel azt akarod mondani, hogy te nem szereted a bádibildinget, viszonz szereted a teknósított szólzenét
:))))))))) Anyutól kérjed a pirospontot mer ettől a szövegedtől levertem a monitort....:))))
Neked van humorérzéked ....
fű ez má olyan gyenge volt hogy brrr.
A fű ma nem volt gyenge, az igaz hogy ennél szívtam erősebbet is.
Ma má télleg elég gyönge voltam.
Neem, csak én voltam erős :))
Ja ne felejcsd: Der Wahnsinn ist nur eine schmaale Brücke.Die Ufer sind: Vernunft und Trieb.
Az SS jelszót ismertem, a diszkoveri csennölön sokat tanul az ember :)
Alázatos: khün.
"A természetben mindennek lírai az eszményi lényege, tragikus a sorsa, komikus a léte" (George Santayana)
Túl sok "j" betüt használsz, ez teljesen megeröszakolja a látványt.Lejjeb a "paraszttalbeszélektehátadomaformámat" hanggal.
Nem, ez a "parasztnaktekintenekhátnecsalóggyanak" c. hang:-Đ
Mikor nem alkották férgek? Mikor alkották harcias barbárok, akik harcolva harcoltak fegyverrel egyik kézben, meinkampf-al a másikban, blekkesített parsifalt hallgatva?
Ez most nem történelemóra, de a becsület akkor is létezett, ha megröffensz.
Erdélyben élek, mint olyan.Ehhez mit szólsz.La asta nu te-ai asteptat, am dreptate? Románul is tudok ;).
Ja, én egész eddig abban a hitben éltem, hogy már átköltöztetek. Akkor ide csak tanulni jársz?:-)
Apropó, a román törikönyvben tanítanak a Vasgárdáról?:)
Menj az oviba ha képekben akarsz kommunikálni.
Még zerencse, hogy anyu óvónéni, könnyen beprotezsálhat a korom ellenére.
Szigorúan rendreutasítottál barátom, nicht wahr?
Zsak azér, mer azt is felhasználtad a bizonyíttáshoz, mennyire nem értem Manzonyt, hogy melyik számok teccenek. Tehát ez ellentmond azzal a megállapításodnak, hogy minden számnak van dípértelme, nacht wahr?:-Đ
Igazad van.Mansont már jóformán nem is hallgatok, csak a szövegeit elemzem.A lemezeit ellenben megvettem.
Összee vissza beszéz megin'. Régen meg azzal hencegté' itten, hogy még az antikrisztiján szupejézust is egy szétkopott kaziról hallgatod.
Igen, igaz...De:
Ami ezután jön, az megin' süket duma...:-Đ
Ami az o szájából hangzik, az igaz, ha mellé állunk.De ha "objektíven" nézzük, akkor értelmezhetjük úgy is, hogy az Omegát az író "poénból", az irónia céljából teremtette, o (omega) foglalja magába azokat a tulajdonságokat amiket az író ki akar karikírozni.És ezt MM meg is mondta, emlékszel arra az interjúra...ahol aszongya a merlin hogy az omega-srác csak egy eltúlzott kép, melyet a társadalom alkotott róla.
Na most akkor drogoznyi köll vagy se'? Mehehe:-ĐĐĐ(azér' ne szájjon el a zagyad) Most akkor irónyija vagy se'? Bazze, mútkor előre leszögezted hogy "persze szerinted irónia(mer jó lüke vagy, nem érted manzonyt)"... vagy valahogy így. Jól emlékcem?
:)) csak nehogy annyira jobbra legyen hogy az már balnak számítson.A tyúkszaros Föld kerek, tudod.Ha sokat mész nyugatra, keleten kötsz ki.
Ja, meg ha túl nagyon kilövöd magad az égbe, alulról beleütközöl a fődbe.
Ellenben ha az urben élsz, mint én, akkor nem tévedsz el soha, bárhova indulsz, magadnál horgonyozol le.
Má megin sok zagy van alattad cocza, biztos azér' zagyvász ilyen lükeségeket. M'ér a fődön talán elszáll a fejed, ha fúj a szél? Vagy kilépc a testedből, ha nem vigyázol? jÁ, tudom, nem értem mire gondoltá':) Mellezsleg a gigamodern kozmológija zerint az űrbe elvileg akármerre indulc el, egy kurva sok idő után ugyanoda érnél vissza, csak jó gyorzsan kő mennyi, mer a tér egyfolytába tágul.
Az afroamerikai az nem mérce, mert ott van az USA ami hátráltató tényezo.Tudtad hogy minden hetedik egyetemet végzett amcsi nem tudja megmutatni saját országát a térképen ?
Fühh, ez a kifogás má lefárasztya a részeg paraszti eszet is, bazz... Mer' gondolod, hogy az amerikaji gettóniggereket hasonlították össze a fehéreurópai középosztállyal????? Na ne fárasszá má' a péksüteményeiddel.
Te menj a saját gázadba, érted? Én sem követlek mindenhova...Elvezettél egy darabig, de ingoványba nem viszel.
Hujjuj, dönög az ól. Há' ingoványba nem izs, de a dagonyát aszittem szereted.
Bennem, kis pöcsben, több KELL hogy legyen mint másokban.És elo is hozom.És fantáziám révén fel fogom építeni otthonomat, ahol mindentol elidegenedve fogok élni.
És akkor jó lesz?:-) hehe, vigyázz, mer' a kérdésnek deepfilozófijai értelme is van!;-Đ
Relatív.Minden relatív és szubjektív.Számomra.Persze hogy pöcs vagyok, senki faszfej.Szürke átlag, közepes nulla.
Te, egy mondaton belül ne komolykodj meg irónijálj eccerre, mer' könnyű félreérteni.
Más dolgokban volt ízléstelen.
Maj' te megmondod, hogy mi az íztelen. Pirmitív állat;-Đ
Csak annyira volt ízléstelen, mint amennyire ízlésezs rucikat vesz föl manzony. Ez a megfogalmazás gondolom téged is kielégít;-Đ
Tényleg? Mosmá nem szükséges a genetika, dokikám?
Mosmá bárki jogosult a vezérségre, aki elhajtja a csordát a legelotábla végére?
Azt csak a kedvedér' mondtam, hogy örüjj.
Ja, de a Fűrerbe természetfeletti szellem költözött:-Đ Nem volt jogosult, de akkoriban válsághelyzet volt, és ilyenkor a diktátor hatalma jogos%)
no body, just soul, digital soul
Várjá, ezzel azt akarod mondani, hogy te nem szereted a bádibildinget, viszonz szereted a teknósított szólzenét? hehe:( fű ez má olyan gyenge volt hogy brrr.
Ma má télleg elég gyönge voltam.
Na habe a gúd déj!
SS Rábe
Ui: Láttad má' az új mottómat?:)) Az SS-ek jelszava:-Đ