borgasz: Ne sérts meg... hát lehet az autódat elfelejteni? Kár hogy a képek már nincsenek fenn sonicboom oldalán. Csak nem pótoltad közben a hiányt? :)))
Miért lennék szigorú? Szerintem a BMW mint valamirevaló autó tulajdonosaitól elvárható, hogy tudják, mi az a Transaxle, illetve legyenek annyira tudásszomjasok hogy megkérdezik, ha hallják. :)
A motor kisebb. Most fog ráugrani egy turbo, illetve bemászni egy háromliteres, ezen még merengek. (De a "civil" autóm nem ez.)
tcaoe, ezzel a Transaxle-lal olyan magas labdát adtál fel, hogy a cutting edge technolgy wheeled wonder-ek tulajdonosai még most is várják, hogy leessen. :)))
Na srácok, én tudom hogy miért propeller van a BMW jelvényében (az van), úgyhogy annyi időre levehetitek a szemeteket a nagymellű csaj kis fenekéről, míg a Transaxle-t megfejtitek! :)))
Ha mar a BONTEX szoba kerult, ova intek tole mindenkit!
A batyamnak felraktak egy sportkipufogot, melynek eloszor a vegei estek le, aztan azt kicsereltek. Egy ev eltelte utan a logo, csalen allo kipufogohoz vezeto cso szelelt, radasul, mint utolag iderult, meg a jobb hatso lengokart is koptatta. Ezen kivul a spoilerezest gyagyin, dragan csinaltak, radasul kritikatlanul bannak az ugyfellel.
a 320i-t nem nehez korbeautozni.. :)) de a legjobb poen ket gyorsulo autot megelozni es a kov lampanal mar elottuk lenni, kicsit feszultek szoktak lenni a gyorsulok..:)))
Egy 320-as BMW volt az elsô kocsi, amit szó szerint körbeautóztam. 3 sávos úton állt be mellém lámpához, ô volt középen, én meg a belsôben. Hörgette a motorját, meg átkacsingatott, látszott rajta, gyorsulni akar. No, elôször nem vettem a lapot, mert beszélgettem a nejemmel, de "heccelt" a srác, ezért a következô lámpánál rákészültem a dologra. Elôször elhúztam mellette, aztán bevágtam elé, két sávon át a legszélsôbe, ott padlófék, mert meg akartam nézni, mi az, ami ilyen gyengén szerepelt, szóval visszakerültem mögé, miután láttam, hogy "csak" egy 320, vissza a belsôbe, padlógáz, viszlát. A 3. lámpánál már eléggé le volt konyulva a srác, csak legyintett, amikor átvigyorogtam neki...
Pedig a kocsija elég szépen nézett ki, szép felnikkel, széles gumikkal, ízlésesen spoilerezve, leültetve. De hát egy 320-tól nem lehet igazán sokat várni, mégha a BONTEX kezelésbe is veszi...
És akkor mi magyarázza a CRX-es srácok létjogosultságát? ;)
Hogy ne legyek annyira off:
a hétvégén egy fekete bmw az Árpád-úton záróvonalon keresztül akart előzni egy szirénázó mentőautót, de mivel jöttek szembe inkább megpróbálta letolni. Ez se sikerült neki. 50 méterrel feljebb aztán egy lámpánál lekanyarodott balra.
Nem tudom, a Caddyken altalaban megakad a baratnom szeme. (igaz o a kicsi autok baratja, ezert azt szokta mondani: ki az az elvetemult aki ilyen bohom nagy batarral kozlekedik?...De akkor is megnezi:)) Bmw-re nem hiszem, hogy valaha is vetett volna egy hosszabb pillantast.... Igaz, felejuk mexokott latvany. Minden masodik kivakarozott benzincsempesz E30 kabrioval jar.