Keresés

Részletes keresés

szegab Creative Commons License 2008.10.20 0 0 10508
Meg a Yankees-é is a szép új stadionunkban. :)

Virtual tour
Előzmény: T3N4GLIA (10506)
riska Creative Commons License 2008.10.20 0 0 10507
akkor mostantol nincs ejszakai muszak :(

ne en aztan nem :DDD
grat a raysnek. de hajra phillies, na meg hajra jo baseball.
bar en valszeg nem fogom novelni a nezettseget :P

remelem nem lesz sertodes, de sztem az idei playoff legjobb szeriaja volt ez.
7 bol volt 4 atomjo ki-ki meccs + 1 über comeback.
na meg volt 2 hr esős is, aki olyat szeret. en nem.

a pedroia hr utan garza nagyon elkapta a ritmust.
lestert meg pont a sor vege csipte meg, ami a redsoxban viszont katasztrofalis volt az egesz playoffban. volt par lehetosegunk, nem tudtuk kihasznalni. es nem volt powa opcio a kispadon a vegere.

jovore elethalal harc lesz AL east-ben.
rays mag megmarad gondolom. yankees behuz egy-ket nagy nevet FA-rol...
valszeg mi is, de azon se lennek meglepve, ha nem.
toronto szep csendben okoz majd par meglepetest.
orioles ize, csa roboter. mizu? rebuilding, 2010 a tietek lesz :)

na meg egy ora pihi melo elott.
Előzmény: Ahotnyik (10499)
T3N4GLIA Creative Commons License 2008.10.20 0 0 10506
Gratula a RAYS -nek. Kivanom hogy a WS -t is ok nyerjek meg.Ez a csapat/varos mar annyira ehes a sikerre.......megerdemli.

No de sebaj, jovore mar nem tartunk "szuzavatot"!;)
...mert 2009 a RED SOX e"ve lesz.

szegab Creative Commons License 2008.10.20 0 0 10505
Szerintem most a hülye bosoxos trollok is örülhetnek, hiszen derekasan harcoltak. Klassz seriest csináltak nekünk. Minden elismerésem a vörösöknek is, de ma győzött a jobbik. :)) Jó kis meccs lett ez az utolsó is. Aztán, ahogy Ahotnyik mondta szurkolni ám a WS-ben is az AL csapatnak, bár nekem a Phillies is szimpatikus csapat.

Ui.: kiváncsian várom riska kolléga méltató sorait is a győztes csapatnak. ;)
Előzmény: ivanandras (10501)
DELPIERO1984 Creative Commons License 2008.10.20 0 0 10504
Bizony, biztosra megyünk. :-)

Lehet a nézettsége a World Seriesnek szar lesz, de én örülök, két számomra szimpatikus csapat került be.
Előzmény: riska (10503)
riska Creative Commons License 2008.10.20 0 0 10503
latom most inkabb megvartad a legeslegveget nyuszomuszo :DDDD
Előzmény: DELPIERO1984 (10502)
DELPIERO1984 Creative Commons License 2008.10.20 0 0 10502
Megtörtént Garza ellen a full revenge, összekapartak ellene 2 hitet. :-D Rays in the World Series.

De csak hogy riskának is jobb napja legyen: grat a Bostonnak, jól küzdöttek. :-D

(Szegény Drew-t mondjuk sajnálom. Annyi esélye volt loadednél megütni a kisgyereket, mint amennyi nekem lett volna. Kudos to the kid.)
ivanandras Creative Commons License 2008.10.20 0 0 10501
Örömködhetnek akkor a hülye jenki trollok, akiknek még a playoff is álom volt idén... :S
roboter Creative Commons License 2008.10.19 0 0 10500
Tegnap a csajomnál NASN-on próbáltam nézni a meccset, hinnye de tetűn jött, hálistennek van az MLB.TV előfizetésem, de nem csak itthon sz×pott, aki tévén akarta nézni: The Idiot File: TBS, You Fucked Up
Ahotnyik Creative Commons License 2008.10.19 0 0 10499
Tudod, nekem igazan csak az szamit, hogy nyerjunk: nagy kulonbseggel vagy a kormeimet ragva, egyre megy. A WS viszont most mar elerheto kozelsegbe kerult. "Mindossze" a kovetkezo meccsen kell gyoznunk idegenben. Akar a Rays akar a Sox nyer, a WS-ben hajra ALCS bajnok! Ennyire lehetunk lojalisak az AL-hez, nem?
Előzmény: riska (10498)
riska Creative Commons License 2008.10.19 0 0 10498
kedves Ahotnyik, en mar leirtam a velemenyem alabb. felek ha megismetelnem tullepem a napi redsox dicseretre kiszabott forumkvotat, amiert buntetes jar itten!
de amitol jobban felek nem tudnam ujra szalonkepesen megfogalmazni erzeseimet
a te "Juheee!!!"-d is egy kicsit eros sztem. gondolj mas csapatok szurkoloira is a jovoben, kerlek!!!!!

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

megvan mindenkinek garza hogy es mit mutogatott g5-ben az 5 (v 6 inningben) a kispadon? asszem egyertelmu, hogy mit varok. full revenge :DDDDDDD

sajnalom, hogy lemaradsz rola. de repcsik gyakran mennek, csak szervezes kerdese. vagy remenykedj, hogy kesik a gep es a repteren megnezed :P

akarmi is lesz az eredmeny hnap, jo kis szeria volt.
a ket tuzijatek meccstol eltekintve (en akkor se elvezem azokat ha mi nyerjuk...) izgalmas derbik voltak. az idegek harcat egyelore mi birjuk jobban. go sox!
Előzmény: Ahotnyik (10495)
riska Creative Commons License 2008.10.19 0 0 10497
koszonom a valaszt. beavallom oszinten, nem erre szamitottam toled.
de most mar tenyleg befejeztem. no comment....
Előzmény: szegab (10496)
szegab Creative Commons License 2008.10.19 0 0 10496
Ha ugyanarra a kérdésre gondolunk akkor kb. ugyanolyan szalonképes volt mint a tiéd.

A következő szezonban ha lesz egy fantasztikus győzelmünk és te csak azt írod majd, hogy egy "jó kis meccs volt" akkor én is megsértődöm amiatt hogy miért nem borulsz földre a "de hát ez az utóbbi 100 év legjobb meccse volt wazze" kiáltások közepette. :)
Előzmény: riska (10493)
Ahotnyik Creative Commons License 2008.10.19 0 0 10495

T3N4GLIA es Riska,

Mit szoltok a mai meccshez? Juheee!!! Holnap johet a Garza - Lester megmerettetes. Ami viszont nekem szemelyes csapas, hogy repcsizes miatt pont lemaradok rola. :-(

Go Sox!!

riska Creative Commons License 2008.10.19 0 0 10494
a kovetkezo nehany sorban megprobalok politikailag korrekten nyilatkozni sportesemenyrol, amiben erintett vagyok. elore is elnezest kerek, ha valakinek a lelkecskejet megbantom, ha orulni merek a szamomra nem kozombos csapat gyozelmenek. sajnos nem sportujsagiro vagyok, hanem sportrajongo.

szoval egy (azt hiszem, bocs ha valaki szerint nem volt az) rendkivul izgalmas meccsen 4-2 aranyban nyert a boston! orulok neki. lesz meg egy merkozes holnap. azt is nezem majd. varom a velemenyeteket, nagyon erdekel mit gondoltok. de kerlek tartsatok be a sporttarsi tiszetelet szabalyait a hozzaszolasokban. udv mindenkinek. andris.

riska Creative Commons License 2008.10.19 0 0 10493
hmmm, 10489-ben leirtam, hogy nem fogalmaztam pontosan.
es egyebkent ha mar idezted, nem azt irtam, hogy nem volt jobb meccs :DDDD
mellekesen azutan irtam, hogy ti mar "minositettetek" a meccset. ugyhogy nem ertem miert izgultal be a steronak adott valaszomra es belemagyarazol lenezest egy artatlan felsorra... vilagvalsagert is tegyel majd felelosse. stero lehet tullepett volna egy "ok, csa"-val. ezutan a flamewar utan persze inkabb azt varom, hogy (mindkettonket?) bortonbe zarat topikrombolasert :D amivel egyet is ertek. dehat meccs van, itt ulok a gepnel, pont raertem... bocs mindenkitol :)

DE te meg mindig nem valaszoltal egy konkret kerdesre, inkabb ezen az artatlan mondaton lovagolasz :D

es az utolso kenyszerkepzeted kicsit eroltetettnek tunik. de ilyen kesoi oran belefer.
Előzmény: szegab (10492)
szegab Creative Commons License 2008.10.19 0 0 10492
Nálad az a gáz, hogy sokszor inkább csak nézel és nem látsz, de az is lehet, hogy csak a betűket számolod az inningek között. :)
Ha visszanézed az eredeti hozzászólásod abban azt írtad, hogy idézem:

"79 eve nem volt ilyen meccs a rajatszasban wazze."

Ez szerinted ugyanaz, mint a:

"It was the greatest postseason comeback" ???

Ha igen, akkor a te olvasási képességeddel vannak elég súlyos problémák.
Szóval ha eredetileg is az angol szöveghez hű lett volna a fogalmazás, bölcsebbnek mutatkozhattál volna. :)

Kár, hogy sokszor úgy érzem neked egy olyan liga kéne ahol az összes csapat a Bosox lenne. Képzeld milyen hamar megnyernétek az összes létező címet évről évre. DS, LCS, WS, stb. :)
Előzmény: riska (10491)
riska Creative Commons License 2008.10.19 0 0 10491
juj, hat nem azt irtak, hogy a legjobb, hisz az eleje unalmas volt.
mindenki ment aludni 6. inning kornyeken :DDD
a legnagyobb aranyu comeback ledolgozasa tortent csak meg.
aszittem olvasni tudsz. talan megsem......
Előzmény: szegab (10490)
szegab Creative Commons License 2008.10.19 0 0 10490
Jó kis hozzászólás volt ez is. Öblíts gyorsan egyet.
Annak azért örülök, hogyha néha magamba kell néznem az nem a te unszolásodra fog bekövetkezni. :)

Viszont annak továbbra is együtt örülhetünk, hogy az előző meccsetek volt az elmúlt 79 év legjobb playoff meccse. LoL

Ha ráérek én is paste and copy-zok majd néhány adatot, mondjuk egész véletlenül a Yankees-el kapcsolatban, ami a "Greatest Ever" kategóriába sorolható.
Előzmény: riska (10488)
riska Creative Commons License 2008.10.19 0 0 10489
ha mar ennyire leakadtal ezen akkor tessek, tenyt kozoltem, nem fogalmaztam pontosan, kicsit fel voltam porogve, de hogy lenezek barkit is...

szoval te nagyon bolcs es igazsagos vagy, olvasni, irni tudsz, remelem szamolni is.

It was the greatest postseason comeback since the 1929 Philadelphia A's, trailing the Chicago Cubs, 8-0, won it with 10 runs in the seventh.

2008-1929 = ?

nem volt csapat, amely 7-0 hatranyban a hetedik inningben allt volna fel PO-ban 1929 ota. neked ez egy jo kis meccs, orulok :)
Előzmény: szegab (10487)
riska Creative Commons License 2008.10.19 0 0 10488
szar az, aki mondja, ha mar ide jutottunk... latom nem akarod megerteni mirol is szolt, amit irtam. es ugyanazt probalod a fejemhez vagni? :DDD
pedig a vegen harom mondatban osszefoglaltam, probald azt elolvasni ujra, a tobbi csak viccnek szant korites volt. szurka-piszka, smiley-k, tudoood ;)

sosem irtam olyat, hogy en vagyok a mindenkit dicsero, igazsagos fiucska. bar szoktam elismerni, yankeest is, de tenyleg lenyegtelen.
(csak ugy mellekesen, az index keksapkas bekefenntarto nagykovete egyertemuen ahotnyik. nala tobbet nem dicser senki ellenfel csapatot :)))
es sztem van kulonbseg nem hozzaszolas es beszolas kozott is, de ebbe mar tenyleg felesleges belemenni.
viszont ha mar kiemelted, redsox fenyezesemre nem tudnal tul sok peldat hozni sztem szezon kozben. eleve alig irok, tehat mitol uncsi? :DDD egyszeruen nem vagyok olyan, (vagy azt mondjam, nem en vagyok olyan?) aki minden hr utan megemliti itt a kedvenc jatekosait... es epp ezert mas csapatet sem. millio meccs van, millio dolgot lehet kiemelni az alapszakaszban, megteszi mas, megirjak az ujsagok, minek copy-paste-zek, van jobb dolgom is.
a vege a lenyeg. a postseason az mas, ott minden fenyezes megengedett :) es EN nem is szoltam be senkinek, ha normalisan unnepelte a csapata vagy eppen a "szamara amugy kozombos csapat elleni masik kozombos, de szimpatikusabb csapat" gyozelemet legyen az alapszakasz vagy rajatszas. sot egy jo ideig akkor sem, ha normalatlanul tette....

en nem varom el toled, hogy dicsergesd a redsox-t. egy pillanatig sem. nem is kertem, csak lass a sorok moge. amit szerintem elvarhato, leirom meg 1x konkretan, de utoljara. ne kettos mercevel fobiroskodj itt a forumon. te jossz mindig a masik tiszteletevel. hangosan koveteled, ha ugy erzed teged/yankeest er serelem? akkor most olvasd el ujra az elso sort, amit nekem irtal! erted mar? vagy Te ugy gondolod delpiero pajtas beszolasa szalonkepes volt????? mikor legutobb az angels szeria elott hujeztel le valakit olyasmiert, ami nyomaba sincs a delpiero fele frocsogesnek... mert az volt az igazi szar a fuben, amit o csinalt. ment a szeker, ideokadott, aztan szepen eltunt. remelem legalabb azert ezzel egyetertesz. ha nem irok rola, biztos nem jon ujra, amig nem nyer a rays, mert tudod neki ok a szimpatikusak... LOL...

reszemrol tema vegleg lezarva, valaszt termeszetesen elolvasom...

game on. go sox.
Előzmény: szegab (10482)
szegab Creative Commons License 2008.10.19 0 0 10487
Szerinted a "79 eve nem volt ilyen meccs a rajatszasban wazze." igen "bölcs" mondatodra mit kellett volna írni??
Esetleg mondjuk azt, hogy húúú mennyire igazad van??? :)
Remélem ezt te sem gondolod komolyan. Ha igen akkor még inkább lenézed a többi csapatot, amire méltán lehet írni jogos kritikát.
Előzmény: riska (10486)
riska Creative Commons License 2008.10.19 0 0 10486
tom, tom, de akkor is ez az egyik kedvenc sportmondasom es toled mindig szamithatok ra, szal csak ezert emlitettem es kevertelek bele a posztba.
ez is egy olyan kijelentes, amin evtizedekig lehet vitazni feleslegesen... en sosem gondolom ugy, hogy szar volt az ellenfel es azert vertuk meg, inkabb mi voltunk pont akkor jobbak :)
es nem hinnem, hogy teged elvakultnak neveztelek volna valaha is. jo, bevallom nem volt szerencses, hogy mindenkihez egy posztban szoltam. delpierot kulon kellett volna kezelni :D sot nagyon is jol emlekszem arra, hogy te voltal az egyetlen a habzo szajjal "unneplok" mellett 2004-ben, aki azt mondta, hogy nincsen vege, amig nincsen vege (az en kedvenc mondasom:))). ezt korabban emlitettem is, mikor hasonlo ugyben felemeltem a hangom. a bajom az, hogy azota se valtozott semmi. ha valaki egy rossz szot szol yankee ugyben azonnal ellentamadas, lebunkozas esatobbi. ezt kar tagadni. most en szoltam ugyanebben a temaban es mi a reakcio? "beteg / uncsi onfenyezes / szar a fuben..." komolyan csak 1000x tudom ismetelni magam, mind ugyanolyanok vagyunk, ha a kedvenc vagy a tobbi "kozombos" csapatrol van szo, csak van aki ezt be meri vallani es van aki nem.
Előzmény: stero (10480)
riska Creative Commons License 2008.10.19 0 0 10485
oke megfogalmazom neked egyszeruen, hogy ertsd
te egy rohadt nagy budos bunko vagy, aki ordenare ocsmanysagokat bofog ide rendszeresen.
a szimpatia hangjai gyonyoruen csilingeltek 10473-ban, korabban egy kis ciganyozas...
lehet ez csak engem zavar ennyire, mert beteg vagyok.
de erre, mint te is irtad van gyogyszer. rad pl matol fogva immunis lettem.
Előzmény: DELPIERO1984 (10479)
ivanandras Creative Commons License 2008.10.19 0 0 10484
Kurvára tetszett ez az írás :))))))))))))))

"legrosszabb jenki troll" :DDDDDDDDDDDDDDDD
Előzmény: riska (10478)
szegab Creative Commons License 2008.10.18 0 0 10483
"79 eve nem volt ilyen meccs a rajatszasban wazze."

Hogy kicsit pótoljam az ismereteidet és tágítsam a szemellenződet kukkantsd meg mondjuk ezeket. :)

Baseball's Best

Jéééé de érdekes, ha jól látom itt nem csak Bosox meccsek vannak. :)
Szóval itt lenne az ideje lassan megkeresni az elgurult gyógyszered.

Tino Grand Slam 1998
szegab Creative Commons License 2008.10.18 0 0 10482
"Remekbe" szabott írásod akkor lenne picit is hiteles, ha egyéb más csapatok vagy esetleg a Yankees esetében is észrevennéd a csúcs teljesítményeket. Ezzel szemben az a helyzet, hogy általában lapítasz mint sz....r a a fűben. Természetesen ha a Red Sox csinál valamit, akkor egyből ők az Atyaúristenek stb. Ez az ami elég röhejes.

Én is elég sokáig vissza lapoztam, de speciel tőled sosem olvastam olyat, hogy gratuláltál volna mondjuk a Yankeesnek hasonló "come from behind victory" esetén.

Úgyhogy ez a Bosoxos önfényezés kezd egy picit uncsi lenni. :)
Bár gondolom holnap reggel te leszel az első, aki gratulál majd a Raysnek a WS-be jutáshoz.
roboter Creative Commons License 2008.10.18 0 0 10481
Ilyenkor csak örülök, hogy mekkora csokkerlúzerek a rigók :)

Más: Manny Getting Paid Even When He Loses...
stero Creative Commons License 2008.10.17 0 0 10480
ez a szólás nem a sox ellen szólt, ezt általánosságban is írhattam volna, teljesen lényegtelen, hogy ki játszott. hét run előnyt leadni.... valljuk be ehhez a bullpen is kellett.

nem fogok rosszul aludni amiatt, hogy nem gratuláltam. fogok ha eljön az ideje. egyébként amikor mi vezettünk anno 3-0ra a sox ellen nem örömködtem. azt mondtam akkor is, hogy négyet kell nyerni. szóval nem lehet azt mondani, hogy elvakult yankees szurkoló vagyok aki nem lát tovább bronxtól.

egyébként nem utálom a bostont. inkább qra közömbös akárcsak a csapatok többsége. de jobban örültem volna pl ha tavaly a rockies (nem a sox miatt) nyer vagy előtte az astros.
DELPIERO1984 Creative Commons License 2008.10.17 0 0 10479
Te beteg vagy. De nem gond, így 2008 végefelé már remek gyógyszereket leeht kapni szerintem a te bajodra is. Bár kigyógyulni nem fogsz, de enyhíthetnek a dolgon.

(Pont telibeszarom a Boston Red Sox-ot. A Rays egy jóval szimpatikusabb csapat, de ha a Boston megint bajnok lenne, nem vágnék eret magamon. És akkor még finom voltam.)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!