Az a baj ezzel a vasárnappal, hogy mindenki megy másokkal is (pl: mEdvE, én is a saját haverokkal), szal inkább menjen mindenki és majd ott telefon, SMS...etc
(látod Chino nem vagy itt és nincs is mexervezve semmi...)
Bíztam benned ügynököm, de bevallom hamarabb vártam elméd pallérjának sújtását (ezt jól megaszondtam). §:-)))
Na a lövöldözés engem se izgat fel, úgyhogy jelölj ki önhatalmúlag 2 idopontot és két helyet (lehet egy is), aztán te legyél ott, mi meg tetszés szerint csatlakozunk hozzád. Rendes vagyok mi? §:-)))))
Értem én, értem ... csak azt prógálom magyarázni, hogy ott találkozunk, de aztán bárhova átmehetünk ... merhogy legalább 5 percre van a két tér egymástól :o)))
Hogy a csudaba fer ott el annyi ember? a Bem ter kimondottan pici es sok bokor van rajta.
Azert en lebiciklizem.
qper akkor te ott nagyon masnapos leszel?
HH!
Persze, én hirdettem, és nem 10.00, hanem 11.00 :o))))))))) .. ezért kérdeztem most mégegyszer rá :o)
Medve!
Csörrenj, és megbeszéljük. Örülnék, ha jönnél.
q/!
Persze, hogy érdekel a koncert, de SZVSZ, azt csak a tűzjáték után fogják elkezdeni. A találka pedig a Bem tér mellett van .. vagyis a Batthyány téren (így kelll írni?) a csarnok bejáratánál, 18.00 órakor. Egyébként a Budapesti Piac(?)ban benne van az egész program.
Hat engem már ki se moderálnak.. pedig csunyan beszéltem!! Csak szegeny Dakotat moderaljak ki
:-( pedig ő jó ember...
Mi a kerekparos topiccal ( igaz eddig csak harman vagyunk 2 holgy egy ur ) a szentendrei szigetre latogatunk. a vasarnap az meg nyitva van, de en v.sz. elbiciklizem tuzijatekot nezni.
tegnap voltam mEdvE topicsekkel úszni, bár engem nem akartak már nagyon beengedni, mert a margitszigetes futás (offolás) miatt 19:58-ra értem a zuszodába
Chino: és hogy híjják a lámpákat, nekik is van vmi nevük ugye? (Ödön, Ödönné, talán??)
Pizzaváros: nekem kimarad, mert szombaton SÁTRAS esküvőre megyek (jaaaaj, de nagyon beteg leszek utána :)) )
Tüzigame: az sohasenem érdekelt engem igazándiból, de akkor lesz a BEM téren koncert, többek között Quimby és Kispál(inka), az nem érdekel vkit?
Shiro: ha nem gond, lehet, hogy a pizzázásra veled tartanék, majd felhívlak este telefonon és megdumáljuk...
Basszus, tegnap este 8kor a Csasziban annyian voltak, hogy nem lehetett elférni tőlük. Csak fél kilenc körül kezdett tisztulni a víz, de akkor meg már menni kellett kifele.... Rossz időt akarok, hófúvást, villámlást, jégesőt :-)))
de, pizzavárosról volt vmi... 10 kor a metrómegállónál, a népligetnél, asszem. Többiek! Ez a frankó? De lapozz vissza pár oldalt, mert itt lett megbeszélve...
Nahát, hogy itt mik meg nem történnek, amíg én kontrollizáltatom a térgyemet a dokibácsival...
Orvosilag engedélyezve vagyon a porecsi öbölátúszásom, sőt, azt mondta dokibá, hogy azt még ajánlja is, mert a tengervíz jót tesz neki. Pedig becccóra bevallottam neki, hogy nem húsz percet kívánok a vízben tölteni, hanem néhány órát és néhány km-t :o))
S., aki nem utazi sehovasenem a hétvégén
ps.: senkisenem pizzavárosozni, meg tűzjátékot nézni?